SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Hårfarve: 5 ting du bør vide før du får farvet dit hår

5 ting du bør vide, før du får farvet dit hår

En ny hårfarve er noget af det mest effektive, hvis du drømmer om forandring. Men inden du vælger en farve, er der nogle ting du bør vide. Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om hvilken nuance du skal vælge. Forberedelse og god rådgivning fra en hårfarveekspert kan være afgørende for, om du bliver glad for din nye hårfarve. 

Du kan altid booke tid til en gratis konsultation hos ZENZ. 

 

1. Hvor ofte vil du farves?

Jo længere væk på farveskalaen din nye hårfarve ligger i forhold til din naturlige farve, jo tydeligere vil din udgroning være, og jo oftere vil du skulle farves.  

Hos ZENZ kan du købe et klippekort til bundfarve, således du konstant kan holde din hårfarve pæn og samtidig spare 20% rabat på behandlingen. 

Klik her og læs mere om ZENZ klippekort. 

Med ZENZ’ hårfarve kan vi også nøjes med at farve dine grå hår. Det er nemlig muligt at lægge en farve på dit hår, som kun er en tone lysere end din egen farve, og på den måde vil farven kun dække dine grå hår. Årsagen til dette er, at hårfarven kun afgiver farve og sætter sig fast, der hvor håret er lysere. 

Dette er en løsning, som mange af vores kunder vælger, hvis deres hår bliver gråt i en tidlig alder – og de samtidig ikke ønsker at se farvet ud, men blot fjerne de begyndende grå hår. Det er helt unikt og kun noget der kan udføres i en salon, der arbejder med de farver, som vi har hos ZENZ. 

 

2. Vælg det rette tidspunkt

Det kan være fristende at blive farvet dagen før en stor fest. Men hvis du vil være sikker på at se fantastisk ud, så kom gerne 1 uge før den vigtige begivenhed. På den måde sikrer du dig, at al overskudsfarve er vasket ud af hår og hovedbund, og din farve er smuk og skinnende. 

 

5 ting du bør vide før du får farvet dit hår

 

3. Forbered dit hår

Jo bedre dit hår har det, inden det bliver farvet, jo flottere bliver resultatet. Forkæl derfor dit hår med en detox kurbehandling i en af vores ZENZ-saloner en gang imellem. En detox kurbehandling er en intensiv rensende og plejende hårkur. Først renser vi dit hår og hovedbund for kalk, snavs og produktrester med en ZENZ-eddike udviklet på urter. Derefter laver vi en kur med naturens bedste ingredienser, som er blandet specielt til dig og dit hårs behov. Kuren masseres ind og kombineres med dampende varme håndklæder.  

Håret tilføres proteiner og fugt. Tilstoppede hårsække åbnes, og får mulighed for igen at kunne ånde frit, og vokse sig sundt og smukt. Kuren medfører også at dit hår bliver stærkere, sundere, blødere og mere skinnende. 

 

5 ting du bør vide før du får farvet dit hår

Hårpleje derhjemme

Derhjemme kan du pleje dit hår med ZENZ Organic Treatment Pure no. 03, en dybdegående proteinhårkur, der giver fugt, styrke og pleje til alle hårtyper. Kuren trænger ind i hårets inderste lag, hvor den blødgør og reparer. Håret beriges med proteiner, vitaminer og mineraler og efterlades styrket og silkeblødt. Hårkuren kan du både købe på vores webshop og i vores ZENZ-saloner. 

Klik her og find din foretrukne ZENZ-salon. 

Det er en god ide at undgå klorvand i ugerne inden og efter en hårfarvning, da klor kan påvirke resultatet af farven. 

Er dit hår meget tørt eller skadet, kan du også prøve en Overnight Oil Treatment. Her sover du med ZENZ Organic Oil Treatment i håret, og vasker dette ud igen om morgenen.  

Klik her og læs mere om vores Oil Treatments.

 

5 ting du bør vide før du får farvet dit hår

4. Vælg en sund hårfarve

Hos ZENZ er vi specialister i hårfarve uden unødig kemi. Vi bruger kun hårfarve, der passer på dit hår og din sundhed. Er du gravid eller allergiker? Klik her og læs mere om, hvilke skadelige indholdsstoffer vi undgår som Grøn Salon

Vil du vide mere om vores hårfarver, kan du læse mere her. 

 

5 ting du bør vide før du får farvet dit hår

5. Én behandling er ikke altid nok

Det kan tage tid at skifte fra mørk til lys eller fra lys til mørk hårfarve. Nogle gange er én behandling i salonen ikke nok, specielt hvis dit hår allerede er farvet. 

Hos ZENZ kan du lægge en plan for din forandring sammen med din frisør. Bestil tid til en gratis konsultation her. 

Næste indlæg