SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Behandlinger

Hos ZENZ er sundhed og en mere bæredygtig tankegang en selvfølge. De produkter vi anvender i vores behandlinger, er nøje udvalgt. De skal være effektive og virke til professionel brug, uden at indeholde unødig kemi. Vi er en certificeret Grøn Salonkæde og bruger vores egen hår- og hudplejeserie, ZENZ Organic Products, som vi selv har udviklet og gennemtestet. På den måde sikrer vi os, at de produkter vores frisører bruger under din behandling lever op til vores skrappe krav til, at de performer bedst muligt samtidig med, at de er så rene og naturlige som det lader sig gøre. Produkterne er certificeret af flere anerkendte mærkninger, indeholder maksimal andel af naturlige og certificeret økologiske ingredienser mens emballagen er lavet af genanvendt plastik.

Vi er desuden medlem af det internationale frisørnetværk, Intercoiffure. Det er din sikkerhed for, at vi ikke går på kompromis med vores håndværk.

ALLERGI & SENSITIV

Har du allergi, eller er du sensitiv over for parfume og andre indholdsstoffer, så kan du trygt forkæle dig selv med en behandling hos ZENZ.

BRYLLUP & FEST

Om du skal giftes, holde en stor fest eller måske en tur på den røde løber, så kan ZENZ sørge for at dit hår og makeup sidder helt perfekt.

BRYN & VIPPER

Hos ZENZ farver vi dine bryn og vipper ud fra dine ønsker. Farverne er naturlige og sensitive plantefarver, der ikke indeholder skadelige farvestoffer. 

BØRN

Børn i alle aldre er velkomne hos ZENZ. Måske er det den første klipning eller en opsætning til konfirmationen? Vi står klar til at hjælpe dig.

EXTENSIONS

Drømmer du om mere volumen eller længere hår, så læs med her og bliv klogere på markedets mest skånsomme hårextensions.

GRAVID & BABY

Må man farve sit hår, når man er gravid, og kan man tage sin baby med til frisøren? Hos ZENZ kan man trygt gøre begge dele.

Håranalyse

Ved en hår- og hovedbundsanalyse, vil du komme ind til en ZENZ hårekspert, der analyserer dit hår og din hovedbunds tilstand.

Hårfarve

Hos ZENZ kan du få farvet håret i alle nuancer, lavet fine lyse striber, reflekser eller en smuk balayage helt uden unødig kemi.

Kvinder

Glæd dig til en wellness-oplevelse hos ZENZ. Vi elsker hår, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk.

Krøller

Vores ZENZ Eksperter kan hjælpe dig med at håndtere dine krøller og opnå det look, du drømmer om.

Mænd

Har du brug for en klassisk klipning, en hurtig studsning eller det sidste nye inden for hårmode? Læs mere om hvad vi kan tilbyde.

Overgangsalder

Hos ZENZ kan du få råd til, hvordan du bedst plejer samt bibeholder et smukt hår i denne livsfase.