Drømmer du om et langt smukt hår med masser af fylde? Vil du have et naturligt look, hvor det hverken kan mærkes eller ses at du har extensions? Så er Hairtalk hår extensions det rette valg.

Hos ZENZ kan du få påsat ægte hår af den absolut mest luksuriøse slags. At få lavet extensions er noget ganske særligt. Vi bruger udelukkende ægte hår af den bedste kvalitet og anvender markedets mest skånsomme metode helt uden nogen form for skadelig kemi.

ZENZ er autoriseret Hairtalk stylist. Hairtalk har udviklet et unikt påsætningssystem, hvor fæstningstapen er ultra tynd, så det hverken generer eller tynger. Håret er ikke silikonebehandlet og kan derfor styles præcis som var det dit eget hår. En konsultation hos ZENZ er naturligvis gratis. 

Hvor længe holder det?

Hairtalk extensions er super holdbare og nemme at vedligeholde. Cirka 6-8 uger efter første påsætning skal håret rykkes op. Ved korrekt pleje kan håret rykkes op minimum 3 gange. Du kan derfor anvende et sæt extensions i ca. 8 måneder.​

For at undgå eventuelle skader på dit eget hår må Hairtalk extensions kun fjernes af en autoriseret Hairtalk stylist.

Hvad koster det?

Prisen er 100% afhængig af hvor meget hår du ønsker at få sat i. Derfor er det vigtigt at du kommer forbi salonen til en konsultation. Først når vi kender dine ønsker kan vi udregne en præcis pris.

Korrekt pleje af Hairtalk hår extensions er vigtigt

Brug af fugtgivende plejeprodukter er alfa omega for at bevare et smukt hår med extensions.

Når du har fået lavet extensions får du en udførlig guide til hvordan du bedst plejer dit flotte nye hår.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os.

​​Prisliste​

Priserne på Hairtalk hår extensions afhænger 100% af hvor meget hår du ønsker at få sat i samt længden af håret. Håret fåes i et væld af farver og nuancer, og i flere forskellige længder med en max færdig længde på 55 cm. Før du kan booke tid til en behandling beder vi dig komme forbi salonen for at vælge farve.​

Hairtalk extensions original

Startpris (1 pakke hår)

1.700 kr​

Oprykning

Afhænging af antal pakker, fra ​

1.540 kr​

Hvordan foregår det?​

Hairtalk hår extenstions sættes fast i dit eget hår ved hjælp af ultra tyndt tape. Det ligger sig helt fladt til hovedbunden og vejer næsten ingenting. Et fuldt sæt tager max 1 time at sætte på. 

Inden en behandling kan påbegyndes skal du forbi salonen, så vi kan matche din hårfarve med den korrekte nuance fra Hairtalks store farveudvalg. Det er muligt at vælge farver, der blender fuldstændigt ind i din egen hårfarve, men du kan også vælge andre farver, hvis du ønsker mere spil i håret eller måske endda nogle særlige kontrast farver. Der er rigtig mange muligheder og kun fantasien sætter grænser.

Hairtalk hår extensions sættes på i baner i forskellig bredde. Der bruges ingen lim eller varme for at fæstne tapen. Hairtalk har patent på sit ultra tynde tape, som er markedets mest skånsomme metode. 

Først efter 24 timer er tapen 100% fæstnet. Det gør Hairtalk hår extensions oplagte til brug ved photoshoots, eller til bryllupper og andre festlige anledninger, hvor du ønsker at gøre noget ekstra særligt ud af frisuren, da de nemt kan tages af igen.

​Hvilket produkt passer til dig?​

Korrekt pleje af påsat hår er essentielt for at bevare et smukt hår. Foruden Hairtalk's egen serie af plejeprodukter er udvalgte ZENZ Organic produkter godkendt til brug af Hairtalk's eksperter.

ZENZ Organic Shampoo Pure no. 01

En skøn shampoo der tilfører masser af fugt til håret. Blid og mild overfor dine extensions.

ZENZ Organic Conditioner Pure no. 02

Super plejende og beskyttende balsam som også er utrolig skånsom, hvilket er vigtigt når du har extensions i håret.


ZENZ Organic Styling Gel Sweet Orange no. 12

En fugtgivende og plejende styling gelé som er perfekt​ når du vil lave smukke hollywood krøller med dit glattejern.

ZENZ Organic Volume Hair Powder Pure no. 89

​Hårpudderen giver maksimal fylde til flat hår og i opsætninger. Den opsuger snavs og fedt fra håret. Perfekt til de dage hvor du undlader hårvask.