SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ Lyngby

Glæd dig til en skønhedsbehandling i vores flotte salon på Lyngby Hovedgade. Her er højt til loftet, altid en glad atmosfære og en skøn energi. Slap af, og nyd at få vasket håret med vores økologisk certificerede produkter. Vores behagelige vaskestole har indbygget massage. Det er ren wellness for krop og sjæl.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

LYNGBY HOVEDGADE 19 2800 KONGENS LYNGBY

Telefon: +45 45 87 25 98

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 16:00

"Jeg elsker at komme hos ZENZ. Personalet er veluddannede, og jeg går altid meget tilfreds ud af døren. De har super lækre produkter og deres saloner er smukke og spa-agtige."

– Malene, kunde hos ZENZ

"Personalet er søde og professionelle. De bruger god tid på at finde ud af, hvilke ønsker jeg har til mit hår – det gør mig tryg. De bruger økologiske produkter og er gode til at give tips og tricks til mit hår."

– Lea, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

DIRECTOR / HAIRTALK STYLIST

Anne-Sophie Skjødt Villumsen

Anne-Sophie

Anne-Sophie er stifter af ZENZ, som hun startede grundet allergi, og blev dermed stifter af den første økologiske frisørsalon i Europa. Derudover er hun udvikler af konceptet "Grøn Frisør", samt egen hår- og hudplejeserie.

BOOK TID
Læs mere

MANAGER / MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Simone Lerche Villumsen

Simone

Som datter af ZENZ stifter, Anne-Sophie, er Simone vokset op med frisørfaget. Gennem sin læretid, blev Simone allergisk overfor farver, og blev derfor omskolet i vores grønne frisør. Simone er meget serviceminded, glad og dygtig til at rådgive om frisure og farve.

BOOK TID
Læs mere

BESTYRERASSISTENT / MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Hava Hudai

Hava

Hava havde været frisør i Lyngby i 15 år inden hun flyttede til ZENZ’ salon på Lyngby Hovedgade. Hava valgte de traditionelle produkter fra, og blev ”Grøn Frisør” i stedet, for både at tænke på sin egen og hendes kunders sundhed.

BOOK TID
Læs mere

MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Camilla Gamst-Halle

Camilla

Camilla er udlært som frisør i 2006, og har været Art Director hos Cha Cha Cha. At yde god service og levere høj kvalitet er hendes mål. Som frisør er efteruddannelse meget vigtig for hende, hvorfor hun altid er opdateret med de nyeste farve- og klippeteknikker.

BOOK TID
Læs mere

MASTER HAIRDRESSER

Kasia Szefler

Kasia

Kasia arbejdede før i tiden for Tom Fords ’Hair and Makeup’ brand, ved siden af sit job som frisør. Efterfølgende valgte hun at bruge sit talent hos ZENZ, både i salonen og for at undervise i vores grønne produkter.

BOOK TID
Læs mere

MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Lise Dalberg

Lise

Lise er en af vores absolut mest rutinerede frisører. Klipning er en af hendes mange kompetencer, som hun bliver ved med at søge inspiration igennem. Lise er en rolig frisør, der bruger god tid på sine kunder.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Kristine Gelardi Teisel

Kristine

Kristine er en grundig frisør, og er især passioneret omkring farve, balayage, striber og babylights samt en god klipning. Derudover en hun en del af vores undervisningsteam i ZENZ Academy, samt vores Creative Team.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Maj-Britt Hemmingsen

Maj-Britt

Maj-Britt er en erfaren frisør, der altid er smilende og har en god humor. Hvis du trænger til inspiration, står hun klar med gode idéer. Hun kan bidrage med en god vejledning til valg af farve eller klipning.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER

Noor Hjorth

Noor

Noor er en super dygtig frisør, som har øje for at skabe et personligt look, der får det bedste frem i dig - både hvad angår klip og farve. Han elsker at fordybe sig i smukke reflekser og balayage teknikker.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Sofie Frederikke Frimodt Larsen

Sofie Frederikke

Sofie er en meget dygtig frisør, der er passioneret omkring farve, balayage og striber. Hun er en af vores undervisere i ZENZ Academy, og oplærer vores elever i arbejdsmetoder.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Christa Guillevic

Christa

Christa er en fransk kvinde, der flyttede til Danmark i 2009 efter at have arbejdet en del år som frisør i Frankring. Christa går meget op i sin faglighed, kvalitet og at hendes kunder får en god oplevelse.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Mikael Haupt

Mikael

Mikael er utrolig dygtig til farver og balayage. Han er meget perfektionistisk, hvilket han også udstråler i sit arbejde. Han tilbyder alle farvebehandlinger, extensions, bryn samt klipninger.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Simone-Gunvi Jeppesen

Simone

Simone-Gunvi er en super rutineret og dygtig frisør. Hun kommer fra Stender i Skovlunde, hvor hun har arbejdet i mange år. Hun elsker sit fag, og hendes stærke side er farvebehandlinger og en klassisk klipning.

BOOK TID
Læs mere

TOP TRAINEE / HAIRTALK STYLIST

Lana Sowaaed

Lana

Lana er vores dygtige voksen elev. Hun udfører alle behandlinger, med et flair for nutidens trends og med en særlig passion for store farvebehandlinger. Lana er ekspert i at farve bryn og kan lave de smukkeste resultater.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Mathias Hallgreen

Mathias

Mathias er vores voksenelev, som altid har drømt om at blive frisør. Han er godt i gang med at dygtiggøre sig inden for faget, og er især dygtig til herreklip. 

BOOK TID
Læs mere

Trainee

Sarah Waldoff Ramussen

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon i Lyngby, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.