SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Årsklippekort til kvinder

Hos ZENZ har du mulighed for at købe et årsklippekort til dameklip eller bundfarve. Med et årsklippekort er du sikker på, at der altid er styr på håret, og du sparer samtidig en god procentdel på dine frisørbesøg.  

Nyd at blive klippet i skønne omgivelser uden kemi i luften, og få en økologisk kop kaffe, mens du sidder og slapper af. ZENZ har også et stort udvalg af stylingprodukter til kvinder. Rådgivning om styling og hårpleje er altid gratis.

Klippekortene kan købes i alle ZENZ-saloner i København, Frederiksberg, Lyngby, Roskilde, Køge og Aarhus. Klippekortene skal købes i en af vores saloner, da prisen afhænger af hvilken frisør du vælger. Det er pt ikke muligt at købe klippekort til ZENZ i Taastrup.

KLIPPEKORT TIL HÅRFARVE

  • 5 behandlinger med farve af bund
  • Få styr på udgroningen
  • Priser fra 3.580 kr.

Ved dette klippekort får du 5 gange farve af bund, men betaler kun for 4 behandlinger. Du sparer derfor 20%. 

Med et ZENZ Klippekort til bundfarve, kan du hurtig få styr på din udgroning, og vente med at få farvet hele håret, til du synes farven trænger til at blive frisket op på ny. Du kan også bruge dit klippekort til en helfarve, hvis farven er forsvundet fra spidserne - her skal du blot betale differencen op til en helfarve.

KLIPPEKORT TIL KLIP & HÅRKUR

  • 5 gange klip + 1 Protein- og oliebehandling 
  • Opnå sundere hår med en Protein hårkur 
  • Priser fra 3.505 kr.

Dette klippekort giver dig mulighed for at blive klippet 5 gange hos ZENZ, og blive forkælet med en protein- og oliebehandling (værdi 270 kr) på din sidste behandling. En protein- og oliebehandling består af Treatment no. 03 blandet med en af vores 4 signatur olier, som masseres ind i dit hår og hovedbund, mens du slapper af i en af vores vaskestole. For at optimere effekten af hårkuren pakkes dit hår ind i dampende varme håndklæder inden håret skylles og vaskes.

Blog

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ Kender du følelsen af, at særlige dufte kan påvirke dit humør? Lavendel siges eksempelvis at berolige sindet, mens nogle citrusdufte kan virke opfriskende og...

Læs mere
Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Når du bestiller tid til en farvebehandling hos ZENZ, kan du være sikker på at gå fra vores saloner med et sundt, styrket hår. Vi er specialister i hårfarver uden...

Læs mere