SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

Få farvet hår hos ZENZ – helt uden unødig kemi

Når du farver dit hår med traditionelle hårfarver, opdager du muligvis ikke med det samme, at dit hår kan være blevet skadet. Dit hår har fået intensiv pleje og det er blevet sat med nøje udvalgte stylingprodukter. Håret ser smukt ud og føles blødt og velplejet. 

Den skrappe kemi i almindelige hårfarver slider på dit hår, som mister sin vitalitet – især i længderne, hvor hårstråene har været udsat for de ødelæggende stoffer fra de almindelige hårfarver gentagne gange under din farvebehandling. På sigt vil dit hår kunne få en dårligere tilstand, blive mere mat og knække nemmere.

Når du bestiller tid til en farvebehandling hos ZENZ, kan du være sikker på at gå fra vores saloner med et sundere og stærkere hår. Vi er specialister i hårfarver uden unødig kemi – og bruger det aldrig i vores saloner. Vi vil nemlig gerne passe på dit hår og din sundhed. 
 

Er du gravid eller allergiker? Klik her og læs mere om hvilke skadelige indholdsstoffer vi undgår som Grøn Salon.

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi


Din sundhed er i fokus

Du har sikkert allerede hørt om skadelige stoffer, som nikkel, asbest og radongas. Men viste du også, at stoffer i nogle hårfarver kan være allergifremkaldende, hormonforstyrrende og endda være kædet sammen med blærekræft?

Det ses ikke sjældent, at almindelige hårfarver indeholder stoffer, der bestemt ikke er sundhedsfremmende. De påvirker både din krop og bliver spredt i vores miljø, når de bliver skyllet ud ved vasken i salonerne. Ligesom lugte fra blandt andet ammoniak forurener luften og kan påvirke både dit og din frisørs helbred.

Hos ZENZ går vi naturligvis højt op i din sundhed. Vi ønsker ikke at bidrage til sygdom via unødig kemi. Ligesom vi mener, at vores miljø selvfølgelig er bedst tjent med, at vi undgår forurenende stoffer. Derfor bruger vi udelukkende hårfarver, der er fri for unødig kemi. 

 

ZENZ er certificeret Grøn Salon. Det betyder blandt andet, at det er forbudt at bruge en række sundshedsskadelige stoffer. Du kan se hele forbudtstoflisten fra Grøn Salon her.

 

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi


Et stærkere hår med mere glans

Vi bruger vores egen serie af botaniske henna-farver og hårfarver fra Goldwell Elumen, og har udviklet vores egne farvemetoder, som vi har givet navnet New Generation-farver.

Udover at du undgår unødig kemi, når du får behandling hos ZENZ, giver vores New Generation hårfarver dig også et sundere og stærkere hår. Farverne bevarer nemlig hårenes naturlige styrke. Hvis dine hårstrå for eksempel er slidt af almindelige hårfarver, som kan have åbnet hårstråene og gjort det muligt for den ødelæggende kemi at trænge ind i dem, lægger vores hårfarver sig uden på hårstråene, og styrker dem der, hvor der er behov. 

ZENZ New Generation-farver giver:

  • Intense farver i dit hår
  • Smukt farvespil
  • Bemærkelsesværdig glans
  • Bevarer dit hårs sundhed

 

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

 
Vil du have et stærkt, glansfuldt og blødt hår? Ved at bestille tid til farvebehandling hos os, garanterer vi dig altså, at du altid vil få præcis den behandling du og dit hår fortjener. 

 

Vi blander hårfarven specielt til dig, hver gang du kommer hos os, så den passer præcist til dit hår og dine ønsker til farven.


Goldwell Elumen – intense farver

Goldwell Elumen giver en intens farve til dit hår, og har – ligesom vores botaniske hårfarver – den unikke egenskab, at de styrker og giver mere glans.

"Som en usleben diamant spreder porøse områder på hårstrået lyset og får håret til at virke mat og kedeligt. Elumen udfylder de porøse områder i hårstrået og forbedrer hårets struktur, så lyset kan reflekteres perfekt." Goldwell.com

Med Goldwell Elumen hårfarver får du op til 76% større farveintensitet sammenlignet med oxidative permanente hårfarver. Ligesom du får op til 37% mere glans sammenlignet med intensive semi-permanente farver. (kilde: Goldwell.com) 

Henna Botanic – naturlige farver

Ønsker du et naturligt look med masser af farvespil? ZENZ botaniske henna-farver giver en smuk farve, samtidig med at de lægger sig som en hinde omkring de enkelte hårstrå. Det giver et tykkere hår og bedre beskyttelse mod slid udefra. Og så får det tilmed tilført plejet, glans og volumen.

 

Få farvet hår hos ZENZ – uden unødig kemi

 


Hennafarverne er lavet af pulveriserede blade fra hennabusken, og er helt uden syntetiske tilsætningsstoffer, blandt andet parfume. Vores henna-farver fungerer også som en plejende kur for dit hår med sit indhold af styrkende, naturlige ingredienser, der tilfører håret næring og fugt. Vores henna-farver er desuden  naturlige og er derfor helt uden skadelige tilsætningsstoffer, som PPD og PTD.

Vores botaniske hennafarver er ikke en permanent farve, og vokser derfor ikke ud med håret. Det giver den fordel, at du ikke vil få en markant udgroning. Farven bliver nemlig skyllet ud gradvist over tid. Du kan altid få genopfrisket bunden, hvor hennafarven samtidig vil pleje dit hår.

 

Læs om 5 ting, du skal vide, inden du får farvet dit hår!

Forrige indlæg
Næste indlæg