SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Årsklippekort til mænd

Hos ZENZ har du mulighed for at købe et årsklippekort til herreklip. Med et årsklippekort er du sikker på, at der altid er styr på håret, og du sparer samtidig en god procentdel på dine frisørbesøg.  

Nyd at blive klippet i lækre omgivelser uden kemi i luften, og få en økologisk kop kaffe, mens du sidder og læser dagens avis. ZENZ har også et stort udvalg af stylingprodukter til mænd. Rådgivning om styling og hårpleje er altid gratis.

Klippekortet kan købes i alle ZENZ-saloner i København, Frederiksberg, Lyngby, Roskilde, Køge og Aarhus. Klippekortene skal købes i en af vores saloner, da prisen afhænger af hvilken frisør du vælger. Det er pt ikke muligt at købe klippekort til ZENZ i Taastrup.

OBS. Klippekortene kan ikke kombineres med Forbrugsforeningskortet eller andre tilbud/rabatter.

KLIPPEKORT TIL DIN FORETRUKNE SALON

  • Hold styr på frisuren året rundt
  • Nemt og bekvemt
  • Priser (Trainee) fra 3400 – 4280 kr.
  • Priser (Hairdresser) fra 5450 – 8850 kr.

Dette årsklippekort giver dig mulighed for at komme og blive klippet 2 gange om måneden, hvis du har lyst eller behov for det. Klippekortet gælder til din personlige frisør, dog kan man ved sygdom eller barsel samt ferie vælge en anden i salonen.

Klippekort der tilkøbes vores Trainees og Top Traniees, kan bruges hos andre elever på samme pristrin. Årsagen til dette er, at vores elever er væk på skole i 5 uger ad gangen.

Vær opmærksom på, at prisen på klippekortet afhænger af hvilket niveau du vælger. En Trainee er elev hos ZENZ, og en Hairdresser eller derover er udlært og har flere års erfaring.

Blog

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ Kender du følelsen af, at særlige dufte kan påvirke dit humør? Lavendel siges eksempelvis at berolige sindet, mens nogle citrusdufte kan virke opfriskende og...

Læs mere
ZENZ byder på aromatisk kaffe fra egen farmer i Laos, Asien

ZENZ byder på aromatisk kaffe fra egen farmer i Laos, Asien

Hos ZENZ ønsker vi at give dig en velværeoplevelse udover det sædvanlige. Det indebærer, at vi tænker bæredygtige og rene produkter ind i alle grene af vores forretning – også...

Læs mere