SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

MØD VORES AMBASSADØR

Julie-Elsebeth

Julie-Elsebeth er en af vores ambassadører. Hun er mor til to piger og gravid med sit tredje barn. Julie-Elsebeth går op i økologi og et parfumefrit hjem som skaber rammerne om hendes familie, hvor der er plads til alt det gode i livet.

Hun har i mange år haft, ifølge hende selv, hår der var tyndere end sygehus-kaffe, som bl.a. kom fra meget afblegning, da hun var yngre. Hun har erfaret, at hendes hår bliver meget påvirket under graviditet, fødsel og amning, bl.a. med høje tindinger, tyndt hår og sart hovedbund. Hendes hår har nu fundet tilbage til sin naturlige farve og Julie-Elsebeth ønsker en god hårplejerutine, der kan styrke hendes hår og gøre det sundere og mere velplejet.

Alle ZENZ-saloner er certificeret Grøn Salon, hvilket betyder, at vi har forpligtet os til at tage hensyn til sundhed og miljø på alle tænkelige måder. Derfor undgår vi enhver form for potentielt skadelige stoffer i samtlige af de produkter, vi anvender. At undgå skadelige indholdsstoffer er vigtigt for din sundhed - især hvis du er gravid eller allergiker.

Her på siden kan du læse mere om Julie-Elsebeths behandling.

Du kan booke tid til en gratis håranalyse samt tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage et gavekort til din første behandling hos ZENZ ved at klikke her.

RESULTAT AF BEHANDLINGEN

Julie-Elsebeths behandling startede med en håranalyse og ekspert vejledning fra frisøren omkring hendes hår og hovedbunds tilstand. Herefter fik hun en gloss og en nærende hårkur for at pleje både hår og hovedbund i dybden. Til slut blev de trætte spidser klippet og håret blev stylet.

Før
Efter

HÅRANALYSE OG EKSPERT-VEJLEDNING

Håranalysen viste, at Julie-Elsebeths hovedbund var tør. Hun var netop kommet hjem fra en solferie, så det kunne ses, at det havde haft effekt på både hår og hovedbund. Book tid til en gratis håranalyse her.

Ud fra håranalysen og Julie-Elsebeths ønske om plejeprodukter uden parfume blev hun anbefalet at bruge produkter fra Pure-serien. Du kan få 20% rabat på zenzshop.dk ved at bruge rabatkoden JE20. Produkterne indeholder et højt indhold af naturlige og certificerede økologiske ingredienser og fåes både med og uden parfume.

GLANSFULD GLOSS OG NÆRENDE HÅRKUR

Julie-Elsebeths hår trængte til nyt liv og glans, så hun fik lagt en gloss som plejer og fremhæver hårets egen farve. Glossen fungerer som en toning, der lægger sig omkring hårstråene. Når hårstråene bliver indkapslet, ser det slankt ud og bliver silkeblødt, da det ikke stritter ud til alle sider, som når håret er tørt og spaltet. Læs mere om gloss her.

Herefter blandende frisøren en hårkur skræddersyet til Julie-Elsebeths hår og hovedbund. Kuren er en blanding af en protein-kur og olie, som plejer håret i dybden og tilfører masser af næring og vitaminer.

KLIP OG STYLING

Julie-Elsebeth fik klippet de slidte spidser af som primært var resterne fra gammel afblegning fra år tilbage. Resultatet var fyldigere hår med sunde spidser.

Inden føntørring brugte frisøren Styling Gel Sweet Orange no. 12 for pleje og varmebeskyttelse. Efter krøllerne blev lavet med glattejern afsluttede frisøren med Volume Hair Spray Pure no. 86 og en dråbe Oil Treatment Pure no. 97 for holde på de bløde krøller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag et gavekort til din første behandling hos ZENZ ved at klikke her.