SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I AARHUS

ZENZ AARHUS

Kom og besøg vores lokale ZENZ salon på Vestergade i Aarhus. Salonen ligger i centrum, i et kvarter med skønne og små design butikker.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en skønhedsbehandling i rolige omgivelser. 

VESTERGADE 6A 8000 AARHUS

Telefon: +45 31 67 03 29

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 07:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 14:00

"Dejligste frisør oplevelse længe. Super klipning og service. Dejlig stemning og indbydende salon. Jeg kommer igen."

– Birgitte, kunde hos ZENZ

"Jeg har været rigtig glad for min fine klipning og face frame farvning. Jeg kan desuden godt lide, at blive klippet i en grøn salon. Og så bliver man forkælet med kaffe undervejs".

– Mia, kunde hos ZENZ

“Den dejligste oplevelse. Tusind tak for en skøn klipning og behagelig stemning. Og så dejligt at kunne støtte en grøn frisør. Det bliver bestemt min frisør fremover.”

– Astrid, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / TOP HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST / MAKEUP ARTIST

Helle Poulsen

Helle

Helle har arbejdet som frisør siden 2004. Udover at være frisør er hun også uddannet makeup artist. Helle har et stort kendskab til frisørfaget, og hun er utrolig kreativ og dygtig med sine hænder. Hun elsker at vejlede og guide sine kunder til deres nye look og sætter stor pris på at være i tæt kontakt og have en god kommunikation med sine kunder. 

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Adriana Timura

Adriana

Adriana er vores dygtige engelsktalende frisør. Hun har været selvstændig salonejer i Slovakiet, men har valgt at flytte med sin mand til Århus for at arbejde og skabe sig et liv her. Adriana er en frisør, der virkelig brænder for sit arbejde.

BOOK TID
Læs mere

Hairdresser

Emma Hedegaard Jensen

Hairdresser

Maja Dahl

Maja

Maja har arbejdet som selvstændig frisør i mange år i Aarhus, og har en stor erfaring derfra. Derudover har hun haft en periode, hvor hun har undervist på Tradium Frisørskole i Randers. Hun har føling med, hvad der sker indenfor hår trends, derudover er hun serviceminded og elsker at være frisør. 

BOOK TID
Læs mere

Trainee

Andrea Svanholm

Andrea

Andrea giver en skøn service. Hun farver vipper og bryn med nøjagtighed, samt udfører hun den skønneste massage ved hårkure.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Frederikke Maarup

Frederikke

Frederikke tilbyder både klip og farve. Hun har været i en anden salon i starten af sin læretid, men havde lyst til at skifte til en certificeret grøn salon. 

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE 

Mette Holmfred Pedersen

Mette

Mette klipper og farver hår. Hun har være ansat i en anden salon i de første 2,5 år af sin læretid, men valgte af skifte til ZENZ for at arbejde mere grønt.

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon i Aarhus, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.