​Sundhed, miljø og mennesker i fokus

​"Filosofien bag ZENZ Organic Hair er at kombinere sundhed, bæredygtighed og økologi med naturlig skønhed."

ANNE-SOPHIE SKJØDT VILLUMSEN

​​Fra det øjeblik du træder ind ad døren i en ZENZ salon, kan du mærke forskellen. Her er luften naturlig ren.

Som certificeret Grøn Salon, siden 2005, har vi forpligtet os til, at tage hensyn til miljø og sundhed på alle tænkelige måder. Vi undgår enhver form for potentielt skadelige stoffer i samtlige af de produkter vi anvender. Fra shampoo og hårfarve til stylingprodukter og håndklæder. Fra kaffe til rengøringsmidler. I en ZENZ salon kan du føle dig helt tryg.

Som anerkendt frontløber anser vi det som naturligt, at gøre en ekstra indsats; både for vores kunder, vores kollegaer og miljøets skyld.

Derfor arbejder vi tæt sammen med Det Nordiske Svanemærke og AllergyCertified for at kunne tilbyde de bedste skønhedsbehandlinger uden risiko for allergi.

​​Vores egen serie af professionelle hår- og hudpleje produkter, ZENZ Organic Products, er resultatet af Anne-Sophie Skjødt Villumsens ihærdige og målrettede arbejde for at kombinere sundhed, økologi og bæredygtighed med naturlig skønhed - uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde som frisører.

ZENZ Organic Products er produceret i Danmark af naturlige ingredienser, hvoraf som mange som muligt er økologisk certificeret, og altid af ekstraordinær høj kvalitet.

Produkterne er aldrig testet på dyr, og flertallet er baseret på 100% veganske formler. Fokus er altid på sundhed, miljø og funktionalitet.

Størstedelen af produkterne er Svanemærket og/eller AllergyCertified.