SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Pleje, frisurer og rådgivning

Overgangsalder

Den hormonelle forandring i kroppen, der kendetegner overgangsalderen, påvirker ikke kun humøret og kroppen, men også håret. De fleste kvinder oplever, at deres hår bliver tyndere, mere skrøbeligt og sværere at style.

Desuden kan disse ændringer også medføre, at hovedbunden bliver mere tør og dermed tilbøjelig til at irritere, hvilket kan føre til yderligere hårtab eller knækket hår. Læs med og få råd til, hvordan du bedst plejer samt bibeholder et smukt hår i denne livsfase.

Hårtab og pleje

Hårtab i overgangsalderen skyldes ofte en reduktion af keratin i håret, som er et protein. For at opretholde et sundt hår er det afgørende at tilføre de nødvendige proteiner gennem kosten og supplere med eventuelle manglende næringsstoffer.

Hos ZENZ kan vi også pleje håret med protein udefra. Vores protein- og oliebehandlinger kan hjælpe med at styrke og fugte dit hår samt din hovedbund, hvilket det har brug for i overgangsalderen. Derudover taber håret sin glans, hvorfor en gloss behandling kan bidrage til at tilføre manglende glans og give en blankhed til dit hår.

Frisurevalg

Hvis du oplever, at du har fået tyndt hår i overgangsalderen, kan det være, at den frisure, du har haft hidtil, ikke længere er helt så flot. Det kan derfor være en god idé at overveje din frisure.  

Vi anbefaler, at kvinder, som har oplevet hårtab i overgangsalderen, bør prøve en kortere frisure for på denne enkle måde at give det fine hår lidt ekstra volumen og struktur. 

Extensions kan derimod være en mulighed, hvis du ønsker at beholde dit lange hår, men ikke har den samme fylde mere. Hairtalk tape extensions er det naturlige valg for fylde, længde og farvespil til os med tyndt/fint hår.

Gråt hår i overgangsalderen

Overgangsalderen kan medføre, at du udvikler grå hår, hvis du ikke havde det i forvejen – dette medfører typisk, at man får en ny type hårstrå. Det er dog meget forskelligt fra person til person, men som regel er det sådan, at dem der havde et fint hår i forvejen, får tynde og meget gennemsigtige hår. Hvorimod, dem der havde et tykt hår, får et mere kruset og stålgråt hårstrå.

Ønsker du at vide mere om farve af gråt hår, eller derimod hvordan du kan bringe liv til din grå farve?

GRATIS KONSULTATION 

Hos ZENZ tilbyder vi en gratis konsultation før din påsætning af Hairtalk Extensions, så vi kan matche dine nye extensions med din korrekte hårfarve. Under konsultationen vil prisen også blive fastlagt, da den afhænger af hvor meget hår, du ønsker at få påsat, samt længden på disse.

ARRANGEMENTER 

Først efter 24 timer er tapen fuldstændig fæstnet. Det gør Hairtalk hår Extensions oplagte til brug ved photoshoots, eller til bryllupper og andre festlige anledninger, hvor du ønsker at gøre noget ekstra særligt ud af frisuren, da de nemt kan tages af igen.

HAIRTALKS KENDETEGN 

Hairtalk Extensions sættes på i baner i forskellig bredde. Der bruges ingen lim eller varme for at fæstne tapen. Hairtalk har patent på sit ultra tynde tape, som er markedets mest skånsomme metode, og du kan derfor sagtens få extensions uanset hårtype.

Undgå brug af produkter med stærke kemikalier

Når vi ældes bliver håret mere fint og sårbart. Derfor er det vigtigt at vælge nogle produkter, der ikke beskadiger det allerede sårbare hår. Benyt produkter, der indeholder naturlige ingredienser og som giver håret den nødvendige pleje udefra og ind.

Klik og læs mere om vores egen hårplejeserie, ZENZ Organic Products, som indeholder maksimal andel af naturlige og certificeret økologiske ingredienser

Rådgivning og hjælp fra vores eksperter

Besøg vores ZENZ Eksperter og få rådgivning om, hvordan du bedst plejer dit hår i overgangsalderen. De kan anbefale produkter, frisurer og behandlinger, der passer til dine individuelle behov.

Klik og bestil en gratis rådgivning.

Blog

Overgangsalder og Hår: Pleje, Frisurer og Rådgivning

Overgangsalder og Hår: Pleje, Frisurer og Rådgivning

Den hormonelle forandring i kroppen, der kendetegner overgangsalderen, påvirker ikke kun humøret og kroppen, men også håret. I dette blogindlæg vil vi beskrive, hvordan overgangsalderen kan påvirke dit hår og...

Læs mere
Få en gloss hos ZENZ og lad dig forkæle med et smukt og sundt hår

5 ting, du ikke vidste om gloss

Kender du følelsen af at gå fra frisøren med det smukkeste blanke og silkebløde hår? Med en gloss kan du få et sundt hår med det smukkeste farvespil – og...

Læs mere