Grøn Salon

Grøn Salon

ZENZ er certificeret Grøn Salon, hvilket betyder, at der er en række krav, som vi skal leve op til. Hvert år kommer organisationen bag Grøn Salon derfor på uanmeldt besøg, og kontrollerer, at vi følger de retningslinjer, der er opstillet.

Som kunde er du dermed garanteret, at en tredjepart tjekker, at vi hos ZENZ holder, hvad vi lover; nemlig at vi ikke anvender sundhedsskadelige kemikalier i salonen.

Du kan læse mere om Grøn Salon ved at klikke her

Hos ZENZ gør vi en forskel

​Som certificeret Grøn Salon, siden 2005, har vi forpligtet os til at tage hensyn til miljø og sundhed på alle tænkelige måder.

Vi undgår enhver form for potentielt skadelige stoffer i samtlige af de produkter, som vi anvender i forbindelse med behandlinger, men også rengøringsprodukter, kaffe o.l. I en ZENZ-salon kan du føle dig helt tryg.

​Som anerkendt frontløber anser vi det som naturligt at gøre en ekstra indsats; både for vores kunder, vores kollegaer og miljøets skyld. Derfor arbejder vi tæt sammen med fire anerkendte mærkninger: Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic og Vegan Society. Det gør vi for at kunne tilbyde de bedste skønhedsbehandlinger uden risiko for allergi.