SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ALLERGYCERTIFIED

AllergyCertified er en international allergimærkning, der certificerer hudvenlig kosmetik, bleer, hygiejne- og plejeprodukter over hele verden. 

Når du vælger produkter med AllergyCertified-mærket, kan du være tryg ved, at der er mindst mulig risiko for allergi. Deres team af toksikologer har gennemgået hver enkelt ingrediens i produktet, foretaget en risikovurdering og fundet, at produktet er så mildt og skånsomt for huden som overhovedet muligt. Det betyder blandt andet, at parfume og allergifremkaldende konserveringsmidler ikke er tilladt i produkter certificeret af AllergyCertified.

Pure-serien fra ZENZ Organic Products er uden syntetisk eller æterisk parfume og kan trygt bruges af hele familien. Produkterne bærer alle AllergyCertified-mærket som garanti for, at der ved brug af disse produkter er minimal risiko for at udvikle allergi.

ZENZ har valgt AllergyCertified, fordi:

AllergyCertified er medlem af European Society of Contact Dermatitis, som giver dem adgang til den nyeste forskning inden for hudallergi, parfume, konserveringsmidler og andre problematiske ingredienser. Derudover har de oprettet en rådgivende bestyrelse af eksperter inden for specifikke ingredienser og allergi.  

Deres viden er med andre ord konstant opdateret, hvilket er vigtigt for ZENZ. Udviklingen i skønhedsbranchen går stærkt, og vi vil være på forkant med ny viden om ingredienser og sundhed. 

Du kan læse mere om AllergyCertified her.