SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ Islands Brygge

Midt i det moderne kvarter, med udsigt over vandet, ligger vores salon på Islands Brygge. Glæd dig til en skønhedsbehandling i en lys og venlig salon, som er opført i det ikoniske A-hus. I sommer halvåret kan du nyde vores hyggelige gård eller en plads foran salonen med udsigt over vandet, mens du venter på at komme til.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

ISLANDS BRYGGE 79F 2300 København S

Telefon: +45 32 96 43 43

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 15:00

"Jeg har været i salonen mange gange, og jeg er aldrig gået hjem utilfreds. De er altid klar på at farve mit hår i de skøre farver, som jeg finder på. Det er organic, god service og altid behageligt at være der."

– Kira, kunde hos ZENZ

"Varm anbefaling af salonen, konceptet og produkterne i det hele taget. Skønt at komme hjem med smukt, velplejet hår uden at det dufter parfumeret."

– Anja, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / TOP HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Edina Smajovic

Edina

Edina er medlem af Young Intercoiffure, som er de bedste unge frisører i verden. Edina bestræber sig på at gøre det bedste af det bedste, hver gang. Hendes store passion er at skabe ekstravagante resultater, der gør hendes kunder glade.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Sarah-Sofie Sonne

Sarah-Sofie

Sarah-Sofie har været ansat hos ZENZ siden 2014. Hun elsker at klippe alt slags hår, og er vild med at farverne er meget naturlige. Om du enten er til bløde, lyse striber eller en flot mørk farve, kan du trygt vælge hende.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Francisco Vega

Francisco

Francisco er vores meget dygtige frisør. Han er meget inspirerende med stor sans for mode og trends. Han har høj faglighed inden for både klip og reflekser, og så er han fantastisk til styling.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST / MAKEUPARTIST

Mathilde Poulsen

Mathilde

Mathilde er en meget dygtig Grøn Frisør. Hun er erfaren i både farvebehandlinger og klip, og kan sit håndværk til fingerspidserne. Hun er en rolig og grundig frisør, som er meget vellidt blandt kunder og kollegaer.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Nicoline Henriksen

Nicoline

Nicoline går meget op i fagets faglighed og er derfor meget dygtig inden for både klip, farve og ZENZ-konceptet. Hun kan det til fingerspidserne, da hun kun har arbejdet hos ZENZ igennem hendes karriere.

BOOK TID
Læs mere

TOP TRAINEE

Isabella Fiedler

Isabella

Isabella er meget kreativ af sind og har store ambitioner som frisør. Hendes altid gode humør smitter af på resten af teamet og atmosfæren i salonen. Hun tilbyder alle farve behandlinger og klipninger.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Simone Baur Nielsen

Simone

Simone er vores nye Trainee, som altid er meget smilende og imødekommende. Hun er en moden pige, som er meget nysgerrig på faget, samt er hun meget perfektionistisk.

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon på Islands Brygge, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.