ZENZ Organic Hairdressing
ZENZ Organic Hairdressing
FYLDE, LÆNGDE OG FRISK FORANDRING

OPNÅ DIN DRØMMEFRISURE MED HAIRTALK EXTENSIONS

Drømmer du om et langt, smukt hår med masser af fylde? Vil du have et naturligt look, hvor det hverken kan mærkes eller ses at du har extensions? Hos ZENZ kan du få påsat ægte hår af den absolut mest luksuriøse slags. At få lavet extensions er noget ganske særligt. Vi bruger udelukkende ægte hår af den bedste kvalitet og anvender markedets mest skånsomme metode helt uden nogen form for skadelig kemi.

ZENZ Organic Hairdressing Styling
HAIRTALKS TEKNIK

ZENZ ER AUTORISERET HAIRTALK STYLIST

Hairtalk laver hår af den fineste kvalitet, og overfladebehandler ikke håret. Derudover har Hairtalk patent på sit unikke og ultra tynde tapesystem, hvor fæstningstapen netop er så tynd, at det hverken generer eller tynger, og derfor kan Hairtalks extensions sættes i selv det tyndeste/fineste hår - uden at dit eget hår tager skade. Håret er ikke silikonebehandlet og kan derfor styles præcis som var det dit eget hår. En konsultation hos ZENZ er naturligvis gratis.

FORKÆLELSE HOS ZENZ

Her kan du læse mere om, hvordan vi vil gøre dit salonbesøg mindeværdigt, og hvis du tænker, at det er tid til lidt selvforkælelse, så kan du bestille tid lige her.

BESTIL TID

FORKÆLELSE HOS ZENZ

Her kan du læse mere om, hvordan vi vil gøre dit salonbesøg mindeværdigt, og hvis du tænker, at det er tid til lidt selvforkælelse, så kan du bestille tid lige her.

BESTIL TID

Gratis konsultation

Hos ZENZ tilbyder vi en gratis konsultation før din påsætning af Hairtalk extensions, så vi kan matche dine nye extensions med din korrekte hårfarve. Under konsultationen vil prisen også blive fastlagt, da den afhænger af hvor meget hår, du ønsker at få påsat.

Velegnet til arrangementer

Først efter 24 timer er tapen 100% fæstnet. Det gør Hairtalk hår extensions oplagte til brug ved photoshoots, eller til bryllupper og andre festlige anledninger, hvor du ønsker at gøre noget ekstra særligt ud af frisuren, da de nemt kan tages af igen.

Hairtalks kendetegn

Hairtalk hår extensions sættes på i baner i forskellig bredde. Der bruges ingen lim eller varme for at fæstne tapen. Hairtalk har patent på sit ultra tynde tape, som er markedets mest skånsomme metode, og du kan derfor sagtens få extensions uanset hårtype.

Afslappende hårvask & massage

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende stoffer fra naturlige og økologiske råvarer. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen , hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

Nyd din helt egen øko-kaffebar

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også limonade, små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

Perfekt styling & ekspertrådgivning

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

ZENZ Organic Products
KORREKT PLEJE

Det er vigtigt at pleje dine Hairtalk extensions korrekt

Brug af fugtgivende plejeprodukter er alfa omega for at bevare et smukt hår med extensions.

Når du har fået lavet extensions får du en udførlig guide til hvordan du bedst plejer dit flotte nye hår.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her.

ZENZ Organic Hairdressing Hairtalk ekstensions
FREMGANGSMÅDE VED PÅSÆTNING

Få påsat et fuldt sæt Hairtalk extensions på kun 1 time

Inden en behandling kan påbegyndes, skal du forbi salonen, så vi kan matche din hårfarve med den korrekte nuance fra Hairtalks store farveudvalg. Det er muligt at vælge farver, der blender fuldstændigt ind i din egen hårfarve, men du kan også vælge andre farver, hvis du ønsker mere spil i håret eller måske endda nogle særlige kontrastfarver. Der er rigtig mange muligheder, og kun fantasien sætter grænser.

Hairtalk hår extensions sættes på i baner i forskellig bredde. Der bruges ingen lim eller varme for at fæstne tapen. Hairtalk har patent på sit ultra tynde tape, som er markedets mest skånsomme metode.

VEJLEDENDE PRISER

Hvad er priserne for en behandling?

Du finder alle vores priser ved at logge ind på vores online booking-system. Prisen på en behandling kan variere, alt efter om du vælger en frisør med mange års erfaring eller en frisør under uddannelse.

BESTIL TID
ZENZ Organic Hairdressing Styling
VEJLEDENDE PRIS FOR EXTENSIONS

Hvad koster extensions?

Prisen for extensions er baseret på, at de sidder i håret i ca. 7 uger, og derefter rykkes op hos frisøren. Derudover varierer prisen alt efter længde og mængde, og alle behandlinger med extensions er inklusiv påsætning og klipning.

Derfor er det vigtigt at du kommer forbi salonen til en konsultation. Først når vi kender dine ønsker kan vi udregne en præcis pris.