Sådan plejer du dine extensions

Har du fået påsat Hairtalk extensions, og er du i tvivl om, hvordan de skal vaskes og plejes, for at de holder sig pæne i længere tid?

Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal være ekstra opmærksom på. Hvordan du vasker og styler dine extensions, samt hvilke ZENZ-produkter du kan bruge.

ZENZ Organic Hairdressing

Hårvask

Inden du får påsat dine extensions, er det vigtigt, at dit hår er vasket rent for snavs og kalk. Dette er for, at dine extensions sidder så godt fast som overhovedet muligt.

Vi anbefaler, at du vasker dit hår med Shampoo Menthol No. 10, som er afrensende, styrker hovedbunden og efterlader håret sundt, vitalt og glansfuldt. For ekstra beskyttelse af håret, brug efterfølgende Conditioner Menthol No. 11. Den plejende conditioner beskytter håret og beriger det med vitaminer og mineraler.

Efter påsætning af Hairtalk extensions bør du vaske dit hår med så milde og skånsomme produkter som muligt. Extensions har bedst af ikke at blive vasket for ofte.

Man kan med fordel nøjes med at vaske sit hår 1-2 gange om ugen. Vælg en mild shampoo som Shampoo Pure no. 01, der er godkendt til pleje af Hairtalk extensions. Den vasker håret rent på en nænsom men effektiv måde uden at nedbryde den klæbning, der er på tapen. 

Efter vask er det vigtig at bruge en plejende balsam, som giver masser af fugt til dine extensions, så de forbliver glansfulde og pæne. Hos ZENZ anbefaler vi vores Conditioner Pure no. 02, der er en super plejende og beskyttende balsam. Den er samtidig skånsom og er godkendt til pleje af Hairtalk extensions.

For at bevare hårets vitalitet kan du give håret en hårkur hver 14. dag med Pure Treatment No. 03  i stedet for conditioner. Vær opmærksom på, at hårkuren ikke skal i hovedbunden eller der, hvor dine hårextensions er påsat. Fordel i stedet rigeligt med produkt i dine længder. Lad hårkuren sidde i 15-30 min. og vask ud.

 

ZENZ Organic Hairdressing

Hårbørstning

Når man har extensions, skal man børste sit hår mere forsigtigt, end man plejer. Hold altid fast i håret omkring påsætningen, når du børster i lange længder.

Vi anbefaler, at man børster sit hår med en antistatisk svinehårsbørste, som skønsomt udreder håret og tilfører det fugt og glans.

Føn og styling

Føn altid håret helt tørt, inden du styler med varmeredskaber. Det er vigtigt at bruge et varmebeskyttende produkt inden føn og styling. Vi anbefaler skånsomme stylingprodukter, hvis du har extensions påsat med Hairtalk tapemetoden.

Brug vores Styling Gel no. 12 til at skabe volumen eller style krøller. Den har et højt indhold af oprenset økologisk aloe vera, varmebeskyttende egenskaber og er godkendt til at style Hairtalk-extensions.

Giv håret struktur og volumen med Volume Hair Powder no. 89, der er godkendt til brug med Hairtalk-extensions. Den fikserer uden at tynge håret og kan bruges som en tørshampoo på dage, hvor du ønsker at springe din hårvask over.

Extensions lavet på naturhår kan sagtens tåle at blive stylet med både glattejern og krøllejern. 

Sovetid

Har du extensions, bør du aldrig gå i seng med vådt eller fugtigt hår. Når håret er helt tørt, kan du samle det i en fletning eller hestehale. Så undgår du, at håret filtrer sammen. Om morgenen kan du rede håret forsigtigt ud med en vores svinehårsbørste inden styling. 

Med denne lille guide bør du nu være helt klar til at holde dine extensions velplejet, smukke og glansfulde. 

Vil du vide mere om påsætning af vores ultra skånsomme Hairtalk extensions, kan du læse mere om dem her.