SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

5 måder at få lysnet håret på

5 måder at få lysnet håret på

Drømmer du om lysere lokker? Så er du ikke den eneste. Men hvilken stribeteknik passer til det look, som du drømmer om?

Læs med og bliv klogere på fem forskellige måder du kan få lysnet håret på i salonen. Hvilken teknik der skal benyttes, afhænger af dit ønskede look – og vælges i samråd med din frisør. Det er derfor en god ide at gøre sig tanker herom inden din behandling. Vores frisører står naturligvis også klar til at vejlede dig, hvis du har brug for det. Husk, at en rådgivning i en af ZENZ-salonerne er gratis og kan bookes online.

 

Hvilken teknik passer til dig?

For at frisøren kan få en forståelse for, hvor du gerne vil hen med din frisure, kan det være en god ide at medbringe billeder. På den måde kan du og din frisør bedre sikre, at I taler det samme sprog i forhold til din ønskede farve. Derudfra vælger frisøren den teknik, som skal benyttes til at opnå dit ønskede resultat.

Ofte vil frisøren blande nogle af de viste teknikker sammen, så du får et unikt resultat tilpasset perfekt til dig og dit hår. Brug derfor overblikket her til at få en ide om hvad du kan lide.

 

1. Balayage

Balayage er en hårfarvningsteknik, der indebærer, at hårfarven påføres med en frihåndsteknik, hvor frisøren maler farven på håret med en speciel pensel eller kam. Teknikken kan også fortages ved vasken, hvor man breder plastfolie ud, lægger håret på folien og derefter pensler lysning på.

Forskellen mellem balayage og andre hårfarvningsteknikker er, at farven påføres i en V-form, som skaber et mere naturligt og solkysset look. Balayage kan bruges på alle hårtyper og længder og kan tilpasses til enhver personlig stil. Den kan laves i mange nuancer og mere eller mindre tydelig.

ZENZ Organic Hairdressing Balayage

Balayage er en populær teknik, som kræver mindre vedligeholdelse end traditionel hårfarvning. Farven påføres på en mere naturlig måde ved at frisøren fader overgangen fra din egen farve ud til dine længder, hvor håret gradvist bliver lysere og lysere efter ønske. På den måde vil håret vokse ud mere blødt og vil ikke kræve lige så hyppige touch-ups.

Klik her og få tips til at opretholde farven på din balayage.

 

2. Babylights

Med denne farveteknik efterlignes den naturlige lysning, som ses især på børn efter en god solrig sommer. Frisøren lysner håret i tynde og ekstra fine striber, hvilket betyder at udgroningen bliver mindre markant. Metoden er især god til fint hår. Babylights giver håret et smukt farvespil med en fin dybe. 

 

ZENZ Organic Hairdressing Babylights

3. Highlights

Highlights kaldes også for lyse striber eller reflekser. Det er den traditionelle teknik hvor håret inddeles i sektioner og lysningen påføres i striber, smalle eller brede, for at skabe dimension og dybde i håret.

Striber kan lægges i hele håret eller i den forreste del af håret, og dermed indramme ansigtet på fineste vis. De kan naturligvis også laves i kombination med babylights. 

ZENZ Organic Hairdressing Highlights

 

4. Teasylights

Teasylights er en teknik, hvor håret ligesom ved highlights inddeles i sektioner og lægges i pakker. Forskellen er, at man ved teasylights tuoperer håret oppe i bunden, og dermed skaber en lille udgroning. Dette medfører at din nye farve blender pænere sammen med din naturfarve, når håret gror ud igen.

ZENZ Organic Hairdressing Teasylights

 

5. Lysning i vask (sommervask)

Denne teknik udføres ved vasken, ved at lysningen blandes med shampoo og fordeles i vådt hår. Teknikken kan lysne dit hår 0,5-1 tone og efterlader et resultat af, at du har været en uge på solferie. Behandlingen kan ikke bookes i vores system, og vil derfor være en beslutning i samråd med din frisør.

Det er altid en god ide at afslutte en stribebehandling med en gloss. På den måde kan man samle farven, give glans og eventuelt nuancere farven enten kold, varm eller noget helt tredje. Her sætter kun fantasien grænser.

5 måder at få lysnet håret på hos ZENZ

Selve glossen er en form for toning, og giver en smuk glans, da håret bliver plejet i dybden. En gloss kan ikke erstatte almindelig hårfarve. Den lægger sig i stedet som en lille nuance omkring hårstråene og fremhæver hårets farver. Samtidig giver den massere af fugt og pleje, og reparerer det enkelte hårstrå der, hvor der er behov. Behandlingens kurlignende effekt er altså både sundhedsfremmende og essentiel for at opretholde et lækkert hår.

Klik her og læs mere om fordelene ved en gloss behandling.
Forrige indlæg