SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Velkommen til vores Live Shopping univers

Følg med i vores kommende Live Shows eller gense tidligere udsendelser - og få inspiration og rådgivning af vores ZENZ Eksperter. Vores ZENZ Eksperter glæder sig til at møde dig i vores digitale univers, og inspirere dig til at opnå en sundere og mere bæredygtig hår- og hudplejerutine.

Nedenstående finder du en oversigt over alle Live Shows. Ved kommende Live Shows kan du tilmelde dig den pågældende udsendelse du er interesseret i, således du holdes underettet.

Sarah Lillevang Søndergaard

Manager / Top Hairdresser i Ndr. Frihavnsgade, Østerbro

Sarah er udlært i ZENZ, og har været i ZENZ siden 2013. Sarah er en af vores store talenter, og er til dagligt leder i salonen på Østerbro. Hun går meget op i at kommunikere med hendes kunder. Det er vigtigt for hende, at kunderne føler sig trygge, og at de får den vejledning og hjælp, de behøver for at få opfyldt deres ønsker. Sarah elsker at farve hår, og hjælper også med at lære personalet op i det. Hun har også været med som stylist til mange opgaver i ZENZ; blandt andet dem for Elite Models.

Se Sarahs arbejde lige her.

Du kan bestille tid til en behandling hos Sarah lige her.

ZENZ EKSPERTER

MØD VORES EKSPERT TEAM

Til vores Live Shows vil du møde et udvalg af vores ZENZ Eksperter. De er professionelle stylister, som skaber et rum for ekspertviden om trends, sundt og smukt hår samt naturlige og økologisk certificerede hår- og hudplejeprodukter.

Vores Ekspert Team ledes af stifter, Anne-Sophie Skjødt-Villumsen og uddannelsesleder Sidsel Riisberg - og vores ZENZ Eksperter er alle med til at fremme ZENZ vision om en mere bæredygtig skønhedsindustri.