SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ Ndr. Frihavnsgade

Et stykke nede af Ndr. Frihavnsgade, tæt på Trianglen, ligger vores salon på Østerbro. Her bliver du budt velkommen af et team af dygtige stylister med let til smil og latter. Udenfor haster folk hurtigt forbi hinanden, men indenfor hos ZENZ er der friskbrygget kaffe og en følelse af at være på besøg hos gode venner.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

Ndr. Frihavnsgade 26 2100 København Ø

Telefon: +45 35 38 38 10

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 08:00 - 16:00

"Jeg havde en fantastisk oplevelse hos ZENZ. Jeg følte mig i trygge hænder, og min frisør havde masser af erfaring med krøllet hår. Jeg fik en god rådgivning, og forlod salonen med et smukt hår, som jeg var mere end tilfreds med."

– Serena, kunde hos ZENZ

"Varm anbefaling af salonen, konceptet og produkterne i det hele taget. Skønt at komme hjem med smukt, velplejet hår uden at det dufter parfumeret."

– Anja, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / MASTER HAIRDRESSER

Sarah Lillevang Søndergaard (Barsel)

Sarah

Sarah er en af vores store talenter, og er til dagligt leder i salonen på Østerbro samt HR ansvarlig for alle ansatte sammen med ledelsen i ZENZ. Det er vigtigt for hende, at kunderne føler sig trygge, og at de får den vejledning og hjælp, som de behøver, for at få opfyldt deres ønsker.

BOOK TID
Læs mere

BESTYRERASSISTENT / MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Mette Lykke Sannerud

Mette

Mette Lykke har været hos ZENZ siden 2018, og er til daglig bestyreassistent i salonen på Østerbro. Hun har været i frisørfaget siden 1997, og som rutineret frisør elsker hun at finde frem til lige den frisure/farve, som du ønsker dig.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Celina Wienke

Celina

Celina elsker den kreative proces, lige fra kunden sætter sig i stolen og man udveksler idéer, til den sidste tot er stylet og sat. Celina lader sig inspirere meget af gadebilledet i storbyerne som København, London, Berlin og Paris.

BOOK TID
Læs mere

Top Hairdresser

Milka Mijuskovic

Milka

Milka tilbyder mere end en behandling - du får en luksusoplevelse. Hun er tilbage hos ZENZ med hendes usædvanlige evne til at forstå og opfylde dine ønsker med præcision. Hun anvender avancerede teknikker for at sikre, at dit look holder sig friskt og flot længere tid end det sædvanlige. Book tid hos Milka for en oplevelse, der kalder på gensyn.

BOOK TID
Læs mere

Hairdresser / Hairtalk Stylist

Emma Augustine Lembourn (Orlov)

Emma

Emma yder altid en god service. Hun er nysgerrig på faget, og er altid åben for nye opgaver. Emma har stort fokus på sundhed og skønhed, og hun går op i at give dig en god ZENZ-oplevelse. Hun er detaljeorienteret, og hun elsker at style og skabe et flot finish på alle hendes kunder.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Mikael Haupt

Mikael

Mikael er utrolig dygtig til farver og balayage. Han er meget perfektionistisk, hvilket han også udstråler i sit arbejde. Han tilbyder alle farvebehandlinger, extensions, bryn samt klipninger.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Vitória Ramos

Vitória

Vitórias stil og tilgang til hår er meget enkel og stilfuld. Hun går ned i den mindste detalje, og nyder at skabe moderne, sundt og velplejet hår, som ser naturligt ud. Hun har altid fokus på at fremhæve kundernes skønhed.

BOOK TID
Læs mere

TOP TRAINEE / HAIRTALK STYLIST

Amina Thulin

Amina

Amina har den 1-årige uddannelse og er vores voksenlærling. Hun har fået to års merit for frisøruddannelsen – hvilket betyder, at hun er vurderet til at have kompetencer og erfaring nok til at tage uddannelsen på halv tid.

BOOK TID
Læs mere

Trainee

Mina Roubei

Mina

Mina er vores elev, som har et dejligt og smittende humør. Hun er en utrolig engageret pige, som er nysgerrig på frisørfaget. Mina farver vipper og bryn med nøjagtighed og udfører den skønneste massage ved hårkure. Derudover tilbyder hun også helfarve. 

BOOK TID
Læs mere

Trainee

Victoria Kristensen

VICTORIA

Victoria er vores nyeste skud i flokken. Hun er en meget moden og sød pige, som er omhyggelig og grundig med sit håndværk. Victoria er hurtig til at udføre sine behandlinger, men bevarer altid et godt overblik.

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon på Ndr. Frihavnsgade, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.