SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Klip, kur & klippekort

NYD EN BEHANDLING HOS ZENZ 

Et besøg hos frisøren skal være en behagelig pause og vigtigst af alt; resultatet skal være perfekt hver eneste gang. Hos ZENZ kan du være sikker på at få begge dele opfyldt. Vi står klar til at give dig den bedste klassiske klipning, eller få dig bragt up to date med den sidste nye hårtrend.

DIN NÆSTE FRISURE 

HVAD ER EN GOD KLIPNING?

Der er ingen regler for, hvor tit man bør få klippet sit hår. Er du klippet helt kort og vil du gerne bevare frisuren skarp, så er det en god ide at komme lidt oftere. Et årsklippekort kan være en god løsning. Vi hjælper gerne med at booke din næste aftale, så det passer bedst muligt til din frisure.

Uønsket hårtab

Oplever du, at dit hår er blevet tyndere?

Mange mænd oplever, at deres hår bliver tyndere, mere skrøbeligt og sværere at style i takt med at de bliver ældre.

En hovedbund i ubalance kan føre til forskellige typer af hovedbundsproblemer. Hovedbundsproblemer kan føre til blokering af hårsækkene og i værste tilfælde føre til øget hårtab. Hårtab kan dog også skyldes andet end hovedbundsproblemer.

Klik og læs mere om ZENZ' tilgang til hårtab og hvilke muligheder og behandlinger vi tilbyder, hvis oplever dette.

ÅRSKLIPPEKORT TIL ZENZ 

SPAR PENGE MED ÅRSKLIPPEKORT

Hos ZENZ har du mulighed for at købe et årsklippekort til herreklip. Med et årsklippekort er du sikker på, at der altid er styr på håret, og du sparer samtidig en god procentdel på dine frisørbesøg.  

Årsklippekortet giver dig mulighed for at komme og blive klippet 2 gange om måneden, hvis du har lyst eller behov for det. Bliv klippet i skønne omgivelser uden unødig kemi i luften, imens du nyder en økologisk kop kaffe. Vores frisører er utrolig dygtige uanset om du vælger at blive klippet hos en Trainee eller en uddannet frisør.

ZENZ har også et stort udvalg af stylingprodukter til mænd - og rådgivning om styling og hårpleje er altid gratis.

DIN GARANTI

ZENZ ER CERTIFICERET GRØN SALON

ZENZ er certificeret Grøn Salon som din garanti for, at du undgår at blive udsat for sundhedsskadelige stoffer i vores saloner. Vi tager det nemlig dybt seriøst, når vi siger, at vi ikke bruger nogen former for unødig kemi og sundhedsskadelige stoffer. Hverken i vores hårfarver, i de produkter vi behandler dig med eller i den luft vi indånder i vores saloner. 

Er du allergiker kan vi tage yderligere hensyn og anvende produkter, der hverken indeholder parfume, silikone, parabener eller anden skadelig kemi. 

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen, hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

BEHANDLING AF SKÆG 

VI TILBYDER VASK OG KLIP AF SKÆG 

Vidste du, at vores Deep Wood serie er fantastisk som skægpleje? Vask skægget med Deep Wood Shampoo no. 07, fordel derefter et par dråber af Deep Wood Oil Treatment no. 99 i skægget, for maksimal pleje.  

Vi anbefaler at du benytter olien med jævne mellemrum. Den virker både antibakteriel og plejende, samt har den en diskret maskulin duft. 

RÅD & VEJLEDNING 

VI GUIDER DIG TIL DE BEDSTE PRODUKTER 

Har du spørgsmål til din frisure, hårtype eller hovedbund, så kig ind i en af vores saloner. En stresset hovedbund kan føre til hårtab, men med den rette pleje er der hjælp at hente.

Hos ZENZ kan du booke tid til en gratis hår- og hovedbundsanalyse, hvor du vil komme ind til en hårekspert, der analyserer dit hår og din hovedbunds tilstand.  

Ved analysen vil vi rådgive dig til valg af hårpleje og brug af styling produkter, ud fra dit hår og din hovedbunds tilstand, samt eventuelle problematikker og/eller hårtab, så du fremover sikrer dig en sund hovedbund og opnår et lækkert hår. 

PROFESSIONELLE PRODUKTER 

ØKOLOGISK HÅRPLEJE TIL MÆND

I vores ZENZ-saloner bruger vi vores egen hår- og hudplejeserie, ZENZ Organic Products, som vi selv har udviklet og gennemtestet. På den måde sikrer vi os, at de produkter vores frisører bruger under din behandling lever op til vores skrappe krav til, at de performer bedst muligt samtidig med, at de er så rene og naturlige som det lader sig gøre. Produkterne er certificeret af flere anerkendte mærkninger, indeholder maksimal andel af naturlige og certificeret økologiske ingredienser mens emballagen er lavet af genanvendt plastik. Alle produkterne er unisex, og du kan købe dem i salonerne eller online på vores webshop.

Blog

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Mange tror, at hårmasker, hårolier og andre plejende produkter er nøglen til smukt hår. Mange af produkterne giver en flot glans og volumen, men ofte hjælper de kun kortvarigt –...

Læs mere
Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Hos ZENZ gør vi alt for, at du som kunde får en sund og behagelig oplevelse. ZENZ er certificeret Grøn Salon som din garanti for, at du undgår at blive...

Læs mere