SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ZENZ Organic Hairdressing 5 tips til at undgå vintertørt hår

Frisørens 5 tips til at undgå tørt vinterhår

Med vinterens kortere dage følger det kolde vejr. Det påvirker håret, der kan blive tørt, statisk og trist at se på. Koldt vejr giver nemlig mindre fugt i luften, hvilket udtørrer håret. Det er altså ikke kun vigtigt at pleje huden, når temperaturen falder – dit hår og hovedbund har brug for masser af fugt, for at det kan bevare sin naturlige skønhed.  

Det er derfor lige så vigtigt at investere i fugtgivende pleje om vinteren, som det er om sommeren, hvor sol og saltvand virker udtørrende. Vores eksperter giver dig her 5 tips til, hvordan du drager god omsorg for dit hår, så du kan gå vinteren i møde med smukke, bløde lokker.   

5 tips til at undgå tørt vinterhår

1. Forkæl dig selv med professionel hårkur i salonen

Vinteren er over os, og jo før du kommer igang med at forebygge tørt og skadet hår, desto bedre. Det er altid sværere at reparere end at forebygge. Derfor anbefaler vi, at du får en nærende hårkur i vores frisørers kyndige hænder. Den vil trænge ind og styrke hvert enkelt hårstrå og stimulere din hovedbund.  

I vores saloner kan du booke tid til en dybdevirkende og meget fugtgivende hårkur, der både nærer hår og hovedbund, så du får bløde og blanke lokker, der vil kaste misundelsesværdige blikke efter sig. 

2. Undgå vådt hår i kulden

Om vinteren udsættes hår og hovedbund helt naturligt for større temperaturskift end om sommeren. Den kolde luft udenfor og den varme radiatorluft indenfor udtørrer dit hår. Det er derfor vigtigt ikke at udsætte dit hår for yderligere udtørring. 

Undgå at gå med vådt hår udenfor i kulden. Vask derfor dit hår om aftenen, så du samtidig slipper for at føntørre håret. Om aftenen kan du lade håret tørre, imens du er hjemme. Dog er det vigtigt, at du stadig føntørrer din hovedbund, og at du ikke går i seng med vådt hår. Vådt hår kan nemlig give grobund for svamp, som kan blive til skæl.  

5 tips til at undgå tørt vinterhår

3. Få farvet hår med styrkende hårfarver

Vidste du, at ZENZ New Generations hårfarver ikke blot giver dig et smukt farvespil i dit hår? Vi bruger hårfarver fra Goldwell Elumen og Henna Botanic, der gør dit hår sundere og stærkere. 

Vores hårfarver er helt uden unødig kemi og vil lægge sig som et beskyttende lag uden på dit hår. De reparerer der, hvor der er behov, samtidig med du får tilført styrke og glans. Du kan læse meget mere om vores hårfarver her

 

Book tid i en af vores saloner, så vi kan give dig det hår, du altid har drømt om. 


4. Nærende & fugtgivende hårkur i badet hver uge

En ugentlig hårkur er indbegrebet af selvforkælelse, når søndagen nærmer sig og du kan trække lidt alenetid ud af kalenderen. Vores populære hårkur ZENZ Treatment Pure no. 03 er velegnet til alt slags hår. Den giver dit hår mere glans og volumen, imens den reparerer og styrker, så håret har mindre tendens til at knække.  

Fugten og plejen fra hårkurens naturlige og certificerede økologiske ingredienser giver dig et sundt og smukt hår, der har mindre tendens til at udvikle skæl og som fremmer hårvæksten. 

 

Husk, du kan altid købe vores naturlige og certificerede økologiske hårplejeprodukter i alle vores ZENZ-saloner og på vores webshop

 

5 tips til at undgå tørt vinterhår

5. Daglig fugt & pleje imellem dine salonbesøg

For at forebygge tørt hår, er det vigtigt at bruge den rette fugt og pleje, hver gang du vasker hår. En god og nærende conditioner lukker hårets skællag, der er det yderste af hårets lag. Conditioneren tilfører masser af fugt og beskytter dit hår i kulden, ligesom den virker udfiltrende og glansgivende.  

Når du vil give det tørre hår ekstra opmærksomhed, anbefaler vores eksperter signaturserien Deep Wood, hvor både shampoo og conditioner giver masser af fugt og styrke. Har du spaltede spidser, kan du med fordel bruge olien fra samme serie i længderne i det håndklædetørre hår.  

Har du fint hår, anbefaler vores eksperter i stedet signaturserien Cactus. Denne serie nærer håret med certificeret økologiske planteolier og ekstra vitaminer og mineraler fra figenkaktus, som har stærke fugtbindende egenskaber. Serien tilfører pleje til et fint hår, uden at tynge. 

Vores antistatiske svinehårsbørste kan du redde dit hår med hver dag for at få et smukt, blødt hår. Børstens ionladede pigge giver en effektiv udredning, og vildsvinehårene giver et glansfuldt hår, da de fører din hårbunds naturlige fugt ud i håret. 

 

Hele ZENZ Organic hårplejeserien kan købes i alle vores ZENZ-saloner og på vores webshop.

Er du i tvivl om, hvad dit hår har brug for?

Du kan altid besøge os i vores saloner, hvor vores eksperter står klar til at rådgive dig, så du får de produkter, der er bedst til dit hår. Book tid til dit næste besøg og gå vinteren i møde med et smukt hår.

Forrige indlæg
Næste indlæg