Årsklippekort til mænd

ZENZ Klippekort Mænd

Køb klippekort hos din foretrukne ZENZ-salon

  • Hold styr på frisuren året rundt
  • Nemt og bekvemt
  • Priser (Trainee) fra 3240 – 4080 kr.
  • Priser (Hairdresser) fra 5200 – 6250 kr.

Dette årsklippekort giver dig mulighed for at komme og blive klippet 2 gange om måneden, hvis du har lyst eller behov for det. Klippekortet gælder til din personlige frisør, dog kan man ved sygdom eller barsel samt ferie vælge en anden i salonen.

Klippekort der tilkøbes vores Trainees og Top Traniees, kan bruges hos andre elever på samme pristrin. Årsagen til dette er, at vores elever er væk på skole i 5 uger ad gangen.

Nyd at blive klippet i lækre omgivelser uden kemi i luften, og få en økologisk kop kaffe, mens du sidder og læser dagens avis. ZENZ har også et stort udvalg af stylingprodukter til mænd. Rådgivning om styling og hårpleje er altid gratis.

Vær opmærksom på, at prisen på klippekortet afhænger af hvilket niveau du vælger. En Trainee er elev hos ZENZ, og en Hairdresser eller derover er udlært og har flere års erfaring.

Klippekortet kan bruges i alle ZENZ-saloner i København, Frederiksberg, Lyngby, Roskilde, Køge og Aarhus. Klippekortene skal købes i en af vores saloner, da prisen afhænger af hvilken frisør du vælger. Det er pt ikke muligt at købe klippekort til ZENZ i Taastrup.