SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ØKOLOGISK FRISØR I KØBENHAVN

ZENZ FREDERIKSBERG CENTRET

På Plan 4 i Frederiksberg Centret, ved rulletrappen op fra Bahne, ligger vores livsstil salon for hår og skønhed. Salonen ligger i rolige omgivelser og adskiller sig fra ZENZ’ øvrige saloner, ved at den også rummer et ekspert center for Hairtalk extensions.

Hos ZENZ anvender vi farver og produkter uden unødig kemi, som besidder de mest anerkendte certificeringer; Svanemærket, Vegan Society, AllergyCertified og Grøn Salon. Certificeringerne er din sikkerhed for den mest skånsomme behandling for dig, din familie og vores planet.

FREDERIKSBERG CENTRET, PLAN 4, 2000 FREDERIKSBERG

Telefon: +45 44 14 34 10

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 08:00 - 16:00

"Jeg havde en fantastisk oplevelse hos ZENZ. Jeg følte mig i trygge hænder, og min frisør havde masser af erfaring med krøllet hår. Jeg fik en god rådgivning, og forlod salonen med et smukt hår, som jeg var mere end tilfreds med."

– Serena, kunde hos ZENZ

"Varm anbefaling af salonen, konceptet og produkterne i det hele taget. Skønt at komme hjem med smukt, velplejet hår uden at det dufter parfumeret."

– Anja, kunde hos ZENZ

MØD SALONENS FRISØRER

DIRECTOR / HAIRTALK STYLIST

Anne-Sophie Skjødt Villumsen

Anne-Sophie

Anne-Sophie er stifter af ZENZ, som hun startede grundet allergi, og blev dermed stifter af den første økologiske frisørsalon i Europa. Derudover er hun udvikler af konceptet "Grøn Frisør", samt egen hår- og hudplejeserie.

BOOK TID
Læs mere

MANAGER / MASTER HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Mathilde-Marie Sommer (Barsel)

Mathilde-Marie

Mathilde-Marie er blevet uddannet hos ZENZ. Hun er en dygtig og grundig frisør, og især hurtig til farvninger / reflekser. Hun går meget op i højt serviceniveau, kvalitet og at alle hendes kunder har en god oplevelse.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Amalie Johansson

AMALIE

Amalie er vores dygtige Hairdresser, som har været på et intensivt klippekursus, da hun er en af ZENZ’ talenter. Hun er dygtig til alle slags farvebehandlinger, og selvom hun er hurtig - er hun en perfektionist til fingerspidserne. Derudover har hun stor erfaring med krøller og afro, samt er hun uddannet Hairtalk stylist.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / Hairtalk Stylist

Ebru Toplu

EBRU

Ebru har arbejdet i flere af de store kæder i Kbh. Hun er passioneret, kreativ og elsker især at arbejde med farve- og klippeteknikker. Derudover er Ebru uddannet Hairtalk stylist, og kan skabe et langt og fyldigt hår, til dig som ønsker dette. Som kunde vil du altid føle dig i trygge hænder, få god vejledning og inspiration.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / Hairtalk stylist

Emma Amanda Holm Garn

Emma

Emma er uddannet hos ZENZ, og brænder for det grønne univers. Hun går op i at give sine kunder en behagelig og afslappende oplevelse, når de sætter sig i stolen. Hun er meget detaljeorienteret og grundig med sit håndværk.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER

Julie Tang Skov

JULIE

Julie er en dygtig og grundig frisør. Hun er en fast del af Copenhagen Fashion Week, og har en stor evne til at lave alle former for makeup. Hun laver både makeup til fest, portrætfotos, bryllup og fotoshoots.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Lea Klaris

LEA

Lea nyder at kunne berige sine kunder med et nyt look, samt finde den rette frisure, der klæder deres ansigt. Det er vigtigt for hende, at hendes kunder får den rette hjælp og vejledning, for at få opfyldt deres ønskede look.

BOOK TID
Læs mere

HAIRDRESSER / HAIRTALK STYLIST

Natasja Pryds

Natasja

Natasja besluttede i en sen alder at gå efter sin drøm og blive frisør. Efter at have gennemført det meste af sin uddannelse blev hun allergisk overfor frisørkemi, hvorfor hun valgte at blive frisør hos ZENZ. Natasja er uddannet Hairtalk stylist, og kan skabe et langt og fyldigt hår, til dig som ønsker dette.

BOOK TID
Læs mere

Junior Hairdresser

Ida Danielsen

IDA

Ida er vores 3. års elev. Hun er dygtig til maskuline herre klipninger, og elsker også at arbejde med naturkrøller. Ida bestræber sig altid på at få det smukkeste frem i sine kunder, samt at give dem en god og tryg oplevelse.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Dalya Mansour

DALYA

Trainee. Dalya er vores voksenlærling. Hun giver en skøn service, farver vipper og bryn med nøjagtighed og udfører den skønneste massage ved hårkure.

BOOK TID
Læs mere

TRAINEE

Matilde Sanggaard Petersen

Matilde

Matilde er vores 1. års elev, som altid er super servicemindet, smilende og perfektionistisk med alt hvad hun fortager sig. Hun kan bookes til bryn, vipper og kur. Hos Matilde er du altid i trygge hænder.

BOOK TID
Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon i Frederiksberg Centret, som er indrettet med bæredygtighed i fokus.