SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

Vil du passe på dig selv og dit barn i maven? Hos ZENZ kan du blive klippet, få farvet hår og få alle vores skønne behandlinger uden at bekymre dig for, om du bliver udsat for unødig kemi.

Vi har den mission, at alt hvad vi bruger af produkter og farver i vores saloner skal være så rene og sundhedsvenlige som muligt. Hos os er det muligt at lade sig forkæle og få et lækkert og smukt hår på samme tid – selvom du bærer på et kostbart nyt liv i din mave.  

Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

Et rent miljø i ZENZ saloner

I løbet af en dag er vi i kontakt med mange kemiske stoffer. De kan blandt andet gemme sig i pleje- og rengøringsprodukter og i den luft, vi indånder. Disse kemiske stoffer kan være sundhedsskadelige for dig og dit ufødte barn.

Når du er gravid forandrer mange ting i sig i dit liv. Du tag er et stort ansvar på dig – og din krop skal være stærk og sund, så den kan udvikle et lille nyt menneske. Hos ZENZ vil vi gøre alt for, du får en behagelig og sund oplevelse. Hos os skal du ikke bekymre dig for, om du udsætter dig for unødig kemi.

Når du besøger ZENZ og får behandlinger hos os – hvad enten det er hårfarve, hårkur eller du får vasket og stylet dit hår – garanterer vi dig, at du kan få en velværeoplevelse i et rent miljø og med certificerede produkter – helt uden unødig kemi. Vi har derfor heller ikke brug for udsugning, da vi bruger så rene produkter, at der ikke er noget skrap kemi i luften. Hos os kan du derfor slappe helt af og nyde din graviditet, imens du kommer i vores eksperters kyndige hænder.

 

Vi gør alt for at undgå unødig kemi. Læs mere om, hvordan vi passer på dig og din sundhed, her

 

Hårfarver uden unødig kemi

Hos ZENZ går vi højt op i din sundhed, og vi ved, at du som gravid eller ammende er ekstra følsom overfor kemi. Med det store ansvar du har, når du har en baby i maven, ved vi, at det er vigtigt at tilbyde dig et rent miljø, hvor du ikke bliver udsat for unødig kemi. Både som gravid, ammende og med din baby på armen kan du derfor være tryg ved at komme i ZENZ’ saloner.

Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

Hvis du vil forskønne dig selv med en farvebehandling, kan du også få farvet håret med vores New Generations farver. De er helt uden hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer. Den skrappe kemi der findes i traditionelle hårfarver, er du helt fri for i vores behandlinger. Ligesom den forurenende lugt fra ammoniak er ikke-eksisterende, da vores hårfarver er helt fri for allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

 

ZENZ ønsker ikke at bidrage til sygdom via unødig kemi. Derfor behandler vi altid med hårfarver, der er fri for unødig kemi. Du kan læse meget mere om vores hårfarver her

Certificeringer – din garanti

ZENZ er certificeret Grøn Salon. Det forpligter os til at tage hensyn til din sundhed og dit miljø. Som Grøn Salon forpligter vi os også til at undgå skadelige indholdsstoffer.

Hos ZENZ er det vores mission at bruge så rene og naturlige produkter som muligt. Det gør samtidigt, at luften er ren og frisk i salonerne, så du hverken bliver eksponeret for unødig kemi i de produkter, du bliver behandlet med, dem som vi i øvrigt bruger i salonerne, og i luften hos os.

Er du interesseret i at vide, hvilke sundhedsskadelige stoffer vi undgår som certificeret Grøn Salon? Find dem her.

Graviditet & salonbesøg: alt du skal vide om behandlinger hos ZENZ

I ZENZ saloner bruger vi vores helt egen hårplejeserie, som vi selv har udviklet. På den måde sikre vi os, at de produkter vores frisører bruger under din behandling lever op til vores skrappe krav til, at de er så rene og naturlige som det lader sig gøre.

I rækken af produkter har vi også udviklet en hel serie, der bærer mærket AllergyCertified og Svanemærket. ZENZ Organic Pure lever op til alle tænkelige regler om rene produkter, så både du og dit barn kan bruge produkterne. Det betyder også, at serien er helt fri for parfume, og at de derfor er både er egnet til dig som gravid og ammende. Hos os har du som kunde altid mulighed for at vælge de produkter, du synes bedst om fra vores hårplejeserie.

 

Forkæl dig selv og book tid til en behandling hos os i en salon nær dig.

 

Forrige indlæg
Næste indlæg