5 ting du bør vide, før du får farvet dit hår

En ny hårfarve er noget af det mest effektive, hvis du drømmer om forandring. Men inden du vælger en farve, er der nogle ting du bør vide. Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om hvilken nuance du skal vælge. Forberedelse og god rådgivning fra en hårfarveekspert kan være afgørende for, om du elsker eller fortryder din nye hårfarve.

Du kan altid booke tid til en gratis konsultation hos ZENZ.

 

1. Hvor ofte vil du farves?

Jo længere væk på farveskalaen din nye hårfarve ligger i forhold til din naturlige farve, jo tydligere vil din udgroning være, og jo oftere vil du skulle farves. 

Hos ZENZ kan du købe et rabatkort til bundfarve. Så kan du holde din hårfarve frisk med 20% rabat.

 ZENZ Organic Hairdressing

2. Vælg det rette tidspunkt

Det kan være fristende at blive farvet dagen før en stor fest. Men hvis du vil være sikker på, at se fantastisk ud, så kom gerne 1 uge før den vigtige begivenhed, så er al overskudsfarve vasket ud af hår og hovedbund, og din farve er smuk og skinnede.

 

ZENZ Organic Hairdressing 

3. Forbered dit hår

Jo bedre dit hår har det, inden du får det farvet, jo flottere bliver resultatet. Forkæl dit hår med en ugentlig hårkur og en detox behandling i ny og næ. I salonerne kan du bestille tid til en luksus hårkur, som både renser i dybden og plejer dit hår indefra og ud. Kuren inkluderer en skøn hovedbundsmassage og et afslappende fodbad med naturlige olier.

 

Hårpleje derhjemme

Derhjemme kan du pleje dit hår med ZENZ Organic Treatment Pure no. 03, en all-round hårkur som er fyldt med de bedste ingredienser fra naturen. Den kan du både købe på vores webshop eller i vores ZENZ-saloner.

Det er en god ide, at undgå klorvand i ugerne inden og efter en hårfarvning, da klor kan påvirke resultatet af farven.

Er dit hår meget tørt eller skadet, kan du også prøve en Overnight Oil Treatment. Her sover du med ZENZ Organic Oil Treatment i håret, og vasker kuren ud om morgen. 

 ZENZ Organic Hairdressing

4. Vælg en sund hårfarve

Hos ZENZ er vi specialister i hårfarve uden skadelig kemi. Vi bruger kun hårfarve, der passer på dit hår og din sundhed. Det betyder, at du kan blive farvet hos ZENZ uanset om du har har sart hovedbund, er allergiker eller er gravid.

Vil du vide mere om vores hårfarver, så kan du læse det her.

 ZENZ Organic Hairdressing

5. En behandling er ikke altid nok

Det kan tage tid at skifte fra mørk til lys eller fra lys til mørk hårfarve. Nogle gange er én behandling i salonen ikke nok, specielt hvis du har farve i håret allerede.

Læg en plan for din forandring sammen med din frisør. Bestil tid til en gratis konsultation her.