SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Top billeder zenz.dk krøller.png__PID:272eaf68-1c71-46bf-ab68-a7c648402fac

ZENZ ER EKSPERTER I KRØLLER

FÅ SMUKKE OG VELDEFINEREDE KRØLLER  

Har du krøller? Så ved du nok allerede, hvor vigtigt det er at give dit hår den rette opmærksomhed og pleje. Krøllet hår har en tendens til at blive tørt hurtigere end andre hårtyper, og brugen af forkerte produkter kan resultere i flade, krusede og ufleksible krøller.  

Læs med og bliv klogere på, hvorfor det er vigtigt at få klippet dine krøller til din individuelle hårstruktur, vigtigheden ved at bruge de rette produkter samt hvordan vores ZENZ Eksperter kan hjælpe dig med at håndtere dine krøller og opnå det look, du drømmer om. 

INDIVIDUEL KLIPNING TIL KRØLLET HÅR 

Hos ZENZ er vores erfarne frisører altid opdaterede på de seneste trends inden for krøllet hår, og vi skræddersyr vores klipninger til hver enkelt persons unikke hårstruktur og personlighed. Vi forstår vigtigheden af at klippe dine krøller efter din individuelle stil og hårtype. Vi skaber klipninger, der fremhæver dine krøllers skønhed og karakter. Uanset om du har lidt fald i håret eller mere markante krøller, er vores mål at give dig den bedst mulige klipning, der passer til dig. 

Det er vigtigt at tale med frisøren omkring, hvordan du selv styler dit hår. Ønsker du at have en frisure, der både kan glattes og andre dage krølles? Eller styler du kun dit hår med krøller? Klipningen er forskellig alt efter brugen af krøllerne. 

Before
After

ZENZ EKSPERTERNES ANBEFALINGER 

UNDGÅ SPALTEDE SPIDSER FOR SUNDERE KRØLLER 

Det er næsten uundgåeligt at man ikke får spaltede spidser. Men spaltede spidser kan få dit krøllede hår til at virke mere kruset og tørt, så det er vigtigt, at du behandler håret på en sund måde. Det kan være ved altid at anvende varmebeskyttende produkter, bruge olier og hårkur.

Vi anbefaler at du bliver klippet hver 2. eller 3. måned. Det gør en stor forskel for dine krøller, at den rette form og teknik bliver klippet ind i håret. Ved at en professionel frisør klipper den rette form ind i dit hår, vil din frisure holde længere. Under din behandling kan du også få mange flere gode råd til, hvordan du skal behandle netop dine krøller.

Rådgivning

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Hvis du søger hjælp og rådgivning til styling af dine krøller, så tøv ikke med at kontakte os hos ZENZ. Vi tilbyder en gratis konsultation, hvor vores eksperter kan guide dig i valget af produkter og styling muligheder, der passer til netop dine krøller. Vi er her for at sikre, at dine krøller får den kærlighed og opmærksomhed, de fortjener. Book din tid hos ZENZ i dag og lad os hjælpe dig med at opnå smukke og veldefinerede krøller.

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen, hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

ZENZ ACADEMY 

HVORFOR ER ZENZ EKSPERTER I KRØLLER?  

Hos ZENZ stræber vi efter en grundig kommunikation, og vores mål er at forstå dine ønsker og behov præcist, så vi kan levere det ønskede resultat. Derfor uddanner vi også vores frisører internt på ZENZ Academy i krølle styling, så de bliver specialister inden for håndtering og styling af krøller. Med fokus på de seneste trends og teknikker sikrer vi, at vores frisører altid er opdateret og klar til at give dig den bedste vejledning og service.

FIND DEN PERFEKTE HÅRRUTINE TIL DINE KRØLLER 

STYLING TIPS TIL DINE UNIKKE KRØLLER 

Vores ZENZ Eksperter står klar i salonerne til at vejlede dig i den bedst mulige pleje til netop din hårtype. Vi ved, at krøller kommer i forskellige former og mønstre - fra spiralkrøller til bølger og alt derimellem. Derfor er det afgørende at vælge de rigtige produkter, der kan tilføre den nødvendige fugt og næring, så dine krøller forbliver smukke og definerede.

Hos ZENZ bruger vi kun mild og silikonefri shampoo/conditioner med plejende sulfater fra kokos. ZENZ-produkter udtørrer ikke håret, men renser skånsomt og tilfører håret pleje og fugt. Alle conditioners er i øvrigt velegnet til krøller.

Blog

ZENZ styling tips til dine unikke krøller

Styling tips til dine unikke krøller

Vi ved, at krøller kommer i forskellige former og mønstre - fra spiralkrøller til bølger og alt derimellem. Derfor er det afgørende at vælge de rigtige produkter, der kan tilføre...

Læs mere
Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Mange tror, at hårmasker, hårolier og andre plejende produkter er nøglen til smukt hår. Mange af produkterne giver en flot glans og volumen, men ofte hjælper de kun kortvarigt –...

Læs mere