SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Mange tror, at hårmasker, hårolier og andre plejende produkter er nøglen til smukt hår. Mange af produkterne giver en flot glans og volumen, men ofte hjælper de kun kortvarigt – derfor starter et sundt hår altid med en sund hovedbund. Snavs, olie, produktrester og irriteret hovedbund påvirker dit hår, og derfor er en sund hovedbund første skridt til et sundt og smukt hår.

Når du har hovedbundsproblemer, kan det være din krop der signalerer, at noget ikke er som det skal være – men det kan også være en reaktion på det du udsætter den for f.eks. parfume, silikone og kemisk hårfarve.

Hos ZENZ kan du booke tid til en gratis hår- og hovedbundsanalyse, hvor du vil komme ind til en hårekspert, der analyserer dit hår og din hovedbunds tilstand.

Ved analysen vil vi rådgive dig til valg af hårpleje og brug af styling produkter, ud fra dit hår og din hovedbunds tilstand, samt evt. hårfarve problematikker og/eller hårtab, så du fremover sikrer dig en sund hovedbund og opnår et smukt hår.

 

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Bestil tid til en hår- og hovedbundsanalyse her.

 

Fjern snavs, olie og produktrester, så hovedbunden kan få luft, og håret kan vokse


Alle kan få et sundt og glansfuldt hår, hvis de sørger for, at hovedbunden har det godt. Det er nemt at forkæle hovedbunden som en del af din almindelige hårpleje. Uanset om du ønsker et stærkere og tykkere hår, eller du bare vil bevare dine smukke lokker, så er hovedbunden stedet at starte.

Snavs, olie og produktrester blokerer hårsækkene og kan føre til hårudtynding, hvis du ikke gør noget ved det. Når hovedbunden ikke bliver renset i dybden, kan hårsækkene ikke "ånde”. Faktorer, der kan blokere og irritere hovedbunden, er hårprodukter med skrappe kemikalier og silikone samt ineffektiv eller for sjælden hårvask. Det er dog meget vigtigt, at det bliver gjort på en skånsom og plejende måde, således du ikke udtørrer din hovedbund.

ZENZ’ anbefalinger er at vaske håret, når det er beskidt og kun med produkter der indeholder naturlige og økologisk certificerede ingredienser.

 

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

 

Benyt kun Shampoo, Conditioner og Styling-produkter uden unødig kemi og naturlige ingredienser


Hos ZENZ ser vi at mange har ubalance i hovedbunden med tilstoppede hårsække. Det giver i mange tilfælde hårudtyndning, kløe og i nogen tilfælde betændelse og svampe tilstande. Dette er noget af det, som vi hos ZENZ kan hjælpe dig med at behandle, når du kommer som kunde og/eller du kommer ind til en håranalyse.

En af årsagerne til problematikkerne kan være, at mange af produkterne på markedet indeholder unødige og aggressive ingredienser, som ikke gør noget godt for hverken dit hår eller din hovedbund. Shampooer kan være lavet på aggressive SLS sæbestoffer, som udtørrer håret, samt silikoner for at få håret til at syne sundt og få produktet til at føles plejende. Mange af disse stoffer, kan skade både dit hår og din hovedbund på sigt. De kan ændre din hovedbunds naturlige balance og i stedet skabe en ubalance, der hindrer dit hår i at vokse så godt som det burde. Du bør derfor kun bruge produkter lavet af naturlige ingredienser af høj kvalitet, og hvis du samtidig går efter certificerede produkter, kan du sikre dig, at de ikke indeholder unødig kemi.

 

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

 

ZENZ Organic Products indeholder aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser, og er certificeret af en eller flere af fire anerkendte mærkninger: Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic og Vegan Society.

 

Køb ZENZ Organic Products her.

Forrige indlæg
Næste indlæg