SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ET RENT MILJØ I ZENZ SALONER

HOS ZENZ PASSER VI PÅ BÅDE DIG OG DIN BABY 

Hos ZENZ passer vi på dig både som gravid og nybagt mor, og vi elsker babyer. Når du besøger ZENZ og får behandlinger hos os – hvad enten det er hårfarve, hårkur eller du får vasket og stylet dit hår - garanterer vi dig, at du får en velværeoplevelse i et rent miljø – helt uden unødig kemi. Vi har derfor heller ikke brug for udsugning, da vi bruger så rene produkter, at der ikke er noget skrap kemi i luften. Det er derfor helt trygt for både dig og din baby at være i salonen.

Hos os kan du derfor slappe helt af og nyde din graviditet, imens du kommer i vores eksperters kyndige hænder.  

Vi passer på dit hår og din sundhed

Hos ZENZ benytter vi ikke oxidative hårfarver, også kaldet permanent hårfarve. Mange indholdsstoffer i permanent hårfarve er nemlig mistænkt for både at være ekstremt allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende. Derfor har vi som certificeret Grøn Salon aktivt valgt udelukkende at bruge produkter, der ikke er potentielt sundheds- eller miljøskadelige.  

Hos ZENZ bruger vi kun New Generations farver samt vores egen serie af botaniske henna-farver. Vores hårfarver lægger sig uden på det enkelte hårstrå, og forstærker dermed håret. Resultatet er et glansfuldt hår med et smukt naturligt farvespil.

Vores hårfarver er uden PPD, PTD, toluene-2,5-diamine, resorcinol samt andre skadelige hårfarvestoffer. Det betyder, at du kan få farvet hår hos ZENZ, uanset om du har sart hovedbund, er allergiker eller gravid.

HÅRFARVE UDEN UNØDIG KEMI

KAN JEG BLIVE FARVET, NÅR JEG ER GRAVID?

Vores svar er altid: Det er op til den enkelte, at mærke efter, hvad man føler sig tryg ved. Myndighederne anbefaler dog, at man som gravid ikke anvender permanente hårfarver. Permanent hårfarve er traditionelle farver, der ofte indeholder skadelige hårfarve stoffer.

Hos ZENZ benytter vi ikke permanent hårfarve. Vi er specialister i hårfarver uden skadelige hårfarve stoffer og unødig kemi. Vi vil nemlig gerne passe på dit hår og din sundhed. Det betyder, at du kan få farvet hår hos ZENZ, uanset om er gravid eller ammende. Vi har også farve til øjenbryn og vipper helt uden unødig kemi.

Fokus på sundhed

VI ANVENDER KUN RENE PRODUKTER 

I vores ZENZ-saloner benytter vi vores helt egen hårplejeserie, som vi selv har udviklet. På den måde sikre vi os, at de produkter vores frisører bruger under din behandling lever op til vores skrappe krav til, at de er så rene og naturlige som det lader sig gøre. 

I rækken af produkter har vi også udviklet en hel serie, der bærer mærket AllergyCertified og Svanemærket. ZENZ Organic Pure lever op til alle tænkelige regler om rene produkter, så både du og dit barn kan bruge produkterne. Det betyder også, at serien er helt fri for parfume, og at de derfor er både er egnet til dig som gravid og ammende. Hos os har du som kunde altid mulighed for at vælge de produkter, du synes bedst om fra vores hårplejeserie. 

Book online

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN 

Vi sætter ekstra tid af til din behandling, når du har din baby med, således der er ekstra tid til at du kan amme eller trøste undervejs. Du skal blot give os besked, når du booker tid. Vi har puslebord i alle vores ZENZ-saloner pånær Grønnegade, og du må meget gerne tage din barnevogn med ind.

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen, hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

TAG DIN MØDREGRUPPE MED HOS ZENZ

Hos ZENZ er det muligt at tage en tøsetur til frisøren sammen med en gruppe veninder og jeres babyer. I skal blot ringe ind og snakke med en af vores ZENZ-saloner på forhånd, hvis i ønsker dette. I vores saloner på Godthåbsvej, Nørrebrosamt i Frederiksberg Centret er der ekstra god plads. Vi har puslebord i alle vores ZENZ-saloner pånær Grønnegade, og i må meget gerne tage jeres barnevogn med ind.

FORBUDTSTOFLISTEN 

CERTIFICERET GRØN SALON – DIN GARANTI

ZENZ er certificeret Grøn Salon som din garanti for, at du undgår at blive udsat for sundhedsskadelige stoffer i vores saloner. Vi tager det nemlig dybt seriøst, når vi siger, at vi ikke bruger nogen former for unødig kemi og sundhedsskadelige stoffer. Hverken i vores hårfarver, i de produkter vi behandler dig med eller i den luft vi indånder i vores saloner.

At undgå skadelige indholdsstoffer er vigtigt for din sundhed, især hvis du er allergiker eller gravid.

Premium hårkur

LAD DIG FORKÆLE MED EN AFSLAPPENDE HÅRKUR

Efter en graviditet kan håret blive tyndere. Hos ZENZ er vi klar til at hjælpe med, at få hår og hovedbund tilbage i balance. En hårkur med olie er en god start.

En Premium kur er den ultimative wellness oplevelse med intensiv pleje. Vi masserer den specialblandende kur med økologisk olie ind i dit hår så hårsækkene vækkes. Kuren optimeres med ZENZ Organic HairSpa og efterlader dit hår stærkere, sundere og smukkere. Oplevelsen inkluderer desuden et lækkert fodbad med plejende olier.

Blog

Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

Vil du passe på dig selv og dit barn i maven? Hos ZENZ kan du blive klippet, få farvet hår og få alle vores lækre behandlinger uden at bekymre dig...

Læs mere
Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Når du bestiller tid til en farvebehandling hos ZENZ, kan du være sikker på at gå fra vores saloner med et sundt, styrket hår. Vi er specialister i hårfarver uden...

Læs mere