SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ LAB PÅ VESTERBROGADE

Hos ZENZ Lab, på Vesterbro, er vores salon mere råt indrettet end de øvrige saloner. Frisørerne vægter deres kunders individualitet højt, og varetager frisørfaget med respekt. Derudover kan de godt lide at tænke ud af boksen, så hvis du foretrækker at være med på de sidste nye trends, er du i trygge hænder her.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

VESTERBROGADE 92 1620 København V.

Telefon: +45 33 36 30 33

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 16:00

"Barren er sat højt i denne salon. De tager sig tid, lytter, masserer hovedbund med nærvær og er bundgrundige i deres arbejde. Jeg føler mig set og altid gladere for mit hår, når de har haft fingre i det."

– Kamilla, kunde hos ZENZ

"Vildt dygtige frisører. Imødekommende personale, hyggelige lokaler og super lækre produkter. Her kan du trygt gå hen og få kyndig vejledning og klipning. Du er i gode hænder her."

– Jette, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Maja Bille Bjerre (Barsel)

Maja

Maja har været hos ZENZ siden 2010, og er derfor meget erfaren i det grønne koncept. Hun har tidligere undervist i vores farver, og er altid glad for at lære nye teknikker. Hun nyder at arbejde med alt inden for farve, reflekser, balayage og babylights.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Noor Hjorth

Noor

Noor er en super dygtig frisør, som har øje for at skabe et personligt look, der får det bedste frem i dig - både hvad angår klip og farve. Han elsker at fordybe sig i smukke reflekser og balayage teknikker.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Rasmus Munk

Rasmus

Rasmus er en rigtig dygtig frisør, som har specialiseret sig indenfor klipning. Han elsker dette felt, og efteruddanner sig hele tiden for at lære nye teknikker. Derudover er Rasmus en del af ZENZ’ undervisning team, og underviser naturligvis i klipning.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Agathe Gjerdevik Prins

Agathe

Agathe har været på et intensivt klippekursus, da hun er en af ZENZ’ talenter, samt har hun arbejdet backstage under Cph Fashion Week – både med ZENZ og som selvstændig. Derudover er hun medlem af Young Intercoiffure.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Maja Nielsen

Maja

Maja elsker at arbejde som frisør og er utrolig passioneret og dygtig. Hun værdsætter at arbejde med grønne produkter og er meget kreativ i sit arbejde. Maja bliver drevet af at gøre en forskel for sine kunder.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Zara Cecilie Olsson

Zara

Zara har et stort kendskab til konceptet og alt hvad det indebærer. Hos Zara kan man altid få præcis vejledning, hun er meget grundig og elsker kreative udfordringer. Hun nyder at lave balayage, friske farver og børneklip.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Amalie Marie Brask

Amalie

Amalie er godt i gang med at dygtiggøre sig inden for faget. Hun er engageret, energisk og opmærksom. Amalie kan bookes til farvebehandlinger og klipninger til modelpris, da hun øver sine færdigheder.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Lulu Asta Sommerlund

LULU

Lulu er et kreativ væsen, med masser af gåpåmod. Hun nyder at arbejde i ZENZ Lab, fordi de både laver traditionelle frisurer og mere vilde forvandlinger. Lulu er stadig tidligt i hendes uddannelse, men tilbyder allerede hårkure, bryn og vipper.

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon på Vesterbrogade, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.