SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Feel good

Sundhed og velvære

Som frontløber for en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri har ZENZ i årevis samarbejdet med forskere, læger og de officielle certificerings-organisationer om, at udvikle de sundeste og mest bæredygtige skønhedsprodukter, hvor vi altid gør os umage med at minimere vores miljø og klimapåvirkning. ZENZ ønsker at tage mest muligt hensyn til din og frisørernes sundhed. Derfor indeholder ingen af vores produkter uønsket kemi eller hormonforstyrrende stoffer. 

Med produkter fra ZENZ kan du skabe din egen wellnessoplevelse og mærke, hvordan produkterne plejer din hud og dit hår med naturens fineste ingredienser. Produkterne skaber et rum til selvforkælelse og velvære uden uønsket kemi. 

Salonbesøg

Når du besøger en af vores saloner til en behandling, kan du være sikker på at få en ægte feel good oplevelse. Her kan du bl.a. nyde en dybdegående hovedbundsmassage, en kop friskbrygget økologisk kaffe eller te samt chokolade.

Ved farvebehandling vil dit hår føles sundere og stærkere. Vi er specialister i hårfarver uden unødig kemi – og bruger det aldrig i vores saloner. Vi vil nemlig gerne passe på dit hår og din sundhed. Det betyder, at du kan få farvet hår hos ZENZ, uanset om du har sart hovedbund, er allergiker, gravid eller ammende.

Læs mere om hårfarve uden unødig kemi her. 

Ingredienser

Produkterne er baseret på aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser. Vi har nøje udvalgt nogle af naturens fineste råvarer fyldt med vitaminer og mineraler, der plejer og styrker både hår og hud. Hovedingredienserne i vores produkter er økologisk oprenset aloe vera og økologisk koldpresset avokadoolie som har særdeles gode hud- og hårplejende egenskaber.  

Læs mere om vores ingredienser her. 

Duftsynergi  

Produkterne fra ZENZ har en behagelig naturlig duft og en blød konsistens, som er med til at give en helhedsoplevelse for sanserne, når produkterne er i brug. Milde, æteriske olier og parfumer, særligt udvalgt af ZENZ’ stifter Anne Sophie Skjødt Villumsen, bidrager med skønne duftnoter og aromaterapeutiske oplevelser i vores saloner. Flere af vores produkter indeholder fx milde, æteriske dufte. Duften i vores produkter er nøje udvalgt, så de kan mikses og stadig bevare en harmonisk duftsynergi. Derfor kan alle vores produkter mikses for at opnå lige præcis den følelse og energi, som du har brug for. 

Læs mere om aromatiske behandlinger i vores ZENZ-saloner her.

Pure

Pure-serien fra ZENZ er en komplet serie som indeholder både hårpleje, styling og hudpleje. Fælles for alle produkterne i serien er, at de alle er uden kunstige og naturlige parfumestoffer og AllergyCertified. AllergyCertified mærket er din sikkerhed, hvis du ønsker at forebygge allergi. Det betyder blandt andet, at parfume og allergifremkaldende konserveringsmidler ikke er tilladt. Vi anbefaler serien til både duftallergikere, gravide og andre, som vil undgå både kunstige og naturlige parfumestoffer og passe ekstra godt på sin hud. Serien kan med fordel bruges trygt af hele familien og under graviditet. 

ZENZ arbejder for en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri og som en del af dette, skaber ZENZ de bedst mulige produkter som sætter rammerne for et sundt arbejdsmiljø for frisører. Allergi og hudlidelser ses ofte i frisørfaget og er derved en grund til, at mange bliver nødt til at stoppe. Allergivenlige produkter kan forebygge allergi, men også give allergikere mulighed for at blive i deres fag.  

Klik og læs mere om, hvordan ZENZ bidrager til at være en allergivenlig salon.

Blog

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ Kender du følelsen af, at særlige dufte kan påvirke dit humør? Lavendel siges eksempelvis at berolige sindet, mens nogle citrusdufte kan virke opfriskende og...

Læs mere
Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Undgå allergi & skadelig kemi hos ZENZ

Hos ZENZ gør vi alt for, at du som kunde får en sund og behagelig oplevelse. ZENZ er certificeret Grøn Salon som din garanti for, at du undgår at blive...

Læs mere