SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Kender du følelsen af, at særlige dufte kan påvirke dit humør? Lavendel siges eksempelvis at berolige sindet, mens nogle citrusdufte kan virke opfriskende og skabe glæde. 

Hos ZENZ Organic arbejder vi med aktive ingredienser og æteriske olier, som bidrager med skønne duftnoter og styrker hud og hår. Stifter af ZENZ Organic, Anne-Sophie Villumsen, har udviklet signatur serier af produkter med hver deres sæt af egenskaber og dufte, som skaber skønne, aromaterapeutiske oplevelser i vores ZENZ-saloner.

Læs med og bliv klogere på, hvordan æteriske olier benyttes i vores produkter og behandlinger, samt hvordan de kan påvirke både krop og sind.

 

Sådan opstod ZENZ-produkterne

Anne-Sophie er opvokset i en familie, hvor naturmedicin og alternativ behandling er blevet benyttet i høj grad – det var også her, at hendes interesse for naturverdenen opstod. Senere i sit liv tog hun private uddannelser indenfor reiki healing og aromaterapi og sidenhen er hendes interesse for æteriske olier og naturprodukter kun blevet større.

Der går ikke en dag, hvor Anne-Sophie ikke har olier med sig. Hun bruger blandt andet trædufte som cedertræ til at finde ro i sine omgivelser, da olien har en afslappende effekt. Den viden og forståelse hun har for olierne, har dannet grundlag for alle produkterne, som hun har udviklet til ZENZ-universet – og som hun ønsker at forkæle sine kunder med.

 Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Oplev duftene i vores ZENZ-saloner

De æteriske olier er afmålt i produkterne således, at der ikke er meget duft i salonerne. Duftene er meget milde og lave i deres dossering, hvorfor ZENZ-produkterne også er Svanemærket. Ydermere er oliernes dufte i synergi, hvilket vil sige at duftene ikke modarbejder hinanden, og at man kan blande dem alle sammen og stadig få en harmonisk duft.

Dette betyder meget i en frisørsalon, når man bruger mange forskellige produkter i løbet af dagen, så du som kunde ikke får oplevelsen af at træde ind i et parfumeri, når du besøger vores ZENZ-saloner.

En aromatisk behandling

En af måderne, hvorpå du kan opleve de æteriske olier og dets virkning, er ved at få en hårkur i vores saloner. Her benyttes olierne i kuren, samt bliver du tilbudt et fodbad hvori de også tilføres. Olien kan du frit vælge, ud fra hvilken duft du synes bedst om – medmindre vi vurderer, at en af vores ZENZ-olier passer bedre end andre til din hovedbunds tilstand.

 

Bliv forkælet med aromatiske behandlinger hos ZENZ

Produkterne og deres egenskaber

Hos ZENZ ønsker vi at give dig oplevelsen af at have været i sauna gus, når du forlader vores saloner. Følelsen af, at man bliver glad og afslappet i kroppen, og fornemmelsen af noget der dufter godt.

Vi optager æteriske olier i vores krop gennem hud, slimhinder, når vi indånder dem eller smører dem på vores hud. Der findes både olier der gør os kolde og varme, og Menthol serien føles eksempelvis kølende, hvorimod Deep Wood serien føles varm. Nogle olier virker afslappende, andre er opkvikkende – nogle kan såmænd give energi og gøre dig glad.

Vores signatur serier besidder alle de forskellige egenskaber, og du kan læse mere om disse nedenstående, samt hvordan de påvirker din krop og dit sind.

 

ZENZ SWEET

Med ZENZ Sweet kan du drømme dig væk til en sommerhave fuld af de skønneste blomster. Shampoo no. 04 og Conditioner no. 05 fra Sweet-serien har en volumenskabende effekt, plejer håret med økologiske planteolier og bidrager til en hovedbund i balance. Hårplejeserien spreder en sød, opløftende sommerduft af orangeblomst og bergamot omkring dig, og efterlader håret blødt og glansfuldt.

 

Oil Treatment Healing Sense no. 98

Er dit hår slidt, farvet, eller trænger det til ekstra fugt, så er en oliehårkur ideel. Oil Treatment Healing Sense no. 98 plejer med naturlige olier og indeholder romersk og blå kamille, der bidrager med shine og smidighed til håret. Olien kan samtidig lindre psoriasis i hovedbunden og på kroppen, mens oliens duft af kamille, harpiks og bergamot har en forførende dybde.

 

ZENZ DEEP WOOD

ZENZ Signature Deep Wood lader roen sænke sig, så dine tanker kan vandre afsted til skovens ro.

Deep Wood-serien giver intensiv pleje til hud, hår og hovedbund. Perfekt tørt hår samt moden hud og hovedbundsproblemer, da de æteriske olier har en naturligt plejende og beroligende effekt. Serien spreder en varm duft af patchouli, myrra og trænoter med et strejf af lavendel og er populær på tværs af kønnene.

 

Oil Treatment Deep Wood no. 99

Denne olie er multifunktionel til hårpleje, hudpleje og styling. Olien har en varm duft af cedertræ, patchouli og myrra. Den optages hurtigt og fedter ikke. Olien pejer med økologisk avocadoolie, økologisk abrikoskerneolie og æteriske olier. Olien er særligt velegnet til sensitiv hovedbund samt tørhed og skæl.

 

ZENZ MENTHOL

ZENZ Signature Menthol henleder tankerne på et køligt, forfriskende dyp i havet på en varm sommerdag. Serien stimulerer blodcirkulationen og skaber en kølende effekt fra æteriske olier. Perfekt til et normalt til fint hår med tendens til at blive fedtet. 

Nyd en opløftende duft af mentol og eucalyptus med Shampoo no. 10 og Conditioner no. 11 Menthol. Oil Treatment Sweet Mint no. 96 spreder en sød duft af mynte, ingefær og appelsin.

 

ZENZ CACTUS

Med ZENZ Signature Cactus føres du blidt ind i en verden af eksotiske dufte. Cactus-serien nærer håret med certificeret økologiske planteolier og ekstra vitaminer og mineraler fra figenkaktus, som har stærke fugtbindende egenskaber – tænk bare på, hvor god kaktussen er til at holde på sin væske under varme og tørre vejrforhold. 

Shampoo no. 17 og Conditioner no. 18 Cactus spreder en let, diskret duft af fersken og cedertræ med et strejf af syrlig ananas og er populær blandt både mænd og kvinder.

Forrige indlæg
Næste indlæg