SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

MØD VORES AMBASSADØR – EMILY SALOMON 

Hos ZENZ er vi stolte af at præsentere, at Emily Salomon er vores nye ambassadør. Emily er mor til to små drenge og værdsætter skønhed, økologi, sund livsstil og velvære i sin hverdag.

ZENZ arbejder for en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri og som certificeret Grøn Salon har vi forpligtet os til at tage hensyn til miljø og sundhed på alle tænkelige måder. Vi undgår enhver form for potentielt skadelige stoffer i samtlige af de produkter, som vi anvender i forbindelse med skønhedsbehandlinger.

Læs om Emilys behandling som bestod af en håranalyse, gloss, skræddersyet hårkur samt klipning.

Du kan selv booke tid til en gratis håranalyse samt tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage et gavekort til din første behandling hos ZENZ ved at klikke lige her.

HÅRANALYSE

Efter sin seneste graviditet mistede Emily meget hår samt teksturen i dette. Derfor inviterede vi hende ind i vores ZENZ-salon i Frederiksberg Centret til en håranalyse, hvor vi analyserede hendes hår og hovedbunds tilstand. 

Ved analysen blev hun rådgivet af vores eksperter til hårpleje og stylingprodukter ud fra hendes hår og hovedbunds tilstand. På den måde kan vi fremover sikre hende en sund hovedbund og hun opnår et smukt hår og ligeledes får sit ’gamle’ hår tilbage.

Hår- og hovedbundsanalysen viste, at Emilys hår og hovedbund trængte til mere fugt. For at kunne bringe mere fugt tilbage i hendes hår, opnå en lækker tekstur og mere glans, fik hun en gloss, en protein- og oliebehandling samt en klipning.

På dette billede illustreres hendes hår inden behandlingerne.

GLOSS: FÅ SMUKT OG GLANSFULDT HÅR

Emily fik en gloss for at forkæle hende med et smukt og sundt hår. Glossen fremhæver nemlig hårets farver. Samtidig giver den masser af fugt og pleje, og reparerer det enkelte hårstrå der, hvor der er behov. Behandlingens kurlignende effekt er altså både sundhedsfremmende og essentiel for at opretholde et lækkert hår.

Selve glossen er en form for toning og giver en smuk glans, da håret bliver plejet i dybden. En gloss kan ikke erstatte almindelig hårfarve. Den lægger sig i stedet som en lille nuance omkring hårstråene. Når hårstråene bliver indkapslet, ser det slankt ud og bliver silkeblødt, da det ikke stritter ud til alle sider, som når håret er tørt og spaltet.

Klik her og læs mere.

PROTEIN- OG OLIEBEHANDLING

Ved en protein- og oliebehandling forkæles dit hår med en intensiv plejende hårkur, blandet specielt til dig med naturens bedste ingredienser. Dit hår bliver stærkere, sundere, mere skinnede og blødt.

Emily fik vores kur Treatment Pure no. 03 blandet med Oil Treatment Deep Wood no. 99. Olien er særligt god til hovedbundsproblemer samt tørt hår. Den styrker håret og giver fornyet glans. Tilfører vitaminer og mineraler som plejer håret.

Slutteligt fik Emily en klipning og en styling – og se lige det smukke resultat!