SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

KLIP, PLEJE OG SUNDHED 

VI BYDER BÅDE BØRN OG VOKSNE VELKOMMEN I SALONERNE 

Når kun det bedste er godt nok, så vælg en ZENZ-salon når dit barn skal klippes. Vi byder på varm kakao, økologisk saftevand, snacks og/eller chokolade. Vi tilbyder også håropsætning og en let makeup for eksempel i forbindelse med konfirmation.

DEN FØRSTE KLIPNING 

VI STÅR KLAR TIL AT GIVE EN BEHAGELIG OPLEVELSE

Hvornår det er tid til den allerførste klipning er meget individuelt. Nogle børn er født med meget hår, mens andre først har nok hår til en decideret klipning når de er 2-3 år eller ældre. Er du i tvivl, så kig forbi en af vores saloner og lad vores frisører hjælpe med at vurdere. Her kan du også få oplyst en præcis pris.

Hos ZENZ har vi både priser til de helt små børn, samt til større børn. En børneklip kan i nogle tilfælde tage længere tid end en voksenklip – tag derfor gerne legetøj eller en IPad med, der kan underholde. En frisøroplevelse skal være hyggelig og rar for dit barn.

ZENZ OIL TREATMENT FUNGERER MOD LUS

Vores Oil Treatment Sweet Mint No. 96 er effektiv, hvis man er uheldig og har fået lus. Påfør masser af olie, pak håret ind og lad olien virke i 30 minutter. Brug en tættekam og gentag behandlingen igen ugen efter. Olien får lusene til at søge op til overfladen. Ingefær og pebermynte kvæler dem. Derudover er det vigtigt af kæmme håret med en tættekam hver 2. dag, imens du har påført Conditioner Pure No. 02 eller Conditioner Cactus Pure No. 21 i håret.

HÅROPSÆTNING OG MAKEUP

VI KAN HJÆLPE TIL PÅ SÆRLIGE DAGE

På en vigtig dag kan det være en helt særlig oplevelse at få sat håret af en dygtig stylist. ZENZ har masser af erfaring. Vi kan lave de mest komplicerede fletninger, klassiske opsætninger eller de smukkeste Hollywood krøller. Er det en helt speciel frisure du ønsker, så tag et billede med i salonen, så sikrer vi os at du opnår dit ønskede look. Det er også muligt at få lagt en enkel naturlig makeup. Hertil bruger vi udelukkende mineral makeup, som er helt fri for parabener og anden unødig kemi. 

Ring til din foretrukne ZENZ-salon og book tid. På den måde sikrer du dig at booke tid hos en stylist, der kan imødekomme lige præcis dine ønsker. 

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen, hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

BØRNEVENLIGE SALONER

VORES ZENZ-SALONER ER UDEN UNØDIG KEMI

I vores ZENZ-saloner er der ingen unødig kemi, hverken i vores hårfarver eller de produkter vi behandler dig med - derfor er luften altid ren og rar, og vi slipper for at skulle installere punktudsugning over vores frisørstole. Det er også derfor at gravide, børn/babyer, allergikere (og alle andre der prioriterer sundhed) trygt kan være i salonen. 

I vores saloner er der altid sat god tid af til hver behandling. På den måde sikrer vi os, at vores frisører kan forstå dine og dit barns ønsker og behov præcist, så vi kan levere det ønskede resultat. Har du din baby med i salonen, er det god ide at give besked til salonen, når du booker tid. Så sørger vi for at sætte ekstra tid af til at du kan amme eller trøste undervejs.

ZENZ ORGANIC PRODUCTS

HVILKE PRODUKTER PASSER TIL BØRNS BEHOV? 

Vi anbefaler vores Pure-serie til både børn, duft-allergikere, gravide og andre som gerne vil undgå både kunstige og naturlige parfumestoffer. Fælles for alle produkterne i serien er, at de alle er Svanemærket, AllergyCertified og uden kunstige og naturlige parfumestoffer. AllergyCertified er din sikkerhed, hvis du ønsker at forebygge allergi. 

Blog

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Hos ZENZ gør vi alt for, at du som kunde får en sund og behagelig oplevelse. ZENZ er certificeret Grøn Salon som din garanti for, at du undgår at blive...

Læs mere
Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

Vil du passe på dig selv og dit barn i maven? Hos ZENZ kan du blive klippet, få farvet hår og få alle vores lækre behandlinger uden at bekymre dig...

Læs mere