SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

FYLDE, LÆNGDE OG NATURLIG FORANDRING 

OPNÅ DIN DRØMMEFRISURE MED HAIRTALK EXTENSIONS 

Drømmer du om et langt hår med masser af fylde eller ønsker du i stedet at tilføre fylde til dit hårs nuværende længde? Vil du have et naturligt look, hvor det hverken kan mærkes eller ses at du har hår extensions?  

Hos ZENZ kan du få påsat ægte hår af den absolut mest luksuriøse slags. At få lavet extensions er noget ganske særligt. Vi bruger udelukkende ægte, Indisk tempelhår af den bedste kvalitet og anvender markedets mest skånsomme metode helt uden nogen form for unødig kemi - nemlig tape extensions fra Hairtalk. 

ZENZ ER AUTORISERET HAIRTALK STYLIST

Hairtalk er hår af fineste kvalitet. Hairtalk har bevaret hårets oprindelige skællag, som netop gør at håret føles levende og bevæger sig naturligt. Håret er ikke overfladebehandlet og du kan style det præcis som var det dit eget hår. Hairtalk har desuden patent på sit unikke og ultra tynde tapesystem, hvor fæstningstapen er så tynd, at det hverken generer eller tynger. Derfor kan Hairtalk sættes i selv det tyndeste/fineste hår - uden at dit eget hår tager skade. Hos ZENZ tilbyder vi altid en gratis konsultation om extensions.

Before
After

HVOR LÆNGE HOLDER HAIRTALK EXTENSIONS?

Tape extensions er utrolig holdbare, skånsomme og nemme at vedligeholde. Cirka 6-8 uger efter første påsætning skal håret rykkes op. Dine hairtalk extensions fjernes, får ny tape på, og genpåsættes. Processen er helt smertefri.  

Ved korrekt pleje kan håret rykkes op minimum 3 gange. Du kan derfor anvende et sæt extensions i ca. 6 måneder.  For at undgå eventuelle skader på dit eget hår må Hairtalk Extensions kun fjernes af en autoriseret Hairtalk stylist. 

Mange har glæde af at have påsat extensions mens deres eget hår vokser sig langt eller eksempelvis kommer sig efter hårtab. Dog er det vigtigt at man behandler det efter vores anvisninger, således man ikke ødelægger fæstningen ved forkert produktbrug, manglende tørring efter vask eller forkerte styling produkter. 

PRISEN FOR EXTENSIONS 

VI TILBYDER GRATIS KONSULTATION

Hos ZENZ tilbyder vi en gratis konsultation før din påsætning af Hairtalk Extensions, så vi kan matche dine nye extensions med din korrekte hårfarve. Under konsultationen vil prisen også blive fastlagt, da den er baseret på, at de sidder i håret i ca. 6-8 uger, og derefter rykkes op hos frisøren. Derudover varierer prisen alt efter længde og mængde, og alle behandlinger med extensions er inklusive påsætning og klipning.  

Hos ZENZ arbejder vi ikke i gram, men derimod antal pakker af Extensions. Derfor er det vigtigt at du kommer forbi salonen til en konsultation. Først når vi kender dine ønsker kan vi udregne en præcis pris.

GRATIS KONSULTATION 

Hos ZENZ tilbyder vi en gratis konsultation før din påsætning af Hairtalk Extensions, så vi kan matche dine nye extensions med din korrekte hårfarve. Under konsultationen vil prisen også blive fastlagt, da den afhænger af hvor meget hår, du ønsker at få påsat, samt længden på disse.

ARRANGEMENTER 

Først efter 24 timer er tapen fuldstændig fæstnet. Det gør Hairtalk hår Extensions oplagte til brug ved photoshoots, eller til bryllupper og andre festlige anledninger, hvor du ønsker at gøre noget ekstra særligt ud af frisuren, da de nemt kan tages af igen.

HAIRTALKS KENDETEGN 

Hairtalk Extensions sættes på i baner i forskellig bredde. Der bruges ingen lim eller varme for at fæstne tapen. Hairtalk har patent på sit ultra tynde tape, som er markedets mest skånsomme metode, og du kan derfor sagtens få extensions uanset hårtype.

FREMGANGSMÅDE VED PÅSÆTNING 

FÅ PÅSAT ET FULDT SÆT EXTENSIONS PÅ KUN 1 TIME 

Inden en behandling kan påbegyndes, skal du forbi salonen, så vi kan matche din hårfarve med den korrekte nuance fra Hairtalks store farveudvalg. Det er muligt at vælge farver, der blender fuldstændigt ind i din egen hårfarve, men du kan også vælge andre farver, hvis du ønsker mere spil i håret.  

Med Hairtalk extensions kan du både opnå længde, fylde eller blot få det påsat op til festlige anledninger, hvor du ønsker at gøre noget særligt ud af frisuren.  

Få dit drømmehår på få minutter med et Hairband 

Med et Hairband kan du få dit drømmehår på få minutter. Håret påsættes med et elastik bånd, som kan justeres i størrelsen til den helt perfekte pasform. Et Hairband giver dig muligheden for at have extensions, som du selv kan påsætte om morgenen, og tage af igen om aftenen. 

Kvaliteten er den samme, som vores tape extensions og svarer volumenmæssigt til en fuld påsætning. Et Hairband føles let og naturligt, samt kan du stort set ikke mærke, du har det på. Ydermere skal du ikke være nervøs for, at det falder af – et Hairband sidder godt fast. 

Du kan prøve samt bestille et Hairband i følgende saloner: Frederiksberg Centret, Lyngby og Grønnegade. 

Vælg mellem 13 farver i 25 cm og 40 cm. 

Blog

Sådan plejer du dine extensions

Sådan plejer du dine extensions

Har du fået påsat Hairtalk extensions, og er du i tvivl om, hvordan de skal vaskes og plejes, for at de holder sig pæne i længere tid? Læs med her...

Læs mere
Sådan laver du en plan med din frisør

Sådan laver du en plan med din frisør

Spørger du en frisør, er det altid vigtigt at lægge en plan for sit hår, inden man kaster sig ud i et nyt look. Med en god plan sikrer du...

Læs mere