SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

ZENZ styling tips til dine unikke krøller

Styling tips til dine unikke krøller

Vores ZENZ Eksperter står klar i salonerne til at vejlede dig i den bedst mulige pleje til netop din hårtype. Vi ved, at krøller kommer i forskellige former og mønstre - fra spiralkrøller til bølger og alt derimellem. Derfor er det afgørende at vælge de rigtige produkter, der kan tilføre den nødvendige fugt og næring, så dine krøller forbliver smukke og definerede.

Krøllet hår er nemlig mere tørt end andre hårtyper, hvorfor hårpleje med masser af nærende ingredienser derfor er alfa omega for at opnå skinnende, krøllet hår. Løsningen kan være at introducere den helt perfekte hårrutine, som får dine krøller – og dig – til at skinne.

ZENZ styling tips til dine unikke krøller

Sådan styler du dine krøller ud fra metoden; ZENZ natural curls

1. Vask dit hår med milde shampooer

Hos ZENZ Organic bruger vi kun milde shampooer med plejende sulfater fra kokos, der ikke udtørrer håret, men skånsomt renser og tilfører håret pleje og fugt.

Brug Shampoo Deep Wood no. 07 for at tilføre intensiv fugt og en varm duft af cedertræ og patchouli til din hårvask. Lershampooen Rhassoul no. 16 er helt fri fra sulfat og er også velegnet til krøller. Den renser håret særligt skånsomt, mens mineralholdigt rasul-ler fra Marokko beroliger og plejer.

2. Brug altid balsam i dine krøller

Brug Conditioner Deep Wood no. 08, hvis dit hår har brug for et fugt-boost eller er kemisk farvet. Har dit hår tendens til at fedte kan du vælge Menthol no. 11. Ønsker du løft og volumen i fint hår kan du vælge Sweet Sense no. 05.

Fordel balsam i håret med en kam eller ved at køre dine fingre gennem håret. Du behøver ikke at bruge store mængder balsam – alle ZENZ Organic Conditioners er drøje i brug.

Alle ZENZ Organic Conditioners er silikonefri og velegnet til krølle

Mens dit hår er sjask vådt, tilhøres Hair Styling Mousse no. 91 og derefter Styling Gel no. 12 ovenpå. Form dine krøller, som du bedst kan lide dem. Nogle vælger at forme hver enkelt krølle med deres fingre, andre benytter metoden hvor de dypper håret i vand, således håret former sig selv. 

ZENZ styling tips til dine unikke krøller

3. Sådan tørrer du dine krøller

Efter badet kan du nænsomt klemme det våde hår med et håndklæde. Undgå at frottere håret for voldsomt, så håret tager skade. Mange foretrækker at sætte håret op med et microfiberhåndklæde eller en bomulds-t-shirt.

Har du i sjældne tilfælde brug for at føntørre dit hår, så føn på middel eller lav varme og brug en diffuser. Diffuseren fordeler varmen og er mildere mod håret. Vend hovedet nedad og føntør fra spidserne og op.
  ZENZ styling tips til dine unikke krøller

  4. Form dine krøller med metoden kramme-cast

  Når dit hår er tørt, kan olie krammes i. Ved denne metode krammes produkter ud af håret, og efterlader det blødt indenunder

  5. Sådan bevarer du dine krøllers form over natten

  Sov med håret oppe om natten med et bånd eller et silketørklæde, for at bevare dine krøllers form.

  6. Refresh dine krøller

  Lav en refresh af dine krøller, fremfor at vaske det hver dag. En refresh foregår således, at du blander vand og balsam med hinanden og sprayer det i dit hår. Når dine krøller bliver våde, vil de samle sig igen.


   Klik her og få flere tips til styling af krøller med ZENZ Organic Products.

   ZENZ styling tips til dine unikke krøller

   Book din gratis konsultation hos ZENZ

   Hvis du søger hjælp og rådgivning til styling af dine krøller, så tøv ikke med at kontakte os hos ZENZ. Vi tilbyder en gratis konsultation, hvor vores eksperter kan guide dig i valget af produkter og styling muligheder, der passer til netop dine krøller. Vi er her for at sikre, at dine krøller får den kærlighed og opmærksomhed, de fortjener. Book din tid hos ZENZ i dag og lad os hjælpe dig med at opnå smukke og veldefinerede krøller.

   Book tid her.

   Forrige indlæg
   Næste indlæg