SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

LAD OS FORVANDLE DIN HÅRFARVE UDEN UNØDIG KEMI

Hos ZENZ kan du være sikker på, at vi har lige så stor fokus på din sundhed, som til kvaliteten af vores faglige håndværk. Flot og velplejet hår kræver ingen brug af uønsket kemi. Som certificeret Grøn Salon har ZENZ aktivt valgt udelukkende at bruge produkter, der ikke er potentielt sundheds- eller miljøskadelige. Der er ingen begrænsninger af den grund. Du kan få lyse striber eller farvet håret i et væld af farver.

Vores New Generations hårfarver lægger sig uden på det enkelte hårstrå, og forstærker dermed håret. Resultatet er et glansfuldt hår med et smukt naturligt farvespil – og du vil opleve at din farve blender mere naturligt sammen med dit hår i takt med at det vokser.

Hårfarve, der passer på dit hår og din sundhed

Hos ZENZ benytter vi ikke oxidative hårfarver, også kaldet permanent hårfarve. Mange indholdsstoffer i permanent hårfarve er nemlig mistænkt for både at være ekstremt allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende.

Hos ZENZ bruger vi kun New Generations farver samt vores egen serie af botaniske henna-farver. Hårfarverne er uden PPD, PTD, toluene-2,5-diamine, resorcinol samt andre skadelige hårfarvestoffer.

Klik og læs mere om, hvilke skadelige indholdsstoffer vi undgår som Grøn Salon.

Before
After

EN HÅRFARVE SPECIELT TILPASSET TIL DIG

Hos ZENZ blander vi hårfarven i salonen efter en grundig snak med dig om dine ønsker. Vi noterer på dit kundekort hvilken sammensætning, der passer bedst til lige netop dit hår.​ Ved hvert besøg går vi ind og vurderer din hårfarve inden vi blander en ny. Den nye farve varierer afhængig af, hvilken hårfarve du har, når du ankommer til salonen. Således sikrer vi at du en flot hårfarve, der blender ind og fremhæver det naturlige farvespil i dit hår, og dækker hvor det er nødvendigt.

VI HJÆLPER DIG GERNE GODT PÅ VEJ

Vi blander gerne en opfølgningsfarve til dig, som du kan bruge derhjemme og dermed forlænge holdbarheden og intensiteten af din hårfarve. Da farven er blandet specielt til dit hår, den dag du får udført din behandling, er det ikke muligt at komme ind og købe en opfølgningsfarve efterfølgende. Altså er det kun muligt at købe en opfølgningsfarve i forlængelse af en farvebehandling.

Du kan købe farven i 2 størrelser, samt vil du få en gennemgang af, hvordan du benytter farven. Vær opmærksom på, at det kan farve dit badeværelse hvis du spilder - tag derfor dine forholdsregler.

Paper not foil

Stribepapir, vi bruger hos ZENZ

Når man som frisør skal lave striber, balayage eller reflekser bruger man typisk mange stykker silkepapir, plastikfolie eller alufolie (aluminium).

Hos ZENZ bruger vi Stone Paper, der er lavet af industriens restaffald, samt produceres CO2 venligt uden brug af vand i dets produktion. Fremstillingen af Stone Paper er mindre miljøbelastende både i forhold til energiforbrug, CO2-udslip og vandforbrug – specielt hvis papiret bliver brugt flere gange af frisøren.

Stone Paper kan genanvendes mange gange, og kan vaskes samtidig med at frisøren vasker dit hår. Derfor har vi hos ZENZ besluttet at benytte genbrugeligt Stone Paper, når du får farvet dit hår uden unødig kemi.

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen, hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

HVOR OFTE BØR JEG FÅ MIT HÅR FARVET?

Hvor ofte du bør farve dit hår, afhænger af hvor drastisk du går fra din egen hårfarve, samt hvilken metode vi anvender i dit hår. Vælger du en farve der ligger 1-2 toner fra din egen hårfarve, kan du lade det gro uden at der kommer voldsomme udgroninger. Dette vil typisk være farvebehandlinger i stil med reflekser/balayage.

Vælger du derimod en farve langt fra din egen naturlige hårfarve, vil det optimale være omkring hver 3-6 uge. Hvis du får lysnet/afbleget håret, vil det optimale være mellem 4-8 uger, da det her er nemmest at vedligeholde en smuk lys farve uden at håret lider overlast.

Har du brug for mere rådgivning, kan du booke tid til en gratis konsultation.

Kan jeg blive farvet, når jeg er gravid?

Vores svar er altid: Det er op til den enkelte, at mærke efter, hvad man føler sig tryg ved. Myndighederne anbefaler dog, at man som gravid ikke anvender permanente hårfarver. Permanent hårfarve er traditionelle farver, der ofte indeholder skadelige hårfarve stoffer.

Hos ZENZ benytter vi ikke permanent hårfarve. Vi er specialister i hårfarver uden skadelige hårfarve stoffer og unødig kemi. Vi vil nemlig gerne passe på dit hår og din sundhed. Vi har også farve til øjenbryn og vipper helt uden unødig kemi.

Klik og læs mere om, hvilke skadelige indholdsstoffer vi undgår som Grøn Salon.

Blog

Gråt hår: Sådan bevarer du en smuk og glansfuld farve

Gråt hår: Sådan bevarer du en smuk og glansfuld farve

Når ens hår begynder at blive gråt, oplever mange ofte at hårstråene bliver mere stive og umedgørlige. Til at bevare et mere glansfuldt og medgørligt hår, har vores hårfarver mange...

Læs mere
Balayage: Sådan får du et naturligt og solkysset look

Balayage: Sådan får du et naturligt og solkysset look

Balayage teknikken indebærer, at hårfarven påføres med en frihåndsteknik, hvor frisøren maler farven på håret med en speciel pensel eller kam. Teknikken kan også fortages ved vasken, hvor man breder...

Læs mere