SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ GODTHÅBSVEJ

Der er højt til loftet og god plads i vores dejlige salon på Frederiksberg. Derudover har salonen gode parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil. Det dygtige team af stylister er serviceminded, og altid klar til at rådgive og vejlede dig om både hår og makeup.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

GODTHÅBSVEJ 101A 2000 FREDERIKSBERG

Telefon: +45 38 87 38 40

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 14:00

"En virkelig god frisør salon, hvor de er børnevenlige og imødekommende. Jeg har altid været glad for at besøge ZENZ på Frederiksberg, og er kommet i salonen over flere år."

– Bea, kunde hos ZENZ

"Dygtige frisører, der forstår at klippe mit hår, så det ser lækkert ud. Det er også skønt med massagestole, når man skal have vasket sit hår. Flot, lys og lækker salon."

– Susan, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

MANAGER / MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Camilla Holm

Camilla

Camilla har mere end 15 års erfaring i faget. Hun er perfektionistisk med sit arbejde, har et højt fagligt niveau og går op i at kunden er i centrum. Camilla har i mange år lavet makeup og hår til forskellige skønheds-magasiner, samt er hun uddannet Hairtalk stylist.

BOOK TID
Læs mere

MASTER HAIRDRESSER

Julie Nøhr Damberg

Julie

Julie er uddannet hos ZENZ, og har været ansat siden 2008 – hun har derfor en masse erfaring inden for konceptet. Julie elsker sit job, hvilket afspejler sig i hendes arbejde. Hun er en frisør med stor passion og faglig stolthed, samt er hun grundig i sit arbejde.

BOOK TID
Læs mere

TOP HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Daniella Bjerre

Daniella

Daniella er uddannet i en Grøn Salon. Hun laver både klip, farve og opsætninger, samt har hun mange teknikker til at lave balayage, præcis som du ønsker det. Daniella er en meget imødekommende, kreativ og professionel pige, som du hurtigt føler dig tryg ved.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Janni Rantov

Janni

Janni er en dygtig og energisk frisør, og har en god fornemmelse for sine kunders behov. Hun er både skarp til kort og langt hår, samt elsker og mestrer hun både store og små farvebehandlinger.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST / MAKEUP ARTIST

Linette Kressner

Linette

Linette har tidligere været selvstændig, og har derfor flere års erfaring med klip og farve. Hun elsker at fordybe sig i sit arbejde og give sine kunder den fulde opmærksomhed. Linette er en dygtig frisør, som vil sørge for en behagelig oplevelse fra start til slut.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Mai Mølhede

Mai

Mais store passion har altid ligget i kunde kontakten. Derudover brænder hun for at yde den ultimative service, således kunden føler at han/hun står tilbage med en god oplevelse.

BOOK TID
Læs mere

Junior Hairdresser / MAKEUP ARTIST

Mette Aagaard

Mette

Mette er vores dygtige 4. års elev. Hun er uddannet makeupartist og lægger en helt fantastisk makeup. Hun laver alle former for klipninger, og farver både helfarve og striber. Mette er utrolig kreativ, hvorfor du er i trygge hænder her.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Jasmin Sehard Sarelius

Jasmin

Jasmin er vores 1. års elev, som altid er super servicemindet, smilende og perfektionistisk med alt hvad hun fortager sig. Hun kan bookes til bryn, vipper og kur - samt får du også en smuk styling.

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon på Godthåbsvej, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.