SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Look good

Eksperter fremmer en mere sund og bæredygtig skønhedsindustri

Det er vores egne eksperter der tester produkterne i vores egne saloner. Vores eksperter er med til at gøre ZENZ førende inden for sundere og mere bæredygtig skønhedspleje. Vores eksperter er alle på et højt fagligt niveau, som de holder ved lige ved løbende at efteruddanne sig. De tilegner sig viden på kurser indenfor bl.a. klippe- og farveteknikker. Skønhedsbranchen udvikler sig hele tiden og man kan derfor altid lære nyt og blive klogere. Derfor er det vigtigt for vores eksperter at gøre sig umage hver dag – både når der gælder om at suge ny viden og læring til sig, men også for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.  

Eksperterne har en stor erfaring med at arbejde både nationalt og internationalt i både skønheds- og modebranchen. De arbejder med skønhed, hår og hud hver eneste dag og deres store erfaring er også givende i forhold til vejledning og rådgivning til deres kunder.

Eksperterne holder sig opdateret og får inspiration af de nyeste trends i bl.a. modebranchen og på sociale medier. Udover fagligheden inden for skønhed, er det vigtigt for vores eksperter at tage ansvar og gøre sig umage. Det gør de bl.a. ved hele tiden at holde sig opdateret på de nyeste undersøgelser om, hvordan branchen kan gøres sundere og mere bæredygtig. Det indebærer bl.a. den nyeste viden inden for certificeringer, ny bæredygtig teknologi samt sunde og naturlige ingredienser. 

Eksperterne bruger deres viden til at udvikle nye produkter, lave behandlinger i salonerne samt uddanne og inspirere både elever og andre frisører. ZENZ’ eksperter er med til at fremme ZENZ’ mission om en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri.  

Intercouiffure 

ZENZ har nogle af landets dygtigste frisører og er medlem af Intercoiffure - et eksklusivt internationalt netværk for verdens førende saloner. Intercoiffure er en verdensomspændende organisation, der eksisterer i over 50 lande og bygger på et tæt samarbejde mellem de allerdygtigste frisører. Det kræver et højt kvalitetsniveau af både faglige og menneskelige kompetencer at være en del af Intercoiffure. 

Udvikling af talenter  

ZENZ støtter talenter, hvad end deres passion er. For ZENZ er talenter, mennesker som altid gør deres bedste og brænder for det, de laver. De er samtidig dedikerede med en stærk viljestyrke. Hos ZENZ ønsker vi at give talenter de bedste forudsætninger for at nå deres mål og drømme. Vi skaber de bedste rammer for vores frisørelever i salonerne, så de har de bedste forudsætninger for at udvikle sig selv og deres talent. Alle vores frisører, både elever og færdiguddannede frisører, får undervisning i vores eget ZENZ Organic Academy, så de kan blive ved med at udvikle sig og opnå flere færdigheder. Vi ser nemlig vores elever som vores fremtidige salon partnere. Eleverne får også mulighed for at lave kreative projekter som fx modeshows.  

Mode og skønhed 

Udover arbejdet i salonerne, laver ZENZ’ frisører flere kreative projekter i modebranchen, da skønhed og mode hænger naturligt sammen for os. ZENZ' session stylister laver hår og makeup ved flere modeshows og ZENZ er officiel hårpartner til Copenhagen Fashion Week NEWTALENT. ZENZ støtter partnerskaber og ønsker at investere i den næste generation af talenter. Som partner for CPHFW NEWTALENT støtter ZENZ nordiske designtalenter og deres udvikling som rollemodeller i modebranchen, så de kan vise vejen frem internationalt for en mere ansvarlig og mere bæredygtig branche. Udover modeshows laver ZENZ også hår og makeup til photoshoots for flere forskellige brands. 

Professionelle produkter 

ZENZ Organic Products er professionelle produkter udviklet af frisører til frisører. Produkterne bruges af ZENZ’ egne frisører i ZENZ’ danske frisørkæde og af nogle af de bedste frisører i mere end 20 forskellige lande. Når du bruger produkterne, vil du opleve at få mere end forventet. Produkterne er i ekstremt høj kvalitet og multifunktionelle. Der skal kun bruges ganske lidt for at opnå fantastiske resultater. Produkternes høje kvalitet og niveau af aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser pakket i mere bæredygtig emballage sætter sammen ZENZ’ ansvarlige frisørkoncept en ny standard for skønhedsprodukter.

Award-vindende produkter og koncept 

ZENZ har vundet priser både nationalt og internationalt og blevet anerkendt for både produkter, frisører og koncept. ZENZ Orgnaic Products har vundet flere priser ud fra flere forskellige kriterier og kategorier bl.a. for funktion, bæredygtighed, naturlige og økologiske ingredienser samt sunde og allergivenlige produkter. 

I 2015 vandt Anne-Sophie Skjødt Villumsen, stifter af ZENZ, prisen som Årets Frisør ved Danish Beauty Award. I 2021, efter lanceringen af ZENZ Version 2.0, vandt Anne Sophie og Jørgen Skjødt æresprisen Årets Ildsjæl ved Danish Beauty Award. Denne pris gives til branchefolk der har gjort en forskel og er forbilleder for andre i branchen. 

Blog

ZENZ styling tips til dine unikke krøller

Styling tips til dine unikke krøller

Vi ved, at krøller kommer i forskellige former og mønstre - fra spiralkrøller til bølger og alt derimellem. Derfor er det afgørende at vælge de rigtige produkter, der kan tilføre...

Læs mere
Sådan laver du en plan med din frisør

Sådan laver du en plan med din frisør

Spørger du en frisør, er det altid vigtigt at lægge en plan for sit hår, inden man kaster sig ud i et nyt look. Med en god plan sikrer du...

Læs mere