SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I ROSKILDE

ZENZ ROSKILDE

I en flot, klassisk bygning ligger ZENZ på hovedgaden i Roskilde. Det er svært ikke at blive inspireret, når man befinder sig i en af Danmarks smukkeste byer, og du kan trygt stole på at vores dygtige frisører griber inspirationen, og omsætter den til de mest fantastiske hårfarver og klipninger, der får dit ansigt til at lyse op - naturligvis med ekstra fokus på sundhed og velvære.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

ALGADE 20 4000 ROSKILDE

Telefon: +45 31 90 09 33

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 08:00 - 16:00

"Jeg har fået den flotteste klipning. Jeg er så glad for resultatet - det er lige hvad jeg ønskede mig. Derudover er der en rigtig dejlig og behagelig atmosfære i salonen."

– Nanna, kunde hos ZENZ

"En smukt indrettet salon beliggende centralt på gågaden i Roskilde. Frisørerne er fantastisk søde og dygtige, samt serverer de god kaffe og har mange lækre økologiske hår- og hudprodukter."

– Vibeke, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / TOP HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Cecilie Schaarup Jensen

Cecilie

Cecilie har en stor viden omkring ZENZ-konceptet. Hun elsker at holde sig opdateret inden for de seneste hår trends, er meget perfektionistisk og brænder for sit fag. Cecilie har været på kursus hos Sassoon Academi i London, samt er hun uddannet Hairtalk stylist.

BOOK TID
Læs mere

BESTYRERASSISTENT / HAIRDRESSER

Tabia Creutzberg Petersen

Tabia

Tabia er uddannet makeupartist fra Nicci Welsh makeup skole. Derudover er balayage / reflekser nogle af hendes spidskompetencer, samt er du altid garanteret en fantastisk klipning og suveræn service.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Emily Karlsson

Emily

Emily er vores farvestrålende Hairdresser. Hun er meget kreativ og har altid gode idéer til klipninger og farvebehandlinger. Emily har været elev hos ZENZ i Lyngby og afsluttede sin svendeprøve med top resultater.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Michelle Guldberg

Michelle

Michelle elsker at arbejde som frisør og deltager flittigt i kurser, da hun nyder at arbejde kreativt med nye teknikker og trends. Hun nyder at arbejde med mennesker i sin hverdag, samt at gøre en forskel for sine kunder.

BOOK TID
Læs mere

Junior HAIRDRESSER

Kia Maqe Schou

Kia

Hun blev udlært i november 2023 hos Zenz Taastrup, og har derfor et stort kendskab til ZENZ-universet og vores ZENZ-produkter. Kia er meget rolig, perfektionistisk og brænder for frisørfaget.

BOOK TID
Læs mere

Top Trainee

Freja Vargas

Freja

Freja er dygtig til alle slags farvebehandlinger og klipninger. Derudover laver hun også smukke bryn/vipper og giver en skøn hovedbundsmassage. Freja er meget rolig, grundig og har et glimt i øjet. 

BOOK TID
Læs mere

TOP TRAINEE

My Michelle Brunstedt Jørgensen

My

My har ønsket sig at være frisør, siden hun kunne holde en saks i hånden. Hun brænder utrolig meget for faget, og det er vigtigt for hende at give kunden en god oplevelse.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Liv Westergaard 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon i Roskilde, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.