SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Behandlinger uden unødig kemi

ZENZ HAR ALLERGIVENLIGE SALONER 

Under sin læretid som frisør udviklede Anne-Sophie Skjødt Villumsen, stifter af ZENZ, allergi overfor traditionelle kemiske hårprodukter. Dengang var udvalget af professionelle produkter, som ikke indeholdt unødig kemi, meget begrænset, hvilket besværliggjorde hendes arbejde som frisør. For Anne Sophie var det begyndelsen til en lang, sej kamp, hvor missionen om at være med til at skabe en sundere og mere bæredygtig frisørbranche blev grundlagt. 

Med 25 års erfaring har ZENZ stor indsigt og viden omkring hvilke skadelige indholdsstoffer, der kan være potentielt sundheds- eller miljøskadelige, og vi undgår dem i samtlige af de produkter, vi anvender. At undgå skadelige indholdsstoffer er vigtigt for din sundhed - både som frisør og kunde i en salon, især hvis du er allergiker eller gravid. 

Hos ZENZ er det muligt at få et naturligt smukt hår – hvad enten du er allergiker eller gravid. Vi er nemlig specialister i at forskønne dig på helt naturlig vis. Glæd dig til en wellness oplevelse uden unødig kemi hos ZENZ.

Kan jeg farve hår, som allergiker?

Hos ZENZ benytter vi ikke oxidative hårfarver, også kaldet permanent hårfarve. Mange indholdsstoffer i permanent hårfarve er nemlig mistænkt for både at være ekstremt allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende. Derfor har vi som certificeret Grøn Salon aktivt valgt udelukkende at bruge produkter, der ikke er potentielt sundheds- eller miljøskadelige.  

Hos ZENZ bruger vi kun New Generations farver samt vores egen serie af botaniske henna-farver. Vores hårfarver er uden PPD, PTD, toluene-2,5-diamine, resorcinol samt andre skadelige hårfarvestoffer. Vores hårfarver lægger sig uden på det enkelte hårstrå, og forstærker dermed håret. Resultatet er et glansfuldt hår med et smukt naturligt farvespil.

Klik og læs mere om, hvilke skadelige indholdsstoffer vi undgår som Grøn Salon.

ZENZ er certificeret grøn salon

Som certificeret Grøn Salon har vi forpligtet os til at tage hensyn til miljø og sundhed på alle tænkelige måder. Derfor undgår vi enhver form for potentielt skadelige stoffer i samtlige af de produkter, vi anvender. At undgå skadelige indholdsstoffer er vigtigt for din sundhed - både som frisør og kunde i en salon, især hvis du er allergiker eller gravid. 

Grøn Salon har udvalgt en række skadelige stoffer som er ekstremt allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende. Disse stoffer må aldrig være at finde i en Grøn Salon, hverken til produkter i brug eller videresalg.

Allergycertified hår- og hudpleje

Pure-serien fra ZENZ er en komplet serie som indeholder både hårpleje, styling og hudpleje. Fælles for alle produkterne i serien er, at de alle er uden kunstige og naturlige parfumestoffer og AllergyCertified. 

AllergyCertified-mærket er din sikkerhed, hvis du ønsker at forebygge allergi. Det betyder blandt andet, at parfume og allergifremkaldende konserveringsmidler ikke tilladt. Vi anbefaler serien til både duftallergikere, gravide og andre, som vil undgå både kunstige og naturlige parfumestoffer og passe ekstra godt på sin hud. Serien kan med fordel bruges trygt af hele familien og under graviditet.

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen, hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

NATURLIGE & ØKOLOGISKE INGREDIENSER

I vores ZENZ-saloner bruger vi vores egen hår- og hudplejeserie, ZENZ Organic Products, som vi selv har udviklet og gennemtestet. På den måde sikrer vi os, at de produkter vores frisører bruger under din behandling lever op til vores skrappe krav til, at de performer bedst muligt samtidig med, at de er så rene og naturlige som det lader sig gøre. Produkterne er certificeret af flere anerkendte mærkninger, indeholder maksimal andel af naturlige og certificeret økologiske ingredienser mens emballagen er lavet af genanvendt plastik.

Produkterne er certificeret af følgende mærkninger; Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic, Vegan Society og Peta Approved.

ANNE-SOPHIE SKJØDT VILLUMSEN UDVIKLEDE ALLERGI

Som frisør udviklede Anne-Sophie Skjødt Villumsen allergi overfor traditionelle kemiske hårprodukter. 

I 1999 åbnede hun sin første frisørsalon under navnet ZENZ Organic Hairdresseing, som var starten på ZENZ, hvor naturlig sundhed og bæredygtighed var omdrejningspunktet. Da Anne Sophie udviklede allergi overfor traditionelle hårprodukter under sin læretid, var udvalget af professionelle produkter, som ikke indeholdt uønsket kemi, meget begrænset, hvilket besværliggjorde hendes arbejde som frisør. For Anne-Sophie var det begyndelsen til en lang, sej kamp, hvor missionen om at være med til at skabe en sundere og mere bæredygtig frisørbranche blev grundlagt.

Blog

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Hos ZENZ gør vi alt for, at du som kunde får en sund og behagelig oplevelse. ZENZ er certificeret Grøn Salon som din garanti for, at du undgår at blive...

Læs mere
ZENZ tager kampen op mod allergier i frisørfaget

ZENZ tager kampen op mod allergier i frisørfaget

ZENZ tager kampen op mod allergier i frisørfaget Af Lene Stiil, med-grundlægger, AllergyCertified Frisørfaget er det fag, der taber foran alle andre fag. I hvert fald når det gælder, hvor...

Læs mere