SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØGE

ZENZ KØGE

Hos ZENZ i Køge bydes du velkommen af et særdeles dygtigt team. Frisørerne i salonen kombinerer det trygge og velkendte med en visionær tankegang og en ægte passion for deres håndværk. Som kunde vil du opleve et hold af frisører, der altid er opdateret på trends. De sørger for, at du føler dig helt tryg – også når det er tid til at prøve noget nyt.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

NØRREGADE 37 4600 KØGE

Telefon: +45 56 66 30 14

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 17:30
Onsdag 09:00 - 17:30
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag 08:00 - 15:00

"Elsker at få ordnet hår hos ZENZ. Frisørerne er utrolig dygtige – og alle er meget søde og serviceminded. Generelt rigtig god stemning og høj professionalisme."

– Louise, kunde hos ZENZ

"Rolig atmosfære og indretning. Blev mødt af smil fra jeg trådte ind af døren. Frisørerne er søde, meget omhyggelige og ikke mindst professionelle. Absolut ikke sidste gang jeg kommer her."

– Cindy, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

PARTNER / HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Nikita Vergara

Nikita

Nikita har altid valgt den grønne uddannelse, da hun har en slem allergi - heldigvis kan hun arbejde med ZENZ-konceptet. Nikita vægter service og kundepleje meget højt - og er dygtig til alle slags farvebehandlinger og klipninger.

BOOK TID
Læs mere

BESTYRER ASSISTENT / HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Kamilla Hellmuth

Kamilla

Kamilla blev udlært i 2014 hos JT-klip, som var navnet på salonen før ZENZ, og kender derfor salonen og kunderne særdeles godt. Hun er meget vellidt blandt kunder og kollegaer, da hun altid er glad og smilende. Kamilla er dygtig til alle former for striber, farve og balayage.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Christina Larsen

Christina

Christina er en passioneret frisør, som har været I faget siden 2009. Hun elsker især kreative udfordringer, og konstant udvikling. Det er vigtigt for Christina at hendes kunder får det bedste resultat og at de føler sig trykke i hendes hænder, samt er hun dygtig til at håndtere naturlige krøller.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Tonni Lauritsen

Tonni

Tonni er tidligere indehaver af salonen. Hun er fantastisk til klipninger og farve behandlinger, samt er hun en meget klassisk og dygtig frisør. Tonni er altid klar til at hjælpe dig med en ny idé.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Yasmin Dorph Petersen

Yasmin

Yasmin sørger for at alle kunder i salonen har det godt. Hun er glad for at arbejde med alle former for farvninger og treatment behandlinger, og går meget op i at hendes kunder er tilfredse med det arbejde hun udfører.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE 

Josefine Winther Kristensen

Josefine

Josefine er vores voksen elev. Hun har tidligere været selvstændig inden for skønhedsbranchen, og har dermed mange års erfaring. Hun tilbyder vipper/bryn, kur samt herreklip.

BOOK TID
Læs mere

Trainee

Julie Raun

JULIE

Julie kommer fra Jylland, og har bosat sig på Sjælland, for at tage sin frisøruddannelse hos ZENZ. Hun er en meget smilende og sød pige, og tilbyder vipper/bryn, kur samt herreklip. 

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon i Køge, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.