SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ Islands Brygge

Midt i det moderne kvarter, med udsigt over vandet, ligger vores salon på Islands Brygge. Glæd dig til en skønhedsbehandling i en lys og venlig salon, som er opført i det ikoniske A-hus. I sommer halvåret kan du nyde vores hyggelige gård eller en plads foran salonen med udsigt over vandet, mens du venter på at komme til.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

ISLANDS BRYGGE 79F 2300 København S

Telefon: +45 32 96 43 43

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 15:00

"Jeg har været i salonen mange gange, og jeg er aldrig gået hjem utilfreds. De er altid klar på at farve mit hår i de skøre farver, som jeg finder på. Det er organic, god service og altid behageligt at være der."

– Kira, kunde hos ZENZ

"Varm anbefaling af salonen, konceptet og produkterne i det hele taget. Skønt at komme hjem med smukt, velplejet hår uden at det dufter parfumeret."

– Anja, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / TOP HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Edina Smajovic

Edina

Edina er medlem af Young Intercoiffure, som er de bedste unge frisører i verden. Edina bestræber sig på at gøre det bedste af det bedste, hver gang. Hendes store passion er at skabe ekstravagante resultater, der gør hendes kunder glade.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Frida Elisabeth Kristensen

Frida

Frida er altid serviceminded og glad, samt er hun fantastisk kreativ og dygtig til farver. Frida har været på et privat elite kursus i herreklip, hvorfor hun er skarp på alle former for klipning.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Isabella Fiedler

Isabella

Isabella er frisør hos ZENZ på Islands Brygge. Hendes altid gode humør smitter af på resten af teamet og atmosfæren i salonen. Hun forstår, hvad der klær den enkelte og er dygtig til at vejlede dig i nye frisurer. Ønsker du derfor et nyt og naturligt look, står Isabella klar til at hjælpe. 

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / Hairtalk Stylist

Josefine Scharff

Josefine

Josefine er altid utrolig glad. Hun elsker at udfolde sig kreativ, uanset om det gælder highlights, en naturlig balayage eller en klipning. Derudover har hun erfaring med krøller, og er uddannet Hairtalk Stylist.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST / MAKEUPARTIST

Mathilde Poulsen

Mathilde

Mathilde er en meget dygtig Grøn Frisør. Hun er erfaren i både farvebehandlinger og klip, og kan sit håndværk til fingerspidserne. Hun er en rolig og grundig frisør, som er meget vellidt blandt kunder og kollegaer.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Nicoline Henriksen (barsel)

Nicoline

Nicoline går meget op i fagets faglighed og er derfor meget dygtig inden for både klip, farve og ZENZ-konceptet. Hun kan det til fingerspidserne, da hun kun har arbejdet hos ZENZ igennem hendes karriere.

BOOK TID
Læs mere

Trainee

Freja Emilie Andersen

Trainee

Simone Baur Nielsen

Simone

Simone er vores 2. års elev på Islands brygge, som altid er meget smilende og imødekommende. Hun bestræber sig altid på at gøre sit bedste, og er en perfektionist til fingerspidserne. 

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon på Islands Brygge, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.