SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

KVINDER 

ØKOLOGISK WELLNESS HOS FRISØREN 

Hos ZENZ forkæler vi dig med sundt og smukt hår, hver gang du sætter dig i frisørstolen, og vi gør det uden brug af unødig kemi. Vores dygtige frisører står klar til at give dig et personligt tilpasset look, som fremhæver din naturlige skønhed på fineste vis. Du kan bestille tid til alt fra klip, kur, styling, hårfarve, farve af bryn og vipper samt makeup.  

I alle behandlinger anvender vi vores egen profesionelle serie af hårplejeprodukter. Produkterne er certificeret af en eller flere af fire anerkendte mærkninger: Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic og Vegan Society. Stylisterne sammensætter produkterne, som bruges ved behandlingen, ud fra hver enkelt kundes behov og ønsker. 

Amalie krøller.png__PID:b14ec67f-d715-4400-bdd3-b2ac166af670

DEN PERFEKTE KLIPNING 

En god klipning er en klipning der holder sig pæn i takt med at håret vokser. Det er altid i vores bedste interesse, at du bliver klippet så frisuren er flot i længere tid. Vi hjælper gerne med at booke din næste aftale, så det passer bedst muligt til din frisure.  

Har du pandehår, der hurtigere trænger til at blive klippet, så husk at du altid kan kigge forbi salonen. Hvis du kommer ind fra gaden uden tidsbestilling, koster denne behandling 65 kr. Ved tidsbestilling koster behandlingen 165 kr. 

Hårfarve uden unødig kemi

Går du og leger med tanken om at få lyse striber, farve dit hår i en ny nuance eller måske få en balayage? Vi vil gerne hjælpe dig med at udleve dine drømme - vi gør det endda helt uden unødig kemi.

Klik nedenstående og læs mere.

Intercoiffure

GARANTI FOR HØJ FAGLIGHED

Intercoiffure er en verdensomspændende frisørorganisation, der kun optager medlemmer med et meget højt fagligt niveau. Der findes ca. 1800 medlemmer fordelt i hele verden. Hos ZENZ er vi stolte af at være én af 40 danske saloner, der er medlem, og det er din garanti for, at kvalitet og høj faglighed går hånd i hånd, når vi udfører behandlinger.

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en ... Læs mere

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, ... Læs mere

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, ... Læs mere

PREMIUM KUR

Prøv en hårkur i en af vores saloner

Har du lidt ekstra tid så anbefaler vi, at du tilvælger en Premium kur. Denne kur er den ultimative wellness oplevelse med intensiv pleje. Vi masserer den specialblandende oliekur med økologisk olie ind i dit hår så hårsækkene vækkes. Kuren optimeres med ZENZ OrganicHairSpa og efterlader dit hår stærkere, sundere og smukkere. Oplevelsen inkluderer desuden et lækkert fodbad med plejende olier.

Bryn og vipper

FÅ FARVET DINE BRYN OG VIPPER HOS ZENZ 

Hos ZENZ farver vi dine vipper og bryn med naturlige og sensitive plantefarver, der ikke indeholder skadelige farvestoffer og unødig kemi. Vi benytter os af tre forskellige farvenuancer.  

En af fordelene ved plantebaseret farve er, at du ikke vil opleve en sviende fornemmelse omkring dine øjne eller på huden, når dine vipper/bryn bliver farvet. Det skal dog nævnes, at den mørkeste farve vi har er sort. 

Med en mild voks kan du få en optimal retning af dit bryn, som giver det perfekte løft.  

Blog

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Mange tror, at hårmasker, hårolier og andre plejende produkter er nøglen til smukt hår. Mange af produkterne giver en flot glans og volumen, men ofte hjælper de kun kortvarigt –...

Læs mere
Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Når du bestiller tid til en farvebehandling hos ZENZ, kan du være sikker på at gå fra vores saloner med et sundt, styrket hår. Vi er specialister i hårfarver uden...

Læs mere