SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Få vejledning til at mindske uønsket hårtab 

Hos ZENZ har vi fokus på at skabe de bedste betingelser for en sund hovedbund og et smukt hår uden brug af uønsket kemi.

En hovedbund i ubalance kan føre til forskellige typer af hovedbundsproblemer. Hovedbundsproblemer kan føre til blokering af hårsækkene og i værste tilfælde føre til øget hårtab. Hårtab kan dog også skyldes andet end hovedbundsproblemer.

Læs med her og bliv klogere på ZENZ' tilgang til hårtab og hvilke muligheder og behandlinger vi tilbyder hvis du oplever dette.

Sundt hår og hovedbund

Gratis hår- og hovedbundsanalyse

Hos ZENZ kan du booke tid til en hår- og hovedbundsanalyse, hvor du vil komme ind til en hårekspert, der analyserer dit hår og din hovedbunds tilstand.

Ved analysen danner vi os et overblik over dit hårtab, og giver dig gode råd til hvordan du kan reducere eller bremse dette.

Derudover vil vi rådgive dig til valg af hårpleje og brug af styling produkter, ud fra dit hår og din hovedbunds tilstand. Produkterne kan være behjælpelige med at styrke dit hår og hovedbund, samt skabe hårvækst, således du fremover opnår et sundere og smukkere hår.

Information om hårtab

AFSLAPPENDE HÅRVASK & MASSAGE

Vi vasker dit hår med ZENZ Organic Shampoo og Conditioner, der tilfører dit hår en række vitaminer og nærende mineraler fra naturlige og økologiske ingredienser. Du kan samtidig nyde en skøn hovedbundsmassage, der stimulerer blodcirkulationen, hvilket er med til at sikre de bedste betingelser for din hårvækst.

NYD DIN HELT EGEN ØKO-KAFFEBAR

Det er ikke kun dit hår, der skal forkæles, når du besøger vores saloner, hvorfor vi selvfølgelig serverer noget lækkert til ganen. Vi tilbyder forskellige typer af kaffe og special-te, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har også små lækre snacks og havremælk til din kaffe, hvis du ønsker det.

PERFEKT STYLING & EKSPERTRÅDGIVNING

Vi sørger selvfølgelig for at style dit hår, inden du forlader salonen, så du er klar til at høste komplimenter. Undervejs vejleder vi dig også gerne til valg af produkter, så du kan opnå dit look hver dag. Hvis du gerne vil blive klogere på din hovedbund og hår, kan du også booke tid til en gratis håranalyse.

Frisurevalg

SÅDAN LAVER DU EN PLAN MED DIN FRISØR

Hvis du oplever, at du mister dit hår, kan det være, at den frisure, du har haft hidtil, ikke længere er helt så flot. Det kan derfor være en god idé at overveje din frisure.  

Vi anbefaler derfor, at du bør prøve en kortere frisure for på denne enkle måde at give det fine hår lidt ekstra volumen og struktur.  

Extensions kan derimod være en mulighed, hvis du ønsker at beholde dit lange hår, men ikke har den samme fylde mere. Hairtalk tape extensions er det naturlige valg for fylde, længde og farvespil til os med tyndt/fint hår.

Skab fylde i dit hår med Extensions

Hairtalk er hår af fineste kvalitet. Hairtalk har bevaret hårets oprindelige skællag, som netop gør at håret føles levende og bevæger sig naturligt. Håret er ikke overfladebehandlet og du kan style det præcis som var det dit eget hår. Hairtalk har desuden patent på sit unikke og ultra tynde tapesystem, hvor fæstningstapen er så tynd, at det hverken generer eller tynger. Derfor kan Hairtalk sættes i selv det tyndeste/fineste hår - uden at dit eget hår tager skade. Hos ZENZ tilbyder vi altid en gratis konsultation om extensions.

Before
After

Stimulerende hårvækstserie

Opnå et sundere, stærkere og tykkere hår med den nye hårvækstserie fra ZENZ. Forkæl din hovedbund med nøje udvalgte ingredienser som booster, stimulerer, plejer og nærer din hovedbund samt optimerer dit hår og mindsker hårtab. Produkterne indeholder bl.a. PROCAPIL som har dokumenteret effekt.*

Sundt hår starter med en sund hovedbund. Hos ZENZ tilbyder vi produkter med naturlige og certificeret økologiske ingredienser som nøje er udvalgt for at skabe de bedste betingelser for sund hovedbund og et smukt hår uden brug af uønsket kemi og hormonforstyrrende stoffer. En hovedbund i ubalance kan føre til forskellige typer af hovedbundsproblemer og hårtab.

*Det er vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere.

Hårtab og pleje

Snavs, olie og produktrester kan blokere for dine hårsække og føre til hårudtynding, hvis du ikke gør noget ved det. Når hovedbunden ikke bliver renset i dybden, kan hårsækkene ikke "ånde”.  

Forkæl derfor dit hår med en intensiv rensende og plejende hårkur i en af vores ZENZ-saloner. Først renser vi dit hår og hovedbund for kalk, snavs og produktrester med en ZENZ-eddike udviklet på urter. Derefter laver vi en kur med naturens bedste ingredienser, som er blandet specielt til dig og dit hårs behov. Kuren masseres ind og kombineres med dampende varme håndklæder. 

Håret tilføres proteiner og fugt. Tilstoppede hårsække åbnes, og får mulighed for igen at kunne ånde frit, og vokse sig sundt og smukt. Kuren medfører også at dit hår bliver stærkere, sundere, blødere og mere skinnende. 

Kuren kan kun bookes som tillægsbehandling.

Blog

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Hår- og hovedbundsanalyse: En sund hovedbund giver smukt hår

Mange tror, at hårmasker, hårolier og andre plejende produkter er nøglen til smukt hår. Mange af produkterne giver en flot glans og volumen, men ofte hjælper de kun kortvarigt –...

Læs mere
Sådan laver du en plan med din frisør

Sådan laver du en plan med din frisør

Spørger du en frisør, er det altid vigtigt at lægge en plan for sit hår, inden man kaster sig ud i et nyt look. Med en god plan sikrer du...

Læs mere