SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Mød vores brandambassadører

Julie-Elsebeth

"Jeg er gravid og det er vigtigt for mig, at jeg trygt kan sætte mig i frisørstolen og det kan jeg hos ZENZ."

Julie-Elsebeth er mor til to piger og gravid med sit tredje barn.

Hun har i mange år haft, ifølge hende selv, hår der var tyndere end sygehus-kaffe, som bl.a. kom fra meget afblegning, da hun var yngre. Hun har erfaret, at hendes hår bliver meget påvirket under graviditet, fødsel og amning, bl.a. med høje tindinger, tyndt hår og sart hovedbund. Hendes hår har nu fundet tilbage til sin naturlige farve og Julie-Elsebeth ønsker en god hårplejerutine, der kan styrke hendes hår og gøre det sundere og mere velplejet.

Klik og læs mere om Julie-Elsebeths behandling.

Laura Keil

Laura prioriterer at passe meget på sig selv, både indeni og udenpå. Men hvis der er noget, hun har manglet, så er det at give sit hår og hovedbund samme opmærksomhed.

“For mig har dét at gå til frisøren altid været noget, der bare skulle ordnes. Men hos ZENZ havde jeg nærmere en spaoplevelse. Først og fremmest oplevede jeg salonen meget rolig, og jeg følte, at der var tid til mig og mine behov.”

Så længe hun kan huske, har Laura haft langt hår. Men på en rejse besluttede hun lidt spontant at klippe det lange hår. Efter sin hjemkomst kunne Laura se, at hendes hår trængte til at blive klippet på ny for både at rette op på de forskellige længder og få klippet håret i en frisure. 

Klik og læs mere om Lauras behandling.

Emily Salomon

Emily er mor til to små drenge og værdsætter skønhed, økologi, sund livsstil og velvære i sin hverdag.

Efter sin seneste graviditet mistede Emily meget hår samt teksturen i dette. Derfor inviterede vi hende ind i vores ZENZ-salon til en håranalyse, hvor vi analyserede hendes hår og hovedbunds tilstand. 

Hår- og hovedbundsanalysen viste, at Emilys hår og hovedbund trængte til mere fugt. For at kunne bringe mere fugt tilbage i hendes hår, opnå en lækker tekstur og mere glans, fik hun en gloss, en protein- og oliebehandling samt en klipning.

Klik og læs mere om Emilys behandling.