SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ NØRREBROGADE

Teamet hos ZENZ Nørrebrogade glæder sig til at byde dig velkommen og forkæle dig med lækkert hår. De består af et stærkt team af veluddannede frisører, hvor i blandt flere er uddannede makeupartister og sessionstylister. De har fingeren på pulsen, så hvis du foretrækker at være med på de sidste nye trends, så er du i trygge hænder her.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

NØRREBROGADE 45 2200 København N

Telefon: +45 35 39 36 39

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 19:00
Lørdag 08:00 - 16:00

"Jeg har været kunde hos ZENZ i 15 år, og jeg er aldrig blevet skuffet. Frisørerne på Nørrebro lytter grundigt til mine ønsker, og jeg går altid fra salonen med det flotteste hår."

– Christina, kunde hos ZENZ

"Elsker at få ordnet hår hos ZENZ. Frisørerne er utrolig dygtige – og alle er meget søde og serviceminded. Generelt rigtig god stemning og høj professionalisme."

– Louise, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / MASTER HAIRDRESSER / MAKEUP ARTIST

Sidsel Lysell Riisberg

Sidsel

Sidsel er uddannet hos ZENZ, hvorefter hun har arbejdet i London. Hun er uddannet makeupartist på Sine Ginsborgs makeup skole. Udover at bestyre salonen på Nørrebro er hun også leder af ZENZ’ undervisningsteam, samt en del af ZENZ Creative Team.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Amanda Alex Gamrath Hansen

Amanda

Amanda har en passion for blødt hår i boheme stil. Amanda brænder for frisurer, der sidder lækkert - selv på en kedelig søndag. Derudover har hun stylingopgaver i salonen, hvor hun bl.a. laver smukt brudehår på vores bryllupskunder.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Ayoe Nissen

Ayoe

Ayoe har i mange år arbejdet som session stylist for forskellige fashionbrands, både i ind- og udland. Hun har fingeren på pulsen inden for trends og mode, samt har hun et fantastisk øje for hvad der klæder den enkelte.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER 

Jeppe Gregersen

Jeppe

Jeppe har arbejdet som frisør i London i 12 år, og er for nylig vendt hjem til Danmark. Han har speciale i klip og styling, og lægger stor vægt på den individuelle kunde. Han tror på at skabe personlige frisurer med fokus på detaljer og kundens ønsker, der passer til både livsstil og look. Jeppe er også en del af ZENZ’ undervisningsteam, hvor han underviser frisører i klippeteknikker og styling.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Frida Elisabeth Kristensen

Frida

Frida er altid serviceminded og glad, samt er hun fantastisk kreativ og dygtig til farver. Frida har været på et privat elite kursus i herreklip, hvorfor hun er skarp på alle former for klipning.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Michelle Dehlsen (Barsel)

Michelle

Michelle elsker at være frisør og nyder kombinationen af at møde nye spændende mennesker, og lave alt fra små til større forandringer, tilpasset netop den kunde som sidder i hendes stol. Hun kan særligt godt lide at lave store farvebehandlinger.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST / MAKEUP ARTIST

Nanna Traborg

Nanna

Nanna har en kæmpe passion for frisørfaget, og nyder at kunne berige sine kunder med et nyt look og en større selvtillid, når de træder ud af salonen med smukt hår. Hun er perfektionist til fingerspidserne, og nyder at nørde med sit fag.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Pernille Stubkjær

Pernille

For Pernille er høj faglighed en selvfølge, og hun vægter kreativitet og farve- og klippeteknikker rigtig højt. Ved siden af sit job hos ZENZ, arbejder hun som parykmager, og som makeupartist under modeugen.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / Hairtalk Stylist

Rebecca Lotus

Rebecca

Rebecca startede sin læretid hos ZENZ. Hun er nu tilbage efter at have arbejdet i London, samt har hun taget en uddanelse som makeup artist hos Nicci Welsh. I salonen elsker hun store farve behandlinger som balayage og reflekser.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Frederikke Sørine Kampmark

Frederikke

Frederikke er en passioneret elev, der brænder for faget. Hun har en baggrund som syerske og stylist, og har arbejdet hos flere brands i Kbh. Frederikke er altid bevidst om de nyeste trends.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Mathias Hallgreen

Mathias

Mathias er vores voksenelev, som altid har drømt om at blive frisør. Han er godt i gang med at dygtiggøre sig inden for faget, og er især dygtig til herreklip. 

BOOK TID
Læs mere

Trainee

Vibe Klein

Vibe

Vibe er serviceminded og perfektionistisk. Når du sidder i stolen hos Vibe, kan du regne med en hyggelig stund og en godt grin. Derudover går hun meget op i give sine kunder den bedst mulige oplevelse.

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon på Nørrebrogade, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.