SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

HÅRSTYLING OG MAKEUP 

LAD ZENZ HJÆLPE DIG PÅ DIN STORE DAG 

At få sat håret i en elegant opsætning og lagt en smuk makeup af en dygtig stylist er ren forkælelse. Hvad end din anledning er, kan du stole på at vores erfarne stylister står klar, for at få dig til at se fantastisk ud, så du kan nyde din særlige dag.

OPSÆTNING

VORES DYGTIGE FRISØRER KAN HJÆLPE 

En opsætning starter altid med en grundig gennemgang af dine ønsker og drømme. Er du i tvivl om hvad du ønsker dig, så lad dig inspirere af frisørens ideer og store erfaring. Vores frisør kommer gerne med råd og vejledning, og tager altid udgangspunkt i mulighederne for lige netop dit hår. Frisuren skal passe til dit ansigt, til din kjole og din personlighed.

Skal du giftes og bære slør på den store dag, sørger vi naturligvis for at frisuren fungerer både med og uden slør. Opsætningen kan foregå i salonen eller hos dig.​

MAKEUP

FÅ EN NATURLIG OG SMUK GLØD 

En makeup lagt af en ZENZ stylist tager altid udgangspunkt i dine ønsker. Stylisten kan vejlede om looks og farver, der klæder lige netop dit ansigt.

Vi bruger ZENZ Organic mineral makeup, som foruden at være yderst allergivenlig, også har den fordel at det blender smukt ind i huden og har en plejende effekt. Ønsker du i stedet din egen makeup, kan du medbringe denne, og så kombinerer vi det således det passer dig bedst.

Prøveopsætning

TEST FRISUREN AF FØR DEN STORE DAG 

Det kan være rart at teste frisuren inden du skal giftes eller til fest. Vi anbefaler at du bestiller tid til en prøveopsætning 1-3 uger før den store dag.  

Vær opmærksom på, at vi ikke laver hele opsætningen som på selve dagen. Vi afsætter 45-60 minutter til prøven. Selve opsætningen kan foregå i salonen eller hos dig. Foregår opsætningen hos dig vil der være et tillæg for kørsel og køretid. Ring for pris.

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen, hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

Hårkur inden den store dag

Hos ZENZ tilbyder vi en intensiv hårkur, der trænger ind i hårets inderste lag, hvor den blødgør og reparer. Håret beriges med proteiner, vitaminer og mineraler og efterlades styrket og silkeblødt.

​​"Tak for en dejlig start på min bryllupsdag. Det var simpelthen luksus at stylisten kom ud til mig. Hår og makeup blev lige så smukt som jeg havde håbet."

– Line Damberg Laugesen

​"Jeg havde en yderst behagelig og rolig oplevelse hos ZENZ. Stylisten var enormt nærværende og gjorde sig virkelig umage, så selv den mindste detalje blev som jeg havde ønsket."​​

– Ann-Kristin Hejl Agesen

Blog

Balayage: Sådan får du et naturligt og solkysset look

Balayage: Sådan får du et naturligt og solkysset look

Balayage teknikken indebærer, at hårfarven påføres med en frihåndsteknik, hvor frisøren maler farven på håret med en speciel pensel eller kam. Teknikken kan også fortages ved vasken, hvor man breder...

Læs mere
Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Når du bestiller tid til en farvebehandling hos ZENZ, kan du være sikker på at gå fra vores saloner med et sundt, styrket hår. Vi er specialister i hårfarver uden...

Læs mere