SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I TAASTRUP

ZENZ by frisør STEEN - Taastrup

Hos ZENZ by Frisør STEEN bydes du velkommen af et særdeles dygtigt team. Salonen ledes og ejes af Jeanne, som i sin tid overtog salonen fra sin far. Hos Jeanne og hendes team kombineres det trygge og velkendte med en visionær tankegang og ægte passion for håndværket. Som kunde vil du opleve et hold af frisører, der er opdateret på trends, og som formår at få dig til, at føle dig helt tryg – også når det er tid til at prøve noget nyt.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

TAASTRUP HOVEDGADE 66 2630 TAASTRUP

Telefon: +45 43 99 02 84

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08:30 - 17:30
Tirsdag 07:00 - 17:30
Onsdag 08:30 - 17:30
Torsdag 08:30 - 17:30
Fredag 08:30 - 18:00
Lørdag 08:00 - 13:00

"Utrolig lækkert med en Grøn Salon. Mit hår elsker de økologiske produkter, og jeg fik en klipning præcis som jeg ønskede den. Jeg bliver uden tvivl fast kunde hos ZENZ."

– Susanne, kunde hos ZENZ

"Man får altid en virkelig god service, samt en flot klipning. Også af eleverne. Jeg bliver ved med at vende tilbage, fordi jeg ved, at jeg altid er glad for resultatet bagefter."

– Malene, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / HAIRDRESSER

Jeanne Steen Christensen

TOP HAIRDRESSER

Heidi Tilgreen Nielsen

TOP HAIRDRESSER

Nete Aarestrup

TOP HAIRDRESSER

René Linnemann

TRAINEE

Laura Dupont Thirstrup

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon i Taastrup, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.