SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

 

Hænderne klør, huden er rød og du hiver efter vejret. Kender du til denne ubehagelige oplevelse? Irriterende vejrtrækningsproblemer og kløende eksem er bare nogle af de gener, der kan opstå, når du er ramt af allergi. Hvis du har prøvet, hvor generende allergiske reaktioner kan være, så ved du også, hvor vigtigt det er at undgå de stoffer, du reagerer på.                                                                                    

I frisørsaloner kan udsættelsen for både allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer være stor. Og den direkte kontakt med mange stoffer oplever både frisører og kunder på egen hånd, hvis de bliver udsat for skrap kemi.

 

Har du lyst til at prøve en behandling hos os? Find en ZENZ salon nær dig her

 

ZENZ er certificeret Grøn Salon – din garanti

Hos ZENZ gør vi alt for, at du som kunde får en sund og behagelig oplevelse. ZENZ er certificeret Grøn Salon som din garanti for, at du undgår at blive udsat for sundhedsskadelige stoffer i vores saloner. Vi tager det nemlig dybt seriøst, når vi siger, at vi ikke bruger nogen former for unødig kemi og sundhedsskadelige stoffer. Hverken i vores hårfarver, i de produkter vi behandler dig med eller i den luft vi indånder i vores saloner.

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Som Grøn Salon undgår vi frisørfagets mest skadelige stoffer, som du kan se i forbudtstoflisten her. Hos Grøn Salon har deres kemikere udvalgt de stoffer, man som certificeret Grøn Salon skal undgå at have i salonerne, da de er eller er mistænkt for at have skadelige egenskaber. Eksperterne baserer deres vurderinger på videnskabelig forskning og fra bl.a. EU’s videnskabelige komité. Desværre er det ifølge Grøn Salon stoffer, der er almindelige og lovlige i kosmetik i gængse frisørsaloner og i butikker, men som vi hos ZENZ er helt fri for.

Som certificeret Grøn Salon er følgende stoffer forbudte hos ZENZ – også selvom de kan være tilladt af EU’s Kosmetikforordning:

  • Stærkt eller ekstremt sensibiliserende
  • Hormonforstyrrende eller mistænkt for dette
  • Kræftfremkaldende eller mistænkt for dette
  • Fosterskadende eller mistænkt for dette
  • Har væsentlige miljøskadelige effekter

Du kan se udsnit af Grøn Salons forbudtstofliste her

Med ZENZ som certificeret Grøn Salon er du altså garanteret, at vi ikke udsætter dig for sundhedsskadelige stoffer. Som Grøn Salon bliver vores saloner tilmed årligt kontrolleret, så vi løbende er sikre på, at alt er, som vi lover, det skal være.

 

Vi passer på dig og din sundhed

Hos ZENZ går vi endnu længere for, at du ikke bliver udsat for unødig kemi. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at passe på dig og din sundhed. Det betyder bl.a., at du hos os kan få farvet hår med New Generation hårfarver og med botaniske farver fra pulveriserede Henna-blade. Ifølge Grøn Salon er det nemlig kun udvalgte plantebaserede farver og de 'ikke oxiderede New Generation farver' der er godkendte til brug for blandt andet at undgå allergi.

 

Læs meget mere om vores rene og IKKE-allergifremkaldende hårfarver her

 

Jo oftere du udsætter dig for allergifremkaldende stoffer, desto større er risikoen for at udvikle allergi. I vores saloner bliver du altså ikke udsat for unødig kemi. Hos os er det muligt at få et naturligt smukt hår – vi er nemlig specialister i at forskønne dig på helt naturlig vis.

Er du gravid eller allergiker? Klik her og læs mere om hvilke skadelige indholdsstoffer vi undgår som Grøn Salon.

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Hele ZENZ egen hårplejeserie, ZENZ Organic Products, som er den, der bliver brugt i alle vores egne saloner, er desuden så rene og naturlige som muligt. I den serie har vi også udviklet dedikerede produkter specielt til dig med allergi. Denne serie hedder ZENZ Organic Pure. Pure er både vegansk, svane- og allergimærket. Under din behandling i vores saloner vil du både blive behandlet med disse produkter, ligesom du kan købe dem med hjem, så du får dem, der er specielt egnede til dig.

Forrige indlæg
Næste indlæg