4 måder at få lysnet håret på

Drømmer du om lysere lokker? Så er du ikke den eneste. Men hvilken metode skal du vælge, når håret skal lysnes?

Læs med og bliv klogere på 4 forskellige måder du kan få håret lysnet på i salonen. Husk at din frisør er klar til at vejlede dig, hvis du har brug for det. En rådgivning i en af ZENZ-salonerne er gratis og kan bookes online.

 

Hvilken metode passer til dig?

Ofte vil frisøren blande nogle af de viste teknikker sammen, så du får et unikt resultat tilpasset perfekt til dig og dit hår. Brug derfor overblikket her til at få en ide om hvad du kan lide.

 

1. Balayage

Balayage er en særlig teknik, hvor frisøren påfører farven med fri hånd. Farven påføres ikke nær hovedbunden, men startes længere nede, hvilket giver et super flot og naturligt look, hvor der ingen udgroning er. Det kræver en del længde på håret før denne metode fungerer optimalt.

Det er en super populær teknik, som gør det muligt at vente lidt længere imellem farvningerne. Bruger du istedet den ekstra tid til at prioritere en Detox Hårkur vil du opleve at farven's glans bevares endnu bedre. 

ZENZ Organic Hairdressing 

2. Babylights

Med denne farveteknik efterlignes den naturlige lysning, som ses især på børn efter en god solrig sommer. Frisøren lysner håret i tynde og ekstra fine striber, hvilket betyder at udgroningen bliver mindre markant. Metoden er især god til fint hår. Babylights giver håret et smukt farvespil med en fin dybe. 

 ZENZ Organic Hairdressing

3. Highlights

Highlights kaldes også for lyse striber eller reflekser. Det er den traditionelle teknik hvor håret inddeles i sektioner og lysningen påføres i striber, smalle eller brede, for at skabe dimension og dybde i håret.

Striber kan lægges i hele håret eller i den forreste del af håret, og dermed indramme ansigtet på fineste vis. De kan naturligvis også laves i kombination med babylights. 

ZENZ Organic Hairdressing 

4. Lysning af hele håret

Vil du have helt lyst hår - måske endda platinblond - så skal du indstille dig på, at det måske kræver mere end et besøg hos frisøren alt efter hvor mørkt dit hår er til at starte med.

Når der trækkes farve ud af håret, som er det en lysning i bund og grund gør, så går håret gennem en større proces, som indebærer flere forskellige nuancer. Derfor tjekker frisøren undervejs i processen hvordan håret udvikler sig.