SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Velkommen til vores Live Shopping univers

Følg med i vores kommende Live Shows eller gense tidligere udsendelser - og få inspiration og rådgivning af vores ZENZ Eksperter. Vores ZENZ Eksperter glæder sig til at møde dig i vores digitale univers, og inspirere dig til at opnå en sundere og mere bæredygtig hår- og hudplejerutine.

Nedenstående finder du en oversigt over alle Live Shows. Ved kommende Live Shows kan du tilmelde dig den pågældende udsendelse du er interesseret i, således du holdes underettet.

Prisoversigt

Prisen på en behandling kan variere alt efter, hvilken salon du besøger, samt om du vælger en frisør med mange års erfaring eller en frisør under uddannelse.

Læs mere nedenstående, for at finde priserne på din foretrukne ZENZ-salon.

København

Klik og se priserne her.

Køge

Klik og se priserne her.

Roskilde

Klik og se priserne her.

Taastrup

Klik og se priserne her.

Aarhus

Klik og se priserne her.

ZENZ EKSPERTER

MØD VORES EKSPERT TEAM

Til vores Live Shows vil du møde et udvalg af vores ZENZ Eksperter. De er professionelle stylister, som skaber et rum for ekspertviden om trends, sundt og smukt hår samt naturlige og økologisk certificerede hår- og hudplejeprodukter.

Vores Ekspert Team ledes af stifter, Anne-Sophie Skjødt-Villumsen og uddannelsesleder Sidsel Riisberg - og vores ZENZ Eksperter er alle med til at fremme ZENZ vision om en mere bæredygtig skønhedsindustri.