SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Velkommen til vores Live Shopping univers

Følg med i vores kommende Live Shows eller gense tidligere udsendelser - og få inspiration og rådgivning af vores ZENZ Eksperter. Vores ZENZ Eksperter glæder sig til at møde dig i vores digitale univers, og inspirere dig til at opnå en sundere og mere bæredygtig hår- og hudplejerutine.

Nedenstående finder du en oversigt over alle Live Shows. Ved kommende Live Shows kan du tilmelde dig den pågældende udsendelse du er interesseret i, således du holdes underettet.

NÆSTE LIVE: Den 30. april 2024 kl. 19

Her er alt du skal vide om hårfarve uden unødig kemi

I denne LIVE fortæller vi om hårfarve uden unødig kemi, samt hvilke produkter du skal benytte, for at opretholde en smuk hårfarve. Vær med, når vi sender live fra vores salon på Østerbro, og få en eksklusiv rabatkode på 20% til alle ZENZ-produkter.

Kommende shows

Her er alt du skal vide om hårfarve uden unødig kemi

Vi sender LIVE d. 30/4 kl. 19

Tidligere shows

Eksperter guider: Her er alt du skal vide om Pure Universet

Klik og se videoen fra vores LIVE.

ZENZ EKSPERTER

MØD VORES EKSPERT TEAM

Til vores Live Shows vil du møde et udvalg af vores ZENZ Eksperter. De er professionelle stylister, som skaber et rum for ekspertviden om trends, sundt og smukt hår samt naturlige og økologisk certificerede hår- og hudplejeprodukter.

Vores Ekspert Team ledes af stifter, Anne-Sophie Skjødt-Villumsen og uddannelsesleder Sidsel Riisberg - og vores ZENZ Eksperter er alle med til at fremme ZENZ vision om en mere bæredygtig skønhedsindustri.