SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ GRØNNEGADE

Midt på den hyggelige Grønnegade i indre København ligger vores skønne to-etagers salon. I den høje stue går vinduerne fra gulv til loft. Her er masser af lys og liv, men helt uden støj fra gaden. Ovenpå sørger de sprossede vinduer for ro, så du nemt kan slå tankerne fra og blot nyde det, når vores dygtige stylister giver dig en hovedbundsmassage eller en plejende oliekur.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

GRØNNEGADE 36 1107 KØBENHAVN K.

TELEFON: +45 33 32 03 29

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 08:00 - 16:00

"Jeg føler mig altid i trygge hænder hos ZENZ Grønnegade. Kan varmt anbefale salonen. Der er en dejlig stemning og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet hver gang."

– Lene, kunde hos ZENZ

"Man får altid en virkelig god service hos ZENZ med flotte klipninger. Også af eleverne. Jeg bliver ved med at vende tilbage, fordi jeg ved, at jeg altid er glad for resultatet bagefter."

– Malene, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

DIRECTOR / HAIRTALK STYLIST

Anne-Sophie Skjødt Villumsen

Anne-Sophie

Anne-Sophie er stifter af ZENZ, som hun startede grundet allergi, og blev dermed stifter af den første økologiske frisørsalon i Europa. Derudover er hun udvikler af konceptet "Grøn Frisør", samt egen hår- og hudplejeserie.

BOOK TID
Læs mere

MANAGER / MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Michella Louise Skolnik

Michella

Michella er en dygtig colorist, og er hurtig til at lave reflekser samt farvebehandlinger. Det er vigtigt for hende at vejlede hendes kunder korrekt, således de får en skøn behandling og en frisure, som de bliver glade for.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Jennifer Burbury

Jennifer

Jennifer er en af ZENZ’ egne undervisere i klipning, og har mere end 20 års erfaring som frisør og underviser for TONI&GUY, hvor hun var en af de mest efterspurgte stylister i UK. Jennifer har arbejdet under Londons Fashion Week gennem mange år.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Jette Conradsen

Jette

Jette har mange års erfaring med Vidal Sassoon klippeteknikker og farve. Hun har lavet makeovers for flere forskellige modeblade, samt styling for Alt For Damerne og Femina. Jette har mange faste kunder, hvorfor du skal ringe til salonen for at booke tid.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Mille Kirkebække

Mille

Mille er en dygtig og nærværende frisør, der forstår at lytte og vejlede sine kunder. Hun forstår hvad der klæder den enkelte og får sine kunder til at føle sig godt tilpas. Milles giver dig altid en høj faglig behandling.

BOOK TID
Læs mere

Top TRAINEE

Nadia Saad

Nadia

Nadia har i forvejen en 1-årig frisør uddannelse og klipper ud fra Vidal Sassoon konceptet. Hun valgte ZENZ, da det vigtigt for hende at vise hendes børn, at produkter også kan være uden unødig kemi.

BOOK TID
Læs mere

Top Trainee / HAIRTALK STYLIST

Trang McLean

Trang

Trang er vores nye frisør, som har boet i Canada i flere år. Hun har taget sin uddannelse på frisørskolen i Canada, men opgrader nu sin uddannelse til den danske 4-årige uddannelse.

BOOK TID
Læs mere

Top Trainee

Selma Ramsøe

Selma

Selma startede oprindeligt i lære i en anden salon. Hun valgte efter et år at skifte til ZENZ, for at arbejde i en Grøn Salon. Selma laver både stribehandlinger, helfarve samt kure og bryn/vipper.

BOOK TID
Læs mere

Trainee

Mirja Schultz

Mirja

Mirja er en meget smilene pige, der er klar på at lære alt i frisørfaget. Selvom hun lige er startet, laver hun allerede bryn og vipper, samt tilbyder hun en dejlig hårvask.

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon på Grønnegade, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.