SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

3 gode salonvaner, der giver et lækkert hår

3 gode salonvaner, der giver et lækkert hår

 

Når håret falder sammen og ser trist ud, er det ofte fordi, det mangler den rette pleje. En sund kost holder ikke håret stærkt alene. Hvis dit hår falder sammen og glansen forsvinder, kan det lige så godt være en dalende kvalitet af hårstråene og ubalancer i hovedbunden, der kommer af ydre kemiske påvirkninger, som vejr, vand, føntørring og styling, der er årsagen. Eller kombinationen af dem alle. Uanset årsagen vil dit hår takke dig, hvis du giver det de rette betingelser for at trives. 

Et silkeblødt og stærkt hår giver masser af selvtillid. Vi føler os bare bedre tilpas på de gode hårdage. For at dit hår kan emme af sundhed og vitalitet, anbefaler vores eksperter derfor, at du jævnligt får: 

  • Klippet håret
  • En gloss, der fremhæver din hårfarve (uanset om du har din naturlige hårfarve eller ej)
  • En dybdegående hårkur

Vil du have et lækkert hår, der kaster misundelsesværdige blikke efter sig? Dette er 3 essentielle vaner, som alle – uanset hårtype – har gavn af. Læs med her og få eksperternes anbefalinger. 

 

3 gode salonvaner hos ZENZ, der giver et lækkert hår

1. Nyklippede spidser gør håret sundere

Saksen er din ven! Spaltede spidser gør intet godt for dit hår. Heller ikke, hvis du vil have det langt. Ironisk nok, kan man mene. Men faktisk vil dit hår blive kortere, hvis spidserne spalter, da det ofte er tegn på, at håret er slidt og mindre stærkt. Det kan føre til, at det knækker.  

Et længere hår vil også automatisk blive mere slidt i længderne, da det har været udsat for slidtage i længere tid, og det er længere tid siden, at det voksede ud som et frisk jomfruhår på hovedet af dig. 

Vi anbefaler, at du – afhængig af dit hårs kvalitet – bliver klippet hvert 5-7 uge, hvis du har kort hår, og at der går op til 8-12 uger, hvis du har langt hår. Vores eksperter står også altid klar til at vejlede dig om, hvor ofte dit hår skal klippes for at se sundt ud. 

Husk, at du altid kan bestille tider hos din frisør, så lang tid frem som du ønsker det. Hør mere hos din frisør, næste gang du besøger os. 

 

Opnå rabat med et klippekort til dine behandlinger – køb det i din foretrukne salon.

 

3 gode salonvaner hos ZENZ, der giver et lækkert hår

2. En gloss giver en smuk farve i dit hår

Hos ZENZ er det muligt at få en gloss-farvebehandling med kurlignende effekt. Vi er specialister i hårfarve uden unødig kemi, så du går altid fra os med et sundt og stærkt hår – uanset dit valg af behandling.

 

Du kan læse mere om vores hårfarver, og hvad de indeholder, her

 

En gloss-behandling holder din hårfarve smuk i længere tid – også hvis du ikke får farvet dit hår. En gloss fremhæver nemlig hårets naturlige farve. Den er altså ikke erstatning for almindelig hårfarve, men en behandling, der giver en mere dyb og intens farve.

For at bibeholde dit hårs smukke farve, anbefaler vi en gloss hver 4-6 uger, alt efter dit hårs kvalitet og hvordan du behandler det til dagligt. Det er nemlig vigtigt at bruge milde hårplejeprodukter, der ikke slider håret unødvendigt. Vi anbefaler vores egen hårplejeserie, ZENZ Organic Products, som både er naturlig og mild.

Produkterne indeholder milde sæbestoffer fra kokos og marrokansk rasouller, imens vitaminer og mineraler fra blandt andet økologisk aloe vera og avocadoolie fugter og giver glans, og silke og glutenfrit hvedeprotein styrker dit hår. Vi bruger altid disse produkter under din behandling hos ZENZ, ligesom du har mulighed for at købe produkterne med hjem.

 

Forlæng tiden mellem dine farvebehandlinger – bestil tid til en gloss.  

 

3 gode salonvaner hos ZENZ, der giver et lækkert hår

3. En proteinkur gør håret stærkt

Dit hår har ikke alene brug for en plejende shampoo og conditioner. Det har også brug for en hårkur, der genopbygger håret. Med en dybdevirkende hårkur får du både fugt, styrke og masser af glans. Vi bygger håret op med naturlige proteiner, som glutenfrit hvedeprotein. De naturlige proteiner forsegler hårets overflade, hvilket reducerer hårtab og gør det sværere for det enkelte hårstrå at knække og spalte.

 

Bestil tid til en styrkende hårkur i ZENZ saloner, og hold håret smukt og glansfyldt hele året.

 

I vores saloner kan du blive forkælet med en dybdevirkende hårkur. Proteinkuren bliver blandet op med din foretrukne ZENZ Oil Treatment, der giver ekstra pleje og styrke. Når du sidder med kuren i håret, får du varme om håret med et varmt dampende håndklæde, der booster effekten og får den til at holde længere. Du får også en afstressende hovedbundsmassage, der øger blodcirkulationen i hovedbunden og stimulerer hårvækst, når cellerne aktiveres. 

Forrige indlæg
Næste indlæg